Tako su rekli Simsonovi.Portugalija i Meksiko ce igrati finale
Kakav mec, kakva ekipa Cape Verde! Gledao sam na Fox-u i sve su Anri i Ibrahimovic objasnili nakon utakmice.Zlatan kaze samo sto mu suze nisu krenule. Argentinski navijaci ih ispratili aplauzom, ova reprezentacija ce da se pamti
Sudija fer sudio po mom misljenju (s obzirom da je Argentina bila) samo ne znam sto im nije svirao ovde faul u 90+8min:

Ovo je za crveniOakva foliranja , simulacije, su za zuti karton kao vrata
Zato i ne volim Argentince.Oakva foliranja , simulacije, su za zuti karton kao vrata
Nažalost sa trenutnim rasporedom tek u polufinalu može Brazil da ih izbaci.Zelim im brzo ispadanje
Slažem se, još ako je šta pozitivno od novih pravila to je smanjen broj ovih prenemaganja radi fejk faulova i valjanja radi "grčeva". Plus kod izvođenja auta nema onih čekanja, centarfor je uzme u ruke pa daje krilu, onda krilo predaje beku i prodje tako 5min, sada uzmi pogledaj i bacaj.Oakva foliranja , simulacije, su za zuti karton kao vrata
Po onome što sam video, nije ni Kolumbija bez šansi pa čak ni Egipat.Ako Norveska pre toga ne izbaci Brazil 😀 Mislim da najvece sanse protiv Argentine ima Engleska, ali oni imaju minu zvanu Meksiko..
Argentinski navijaci ih ispratili aplauzom, ova reprezentacija ce da se pamti
Da ne guglam , kako su smanjili ta foliranja greceve itd, nesto vezano za medicinsku ekipu i da moraju da izadju napolje?Slažem se, još ako je šta pozitivno od novih pravila to je smanjen broj ovih prenemaganja radi fejk faulova i valjanja radi "grčeva". Plus kod izvođenja auta nema onih čekanja, centarfor je uzme u ruke pa daje krilu, onda krilo predaje beku i prodje tako 5min, sada uzmi pogledaj i bacaj.
Umetnost 😍
Da, ako uđe medicinska ekipa moraju napolje na jedan minut...Da ne guglam , kako su smanjili ta foliranja greceve itd, nesto vezano za medicinsku ekipu i da moraju da izadju napolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari