Jeste.Jutros su bili u aplikaciji. Imam screenshot kodova, nadam se da je moguće iskoristiti ih na taj način. XD
Jeste.Jutros su bili u aplikaciji. Imam screenshot kodova, nadam se da je moguće iskoristiti ih na taj način. XD
Imam ja sačuvan kod i neću da ga iskoristim, ako treba piši (važi samo za sklapanje nove ugovorne obaveze)Hvala, nisam sačuvao.
Gresis. Usmeravanje agenta da odem u poslovnicu i sve resim tamo nije ugovor na daljinu. Isto kao da pozoves gigatron call centar i neko ti kaze da je proizvod dostupan u toj i toj prodavnici. Ti odes i kupis na licu mesta. Time nisi sklopio ugovor na daljinu.Tih 14 dana važi za sve ugovore sklopljene na daljinu, robu i usluge. Internet je usluga. Nema veza dali je agent ili prodavnica.
Dopuna.. nakon inicijalnog poziva A1 call centru oni su zvali mene. Bas agent prodaje. Potvrda adrese GDE JE DOSTUPAN paket koji hocete (licna karta nije bitna). Par dodatnih pitanja i to je to. Ako imate kod za popust to naglasite agentu, prihvataju ga. Takodje, popust vazi i ako promenite tarifu na neku visu u toku trajanja UO.Sad sam zavrsio razgovor sa agentom pa da dopunim temu. Agent usmerava na poslovnicu, tako da prica o 14 dana probe zbog ugovora na daljinu preko agenta otpada. Takodje nemaju testne rutere kao sto je neko rekao par komentara iznad.
Sto se tice adrese, moze se prijaviti bilo koja nevezano za licnu kartu. Ja sam uzeo neki eSIM cisto da testiram brzinu u stanu jer na mojoj adresi pise da nije dostupno, a za zgradu pored nude max paket. I izvukao sam nekih 700mbps download sa eSIM. Medjutim agent kaze da ta brzina nije vezana za Kucni internet, jer su to (navodno) odvojene mreze/repetitori.
Svakako planiram da uzmem uslugu, ali bih ipak voleo da imam tih 14 dana "probe". Mozda se preko sajta racuna kao ugovor na daljinu, bolje nego u poslovnici.
Imas na njihovom sajtu nude gratis e-sim 15 dana za probu 5g kucnog neta.Svakako planiram da uzmem uslugu, ali bih ipak voleo da imam tih 14 dana "probe".
Kao sto rekoh:Imas na njihovom sajtu nude gratis e-sim 15 dana za probu 5g kucnog neta.
Ja sam uzeo neki eSIM cisto da testiram brzinu u stanu jer na mojoj adresi pise da nije dostupno, a za zgradu pored nude max paket. I izvukao sam nekih 700mbps download sa eSIM. Medjutim agent kaze da ta brzina nije vezana za Kucni internet, jer su to (navodno) odvojene mreze/repetitori.
Jasno da neces dobiti 700mbps ako platis paket od 300mbps. Mozda imaju i neka druga ogranicenja za 5g kucni net koja ne vaze za mobilni net. Jer ne vidim drugi razlog zasto broj 22 u ulici X ne bi imao mogucnosti, a 24 odmah pored moze najjaci paket.Ali taj nema predstavu agent. Pa sa koje bazne stanice dobijas internet. Moze samo QOS optimizacija da bude drugačija.
Nisam ni rekao da se ide u poslovnicu, nego ugovor na daljinu što može da se uradi, tako sam ja uradio, nisam nigde išao.Gresis. Usmeravanje agenta da odem u poslovnicu i sve resim tamo nije ugovor na daljinu. Isto kao da pozoves gigatron call centar i neko ti kaze da je proizvod dostupan u toj i toj prodavnici. Ti odes i kupis na licu mesta. Time nisi sklopio ugovor na daljinu.
Uzeo paket 300mbps 5G KN, a brzina je uvek preko 500mbps.Jasno da neces dobiti 700mbps ako platis paket od 300mbps. Mozda imaju i neka druga ogranicenja za 5g kucni net koja ne vaze za mobilni net. Jer ne vidim drugi razlog zasto broj 22 u ulici X ne bi imao mogucnosti, a 24 odmah pored moze najjaci paket.
Zar je bitno?Ajd' sad izmerite na RATEL speed testu...
Ako ga i dalje vidis, sacuvaj kod. Mozda nekom zatreba.Kod mene i dalje ima vaucer,na moj a1kutak,pa skroz dole.
Meni si ponudio mozes slobodno proslediti ako nekom treba.Ja sam poslao jedan kod clanu sa foruma, ostao jos jedan. Ako mi clan javi da li je iskoristio kod, javicu ovde.
Imam ga i ja, zapravo 2 komada, naravno različita. Mislim da to sada svi imaju u mojA1 aplikaciji. Sačuvao sam. Možda će mi zatrebati.Kod mene i dalje ima vaucer,na moj a1kutak,pa skroz dole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari