Šta je novo?

Gde se najvise isplati uzeti kucni internet i kakva su vasa iskustva?

random123

Zapažen
Učlanjen(a)
14.07.2026
Poena
1
Gledao sam internet u A1 i deluje mi da se najvise isplati pa me zanima da cujem utiske od ljudi koji imaju.

Takodje ako ima neki agent za Ns koji moze dati neku bolju ponudu nego na sajtu nek se javi slobodno.

Gledao sam internet u A1 i deluje mi da se najvise isplati pa me zanima da cujem utiske od ljudi koji imaju.

Takodje ako ima neki agent za Ns koji moze dati neku bolju ponudu nego na sajtu nek se javi slobodno.
Imam 5g KucniNet, sije kao lud, ali imaj na umu od 1 ujutru do 7-8 ujutru gase 5g stanice i brzine su kao 4g. (Kod mene npr bude 30tak mbps u tom periodu, naspram 470-530 mbps koliko je kada mi je 5g dostupan).

Ja se izvinjavam, ne razumem, pa ako bi mi neko objasnio sta znaci kucni internet?
Jeli to 4G ili 5G ili mozda i optika samo za internet bez icega drugog?

Aha, da sad vidim.... pa realno to su vrlo slicne cene kako i za optiku, osim sto je upload manji, sto cenim da mnogima i nije toliko bitno.
To je onda dobra opcija za one koji nemaju tehnicku mogucnost za A1 optiku.
Izvinte na smetnji, hteo sam sam da shvatim o cemu se ovde radi 🙂

Imas na a1 sajtu(ne znam tacno cene), na te cene imas 25% popusta preko agenta prodaje ili 20% ako nabavis vaucer od nekoga ko ima.
Vazi za sve pakete KucnogNeta popusti gore navedeni.
da li znas mozda nekog agenta prodaje preko kog bih mogao uzeti? nasao sam kodove al ako se vec dobije 25% preko njih sto da ne

da li znas mozda nekog agenta prodaje preko kog bih mogao uzeti? nasao sam kodove al ako se vec dobije 25% preko njih sto da ne
Nazalost, nemam, ja sam preko vaucera zavrsio posto mi se vise isplatilo. Pisi ovde za agenta za KN.

Možeš uzeti test esim pa dok traje u telefonu svaki dan (u različito doba dana) testiraš kako radi mreža. Nije isto telefon i ruter ali ne košta ništa i daće ti dovoljno dobar uvid u stanje stvari na tvojoj lokaciji.
Odlicno nisam znao da tako nesto postoji hvala ti. Koji ti paket koristis posto se ja razmisljam koji bih uzeo da ne bude da je los a i da ne uzimam jaci bezveze ako mi ne treba

Nazad
Vrh Dno