Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Radice, ovako je i prosle nedelje bilo do 23.6.

Kad je onaj a3000 na 3000/20000?

I meni je prosao malo pre sve ok, nego imam jos jednu porudzbinu od 10k i vise ne prolazi.. Pretpostavljam da moze jednom po nalogu da prodje, zna li ko?

Ako neko ima 5000 na 20.000 bio bih zahvalan, hocu da kupim mobilni koji je 27000 pa je to fina usteda 😀

Moze ako iseces telefon an 2 naloga i platis ga Mastercardom...

Toga nema ispod 35 i posevbnih akcija na 30 sto nije bilo skoro. Tako da nista od tog tvog planinarenja.

1000 na 8000
2000 na 15000
3000 na 2000
5000 na 35000

Trenutno Mastercard 2500 na 10000

Pa jeste, prosta racunica, ko ume da racuna i da koristi mozak ukapirace a ne samo da se napise bilo sta.

Ima sve na sajtu, najveći je 10k na 50k.
Novina je da na nalogu postoji polje "moji vaučeri". Vaučer se može preuzeti u svakom trenutku (kada se ispune uslovi za njega) tj. ne čeka se kraj promocije.

4 porudžbine po 6000 minimum je 24.000 dinara... I još 40.000 din kad se odbije onih 10 hiljada... Dakle 64.000 dinara treba da se potroši da bi se dobio vaučer od 10.000 dinara.

Sa te tačke se ne isplati, ali eto, ovo je neki bonus ko je svakako planirao da naručuje. Nema smisla naručivati samo da bi se dobio taj vaučer.

Ovi promo codovi ne rade ako je artikal na popustu vec? Ne mogu popusti da se sabiraju?

Kako sam razumeo obicno ispod svakog koda koji mi stigne na mejl pise da moze da se koristi i na artikle koji su vec na popustu.

Mozda neki ne mogu ako ne pise.

Jel ima trenutno neki kod aktivan ili je mozda bolje da se ceka utorak ako opet bude ovaj mastercard popust?

Kao i proslu turu, ako neko hoce mozemo se organizovati za kupovinu sa ananasa. Generalno ja necu kupiti za ovaj od 10 hiljada, a kasnije ga ne bih ni koristio pa samo mogu da pomognem nekom da dobije i iskoristi. Podrazumeva se da to moraju biti clanovi koji su dugo i koji su aktivni. Ja planiram kupovinu jeftine klime za rodjaka, pa ako bude ananas javicu ovde i ako nekom treba da kupi sa svog naloga prebacicu na racun ili ce ici pouzecem.

Šta smo rekli, može li MasterCard kupon da se iskoristi 2x isti dan, sa različitim karticama? Ako može, možda ga iskoristim 4x. Potrošim 30k, kupim za 40k, i na kraju još 10 na 50, možda nije loše.

Šta smo rekli, može li MasterCard kupon da se iskoristi 2x isti dan, sa različitim karticama? Ako može, možda ga iskoristim 4x. Potrošim 30k, kupim za 40k, i na kraju još 10 na 50, možda nije loše.
Ne sa istog naloga. Promocija je ograničena na jednom po utorku po jednom nalogu, ne po broju kartice.

Nazad
Vrh Dno