Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Jel kupovao neko neki gigabitni USB to LAN adapter, da radi bez problema na svakodnevnoj bazi? Pokusao sam pretragu, ali pretraga na ovom forumu je kriminalno losa.
Ako dolazi u obzir i i 2,5Gbps, pogledaj ovaj preko novčića i kupona:Jel kupovao neko neki gigabitni USB to LAN adapter, da radi bez problema na svakodnevnoj bazi? Pokusao sam pretragu, ali pretraga na ovom forumu je kriminalno losa.
Uz $1 dolara popusta na $11 kupon prodavnice i novčiće, USB-C varijanta košta $3,45
I just found this on AliExpress:
2500Mbps Wired Network Card Adapter USB Type-C to RJ45 Adapter 2.5G USB 3.0 Wired Network Converter HUB For Laptop Win 7/8/10
![]()
2500Mbps Wired Netzwerk Karte Adapter USB Typ-C zu RJ45 Adapter 2,5G USB 3,0 Wired Netzwerk konverter HUB Für Laptop Win 7/8/10 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja imam ovako nešto slično, tenutno mi u kancelariji na poslu pa ne mogu da vidim. Lepo upleten kabl izgleda čvrsto i kvalitetno međutim, prilikom slušanja ima klik kao pik u zvuku svakih 3,4 do 10 sekundi. Neupotrebljivo, ubija uši i glavu kada klikne 😀. Pa eto možda vaš primerak bude ok ali nemojte zažaliti ako bude falš.I just found this on AliExpress:
[2Pcs] Vention USB Type C to 3.5mm Jack Earphone Adapter Headphone USB C Cable Audio Adapter with DAC For iPhone 17 16 15 Xiaomi
www.aliexpress.com/item/1005010586005242.htmlIma li neko preporuku za novčanik?
Nešto što nije preveliko, ali da nije samo za kartice…?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari