Koliko protoka je potrebno za Iris SD i HD rezoluciju?Kakva je procedura da mi umesto SD kanala puste HD imam tehničke uslove za HD, ali su iz nekog razloga svi u SD.
Moraju li da dolaze u stan?
Rece neko na Forumu davno da je 7 Mbps za HD, a duplo manje za SD.Koliko protoka je potrebno za Iris SD i HD rezoluciju?
To je sve na softverskom nivou, tako da možeš kako god da im tražiš promenu: poslovnica, mejl, telefon, čet... Na daljinu i menjaju, tako da ti niko ne dolazi. A jeste SD podrazumevano.Kakva je procedura da mi umesto SD kanala puste HD imam tehničke uslove za HD, ali su iz nekog razloga svi u SD.
Moraju li da dolaze u stan?
Trebalo bi.Da li bilo koji MTS - ov, VDSL modem/ ruter sa akrivnim PPPoE podacima može da radi kod bilo koga ko ima njihov VDSl?
Nema nikikvih posebnih podešavanja vezanih za brzinu i iptv?
Tako je, a zahtev za njegovo izdavanje jednak je zahtevu za raskid BOX-a. E, sad, pošto se pominje neko zadržavanje broja, pretpostavljam da je reč o mobilnom? Tu bi već stvarno bilo poželjno da se javi neko sa iskustvom u praksi, jer ne znamo kako je MTS to koncipirao, ali u teoriji raskid preko IDP-ja nije osnov za trajno gašenje mobilnog broja.Ako ja dobro razumem, ako idem preko IDPa, a van ugovorne obaveze sam, tih 30 dana onda ne vazi.
Hvala puno na pojasnjenju!Tako je, a zahtev za njegovo izdavanje jednak je zahtevu za raskid BOX-a. E, sad, pošto se pominje neko zadržavanje broja, pretpostavljam da je reč o mobilnom? Tu bi već stvarno bilo poželjno da se javi neko sa iskustvom u praksi, jer ne znamo kako je MTS to koncipirao, ali u teoriji raskid preko IDP-ja nije osnov za trajno gašenje mobilnog broja.
Nije, doduše, prvi put da se takve pretnje javljaju, mada su ranije bile u Yettelu. Oni su neko vreme tvrdili da se prilikom prevremenog raskida zbog poskupljenja ne može zadržati broj, ali su onda promenili priču, verovatno nakon nečije žalbe RATEL-u ili šta se već tu desilo. Ali slična je stvar, svodi se na zastrašivanje korisnika, pa sam se otud toga setio.
Tako je. Ugovor je istekao 20.06.@sakkii
Jesi podneo si zahtev za pelazak u A1 poslovnici? Nakon isteka UO?
I meni su danas dali istu info kada sam zvao.Danas proverio za 4K paket da je besplatan do 30. Juna na sajtu, u CC mi potvrdili da je do danas free, od sutra kao kreće naplata, odjavio paket, ako ne želite da vam se naplati zovite, ne mogu da verujem da im je to jedini način odjave. Aktivira se na dva klika, a za odjavu minimum pola sata čekanja. Najgori im je CC.
Tek kada ti istekne ugovor , mozes kod nekog provajdera da trazis prelazak kod njih - bez penala .Meni ističe ugovor 04.07, nisam stigao da odem do poslovnice i podnesem zahtev za raskid ugovora mesec dana ranije nego sam otišao 11.06 i podneo zahtev za raskid. Imam BOX4 crveni i 24x50%. Kad mi ovo istekne po trenutnim uslovima nema šanse da koristim ovaj paket jer su baš skupi (7200 dinara) pa je ideja opet popust ili prelazak u A1. Još uvek me nisu pozvali iz mts-a da pregovaramo, a pošto meni curi vreme moram da reagujem kako prvo ne bih ostao bez usluge a drugo da im ne plaćam sve rasčlanjeno (ako sam dobro skapirao da me ovo čeka jer imam box4).
Da li ja sada mogu da podnesem zahtev u A1 da prenesem TV i NET, tj da oni zatraže IDP od mtsa pa me pozovu jer će im se tada upaliti lampica, da li je to moguće?
Šta mi se dešava sa tim famoznim fiksnim koji imam a ne koristim (ugasio bih ga).
A mobilni broj ću isto da selim ili da produžim po nekim boljim uslovima, jer bi i to trebalo da se pojavi kao posebna usluga.
Svaki savet i iskustvo bi mi dobrodošlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari