Šta je novo?

Periferni uređaji Kako napajati ovu lampu?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.
Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
425
Treba mi pomoc.
Kupio sam na Temu ovu lampu koju hocu da koristim za pecanje nocu.

Imam ovakav slican tripod kao sa slike i na njega hocu da stavim ovu lampu kojoj je cilj da osvetli nocu vrhove stapova.
Imao sam kuci neki powerbank koji daj boze da je dao 20m rada.
Sta mi treba da bi ovo radilo 5 sati bez prestanka?

Prilozi

• 26645_w_1000_1000px.webp
    26645_w_1000_1000px.webp
    13.9 KB · Pregleda: 28
Imao sam kuci neki powerbank koji daj boze da je dao 20m rada.
Sta mi treba da bi ovo radilo 5 sati bez prestanka?
Nismo vidoviti, napravi sam računicu (budući da je tvoj powerbank tog i tog kapaciteta trajao 20 minuta).
Jer za 5 sati kao što reče kolega iznad izgleda da će ti trebati nešto ozbiljnije od powerbanka 🙂

Taj moj powerbank je neki krs.
A ova lampa nema nikakav podatak koliko trosi ili nesto slicno...
Ponadao sam se da ce se javiti neko ko je nesto slicno radio,posto ima i pecarosa na forumu.
Ali nazalost,javio se mentol sa nekim glupim komentarom iznad tebe...

Piše ti u komentarima za lampu 4w, sad da li je tačno...
Ja sam takve koristio ili za šator ili pored auta. U upaljač i bilo je dosta metara kabla na lampi. Davno je izgubljena negde.
Za to što hoćeš sam koristio one baterije što imaju zeleno i crveno svetlo. Imaš ih kod Kineza i ribolovaca po radnjama. Ne smeta svetlo očima, ne privlači toliko insekte i komarce... Par krugova izolirkom bateriju oko jednog zabadača, u zemlju i usmerim na vrhove.
Ne znam da pomognem oko tvoje, koristio sam ih uglavnom na kratko. Uglavnom ih više niko ni ne koristi. Oni mali kao fenjeri, naglavne i baterije.

А како би повезао ову лампу која има УСБ на крају кабла за напајање на акумулатор?
Нажалост ауто није поред обале паркиран,обично буде 100-200м од обале.
Скоро сам видео испод моста на Ади на улазу у бродоградилиште како пеца на трипод и на њега је накачио овакву лампу као моју само још ширу.
И баш је изгледало супер за ноћно пецање.
Али га нажалост нисам питао за детаље.

100 metara je predaleko za 5vDC, nebi ti ostalo više od 1v. Mogao bi da uzmeš neki akomulator od motrcikla ili UPS koji obično imaju USB ili samo akomulator iz njega.
Step down adapter
1783661903202.webp
Ili priključak upaljača za cigarete na akomulator i u njega adapter za punjenje telefona itd.

А како би повезао ову лампу која има УСБ на крају кабла за напајање на акумулатор?
Нажалост ауто није поред обале паркиран,обично буде 100-200м од обале.
Скоро сам видео испод моста на Ади на улазу у бродоградилиште како пеца на трипод и на њега је накачио овакву лампу као моју само још ширу.
И баш је изгледало супер за ноћно пецање.
Али га нажалост нисам питао за детаље.
Možda je imao ovako nešto. Stavio sam ti linkove ispod Ovo znam da koriste ljudi i da im lepo radi posao (ako rikne fenjerče možda bi i uzeo). Ali je cena daleko od tvoje... Imaš onaj crni petak i novu godinu pa ume da bude jeftinije. Možda ima i kod kineza tako nešto. Ovo već mnogo manje troši, ako je onih 36V i 4W sa temu tačno. Pominje 1W u videu.

Imali su u Formaksu i onim CARPxxxxxxx radnjama i FOX sličnu:

Za ove znam da ih baš dugo jašu i lagano dopunjuju na powerbank.
Možda ti je i bolje ovo malo skuplje, dok dokupiš neki agregat za struju.... 🙂 Bar je sve lepo upakovano i ne razmišljaš o kiši 🙂

Хвала на одговорима.
Нисам знао за ово из формакса.
У понедељак је плата па ћу да узмем ово од 5 сома. Да се не зезам са превезивањима,кабловима и слично.
Изгубићу вољу за пецањем дак све повежем.

Imaš kod njih tih dobrih uvoznih. Proveri prvo da li Fox ima ugrađenu bateriju ili ne. Ako ima onda bi trebalo da je bolji izbor. Ipak je čuvena firma.
CarpPro su Ukrajinci ako se ne varam. Isto se pravi u onim velikim kineskim fabrikama gde i ceo svet pravi. Samo uzmu manje opcija, ili seriju koja je zastarela za Fox npr... Imam ja dosta toga od njih. Odličan proizvod za prihvatljivu cenu.
Ovi što se takmiče kupuju ovakve stvari, njima je to manje od cene jedne mašinice 🙂

Fox nema ugradjenu bateriju.
Ovaj njihov powerbank od 96.000mha je ludilo.
Alo ovo je za sarandzije,ja sam se skinuo sa toga pre 10.godina.
Sad samo varalica i hocu u ovom periodu da prenocim sa par dubinaca.
Ova od 5000 ce valjda da zavrsi posao.
Pre par dana stigao shimano vanqush.

To i mene buni za Fox. Negde piše da ima negde ne... A nisam je gledao pošto imam zabranu zadnjih par godina 🙂 smem samo crve i gliste 🙂
Vidi formax aplikaciju da instaliraš. Imaš neki popust, sad ne znam da li pet posto u startu.
Isto retko upogonim tu težu opremu.
Ja sam više sada na plovku i malo na varalici. Obično jedna dubinka sa strane. Sve zavisi gde idem, retko se nađe vremena za ceo dan.
Imaš garanciju ako nešto nije u redu, mada vidim da ih par ljudi već dugo koristi.

Nazad
Vrh Dno