Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Zašto su prestali da šalju račune na mail?
Prate li oni upšte dugovanja?
Isključuji li li zbog neplaćenih računa?

Pa sada su MTS pitaj njih.

Zašto su prestali da šalju račune na mail?
Prate li oni upšte dugovanja?
Isključuji li li zbog neplaćenih računa?
Mozda su prestali da salju tebi jer ostalima salju tako da je do tebe pa najbolje da zoves njih.

Proveri Spam folder, meni je nekoliko puta račun zaglavio u Homail-u.

Posle 31 godine moja satelitska karijera je zavrsena.Tri meseca pre isteka ugovora sam raskinuo ugovor sa nekadasnjim TTV i presao na kablovsku SNTV i posto sam vec imao SN internet nisam placao penale zbog raskidanja ugovora pre isteka jer ostajem kod njih i objedinio sam TV sa internetom.I za sada sam veoma zadovoljan kvalitetom slike.Imam 2 uredjaja za prizemlje i sprat i time je bar kod mene Total TV otisao u istoriju i sa kojim sam bio veoma zadovoljan dok je trajalo.

Sad su me zvali sa pričom da se od 1.8. ukida signal i bla,bla, novi ugovor itd. Rehoh neka hvala, dok traje ovako traje.

Sad su me zvali sa pričom da se od 1.8. ukida signal i bla,bla, novi ugovor itd. Rehoh neka hvala, dok traje ovako traje.
Zvali i mene neki dan ali ga nisam saslusao nego samo rekao da necu Msat ni da oni meni placaju. On spusti slusalicu kao oparen.😁

Nema pojma niko a ni oni,cini mi se.

Arene su izgasili, Pinkove kanale nisu iako su najavili da će ih 15.7. izgasiti tako da sve treba da rezervom uzeti šta oni kažu a pogotovo glupanderi iz kol centara i ovi nazovi agenti što svaki čas zivkaju.

Zašto bre gotova? Sat tv uz mars i motor ili triple lnb zna i dalje biti odlična.
Dok sam bio u "sivim" vodama imao sam ogromne parabole motore i sva cuda ovog sveta i dekodere i kartice i silne sam pare davao da bih gledao prakticno sve sto postoji istocno i zapadno.Samo kada se setim da sam platio 750 DM Philips D2MAC dekoder i Pace 1000 risiver 1000DM.Takodje sam imao jake Cambridge konvertore.Pred kraj toga sam imao Dreambox 500S.Kada me je to ludio skroz izmorilo 2006 sam usao u standardne tokove jer vise nisam imao zivaca jer je sve teze bilo da se gledaju svi atkraktivni paketi od Canal+ Premiere itd da sam batalio sve to.Komsija me zove i kaze covece bar malo se zadrzi na jednoj poziciji parabola ti samo zuji levo desno hahahah cirkus.Kada je DiSEqC usao u pricu to su vec bili trzaji pred kraj.I sad imam Odlicnu 1.4m Televes ofset antenu koja korist nema ali neka stoji ne smeta mi lepo mi cuci onako zuta u drugom dvoristu.

Nazad
Vrh Dno