Potpuno se slažem. Koliko god da sam navijao za Egipat,tih zadnjih 10min Argentina ih je satrala,nema tu šta da se priča. Igra Argentine do tih deset minuta i posle,nebo i zemlja. Kao da ubacili u ne jednu,nego pet brzina više.Egipat se povukao u totalni bunker i to je to...I da kažemo da je to tačno i da si u pravu za kartone, opet nije uticano na rezultat, tj. kad su postizani golovi.
Što bi rekao Berček u Nacionalnoj Klasi: Ala montiraaaaaa
Zar Argentini sinoć nije sudio Francuz.
Znači repriza finala iz Katara u najavi.Zar Argentini sinoć nije sudio Francuz.
U redu je to, da se poništi gol ali istu situaciju si imao Argentina-Austrija gde je napravljen očigledan faul, sudija nije svirao, var nije reagovao, Argentina dala gol iz kontre.Gledam usporeni snima ponistenog gola, ne znam zasto dizu toliku dramu osim zbog gledanosti i citanosti. Napravljen je faul kod oduzimanja lopte, iz tog napada je 15 sekundi kasnije dat gol. Gol je ponisten zbog faula u zacetku akcije, isto kao sto se ponistavaju golovi zbog ofsajda u zacetku akcije nakon zavrsetka akcije.
Sve 3 velike odluke ispravne - ponisten gol i dva kontakta koji nisu bili penali.Nijednom odlukom Egipat nije oštećen i nije uticano na rezultat. Faul je čist kod poništenog gola, vidi se gaženje.
U redu je to, da se poništi gol ali istu situaciju si imao Argentina-Austrija gde je napravljen očigledan faul, sudija nije svirao, var nije reagovao, Argentina dala gol iz kontre.
Samo mi proslo kroz glavu Srbija - USA..Ne mogu sudije da prelome toliko koliko male ekipe ne završe posao. Tipično u svim ekipnim sportovima, velika ekipa ako gubi čitavu utakmicu vrlo često proradi na samom kraju kada slabija ekipa kojoj je dobar dan, krene da popušta. Koliko je to tek primetno u basketu, poslednja četvrtina može biti potpuno različita utakmica.
Govorili su da ce lako i protiv Zelenortskih ostrva i Egipta pa nije bilo.Realno, samo Argentina ima laku utakmicu, ostale tri bice teske.
Voleo bi Maroko da prodje dalje, lep fudbal igraju, ali tesko.
Favoriti- Francuska, Spanija, Engleska i Argentina, nek bude makar neko iznenadjenje.
Kakva sramota za Fifa i sport
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari