Koliko protoka je potrebno za Iris SD i HD rezoluciju?Kakva je procedura da mi umesto SD kanala puste HD imam tehničke uslove za HD, ali su iz nekog razloga svi u SD.
Moraju li da dolaze u stan?
Rece neko na Forumu davno da je 7 Mbps za HD, a duplo manje za SD.Koliko protoka je potrebno za Iris SD i HD rezoluciju?
To je sve na softverskom nivou, tako da možeš kako god da im tražiš promenu: poslovnica, mejl, telefon, čet... Na daljinu i menjaju, tako da ti niko ne dolazi. A jeste SD podrazumevano.Kakva je procedura da mi umesto SD kanala puste HD imam tehničke uslove za HD, ali su iz nekog razloga svi u SD.
Moraju li da dolaze u stan?
Trebalo bi.Da li bilo koji MTS - ov, VDSL modem/ ruter sa akrivnim PPPoE podacima može da radi kod bilo koga ko ima njihov VDSl?
Nema nikikvih posebnih podešavanja vezanih za brzinu i iptv?
Tako je, a zahtev za njegovo izdavanje jednak je zahtevu za raskid BOX-a. E, sad, pošto se pominje neko zadržavanje broja, pretpostavljam da je reč o mobilnom? Tu bi već stvarno bilo poželjno da se javi neko sa iskustvom u praksi, jer ne znamo kako je MTS to koncipirao, ali u teoriji raskid preko IDP-ja nije osnov za trajno gašenje mobilnog broja.Ako ja dobro razumem, ako idem preko IDPa, a van ugovorne obaveze sam, tih 30 dana onda ne vazi.
Hvala puno na pojasnjenju!Tako je, a zahtev za njegovo izdavanje jednak je zahtevu za raskid BOX-a. E, sad, pošto se pominje neko zadržavanje broja, pretpostavljam da je reč o mobilnom? Tu bi već stvarno bilo poželjno da se javi neko sa iskustvom u praksi, jer ne znamo kako je MTS to koncipirao, ali u teoriji raskid preko IDP-ja nije osnov za trajno gašenje mobilnog broja.
Nije, doduše, prvi put da se takve pretnje javljaju, mada su ranije bile u Yettelu. Oni su neko vreme tvrdili da se prilikom prevremenog raskida zbog poskupljenja ne može zadržati broj, ali su onda promenili priču, verovatno nakon nečije žalbe RATEL-u ili šta se već tu desilo. Ali slična je stvar, svodi se na zastrašivanje korisnika, pa sam se otud toga setio.
Tako je. Ugovor je istekao 20.06.@sakkii
Jesi podneo si zahtev za pelazak u A1 poslovnici? Nakon isteka UO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari