Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Svi su se borili kao lavovi, sasvim slucajno tvoja slika @delboy hvata jos jednog heroja, Pico Lopez, koji je izginuo u odbrani ceo mec.

Mozda najbolji podatak je da se CV uopste nije "branio" jer su na Argentininih Suteva / suteva na gol 22/10, Zelenorcani imali 16 / 6

I za kraj, grcevi. Koliko je ovo bio zapravo istorijski mec, ide cinjenica da se preko 40% igraca dovelo u stanje permanentog grca u listovima nakon 120 minuta

Kakav mec, kakva ekipa Cape Verde! Gledao sam na Fox-u i sve su Anri i Ibrahimovic objasnili nakon utakmice.Zlatan kaze samo sto mu suze nisu krenule. Argentinski navijaci ih ispratili aplauzom, ova reprezentacija ce da se pamti

Sudija fer sudio po mom misljenju (s obzirom da je Argentina bila) samo ne znam sto im nije svirao ovde faul u 90+8min:

danas je, po našoj vremenskoj zoni, i poslednja utakmica 1/16 i prva utakmica 1/8 finala

kakva su predviđanja za prvu navedenu utakmicu? red bi bio da dalje prođe reprezentacija iz Afrike 😉

Kakav mec, kakva ekipa Cape Verde! Gledao sam na Fox-u i sve su Anri i Ibrahimovic objasnili nakon utakmice.Zlatan kaze samo sto mu suze nisu krenule. Argentinski navijaci ih ispratili aplauzom, ova reprezentacija ce da se pamti

Sudija fer sudio po mom misljenju (s obzirom da je Argentina bila) samo ne znam sto im nije svirao ovde faul u 90+8min:

1783157741833.webp

Ne mogu da ih smislim, jedno je kada Maradona ne bira sredstva protiv Engleske nakon rata ali ovo.. Ima i onaj Mesijev šut dok se golman nije još ni namestio.

Meni je generalno taj šićardžijski mentalitet koji obilato neguju južnoameričke ekipe i one sa juga Evrope uvek bio nekako bljak, koliko god da su imali i imaju majstore fudbala. To je odraz jedne šire kulture celog društva, težnja da se, kad je prilika, mazne...e, to mi je uvek bilo odvratno.

Može da se gleda i iz ugla da ne biraju sredstva za ostvarenje cilja. Dok god to prolazi, znači da je dozvoljeno, u okviru pravila igre. Na kraju takve nijanse mogu da budu odlučujuća prednost.

Ako Norveska pre toga ne izbaci Brazil 😀 Mislim da najvece sanse protiv Argentine ima Engleska, ali oni imaju minu zvanu Meksiko..

Oakva foliranja , simulacije, su za zuti karton kao vrata
Slažem se, još ako je šta pozitivno od novih pravila to je smanjen broj ovih prenemaganja radi fejk faulova i valjanja radi "grčeva". Plus kod izvođenja auta nema onih čekanja, centarfor je uzme u ruke pa daje krilu, onda krilo predaje beku i prodje tako 5min, sada uzmi pogledaj i bacaj.

Slažem se, još ako je šta pozitivno od novih pravila to je smanjen broj ovih prenemaganja radi fejk faulova i valjanja radi "grčeva". Plus kod izvođenja auta nema onih čekanja, centarfor je uzme u ruke pa daje krilu, onda krilo predaje beku i prodje tako 5min, sada uzmi pogledaj i bacaj.
Da ne guglam , kako su smanjili ta foliranja greceve itd, nesto vezano za medicinsku ekipu i da moraju da izadju napolje?

Grcevi su sinoc bili itekako realni, jer su obe ekipe dale 110%

Medina je izasao u 84tom jer je dobio trajne grceve, tu ti istezanje ne pomaze

Da ne guglam , kako su smanjili ta foliranja greceve itd, nesto vezano za medicinsku ekipu i da moraju da izadju napolje?
Da, ako uđe medicinska ekipa moraju napolje na jedan minut...

Ma da glavno je to, ako udje pomoć, a ne dobije se za start neki zuti ili crveni karton onda čekaš taj minut ili koliko već.
Za grčeve sam napisao generalno u fudbalu, uzeli su maha, krenu se ljudi valjati od 60-70minute, naravno oni sto vode.

Da ne zaboravimo stvarno ovaj mec, mozda najbolji u zadnjih nekoliko prvestava. Po meni bolji cak od proslog finala Argentina - Francuska, ako moze da se meri uopste

Pre par dana se vrtela slika one atraktivne navijačice Gane, na brzinu sam samo ukucao ovako u Google i evo da podelim i ovde koliko je atraktivna 🤣
U suštini, šta sam ukucao to sam i dobio.

GhanaHF.webp

Nazad
Vrh Dno