Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

@shin-bojan

Iako sam navijao za Egipat nisam pristalica teorije zavere da se utakmica namestala Argentini, sto si mogao da procitas u ranijim postovima. To sam bio ubedjen 2022ge, kvota na Argentina osvaja i Messi najbolji strelac prvenstva je bila 51, to je zeznuo Mbappe u 119tom minutu utakmice 🙁

Sto se tice vecerasnje utakmce, na SP 2022ge pobedila je Francuska 2:0, ali mi se cini da je Maroko imao bolje sanse, bukvalno im je Hugo Lloris skinuo 2 ili 3 gola. Ocekujem veceras neki rezultat 2:2 u regularnom delu. Iako je Francuska veliki favorit u ovom mecu, meni je ovo utakmica 50%-50% i Maroko ima svoje sanse za dalji krug takmicenja.

Saibari nazalost nece igrati, steta.

@shin-bojan

Iako sam navijao za Egipat nisam pristalica teorije zavere da se utakmica namestala Argentini, sto si mogao da procitas u ranijim postovima. To sam bio ubedjen 2022ge, kvota na Argentina osvaja i Messi najbolji strelac prvenstva je bila 51, to je zeznuo Mbappe u 119tom minutu utakmice 🙁
Ispravio sam post, jer se nisam najbolje izrazio pa je moglo da se protumaci da na tebe mislim.

Bez njega tesko da imaju neke sanse.

Jeste da je neigranje Saibarija veliki nedostatak, ali je Rahimi odlicno iskoristio vreme koje je dobio u poslednje tri utakmice, ne racunajuci protiv Brazila i Skotske gde je igrao po par minuta. Direktan je, vrlo brz i pokretan napadac/krilo, nIje od napadaca koji cekaju centarsuteve vec je sposoban da se sam izbori za loptu i sansu. Na zalost, liga u kojoj igra mu bas ne ide u prilog.

Ja stavljam 2:0 za 🇫🇷

Čovek tipuje na vreme dok ne obore kvotu 🤣

Zna li iko koja je ovo pesma kad izlaze na teren, ponavlja se "ooo e o ee, ooo eee oo aaa" 😄

Kad bi ja mogao da vratim na ovaj Move (na chrome), majko moja koji je stručnjak pravio taj portal treba ga razapeti...

Sprži gi Mbapče! 😎

Nazad
Vrh Dno