Akcija traje do 14.07 ali posebno svaki utorak najave sa datumom tog utorka.Slika kaze do 30.06. a sajt do 14.07.
Znace se sutra, probajte vaucer posle 08h
Slika je odgovor na pitanje da li će sutra biti akcije.Slika kaze do 30.06. a sajt do 14.07.
Znace se sutra, probajte vaucer posle 08h
Napravio sam novi nalog za novu porudzbinu i prikacio istu karticu i proslo je opet.. pa eto da znate
Iskreno nema boljeg koda za popust kome treba da iskoristi.. na 20k - 5k popustNapravio sam novi nalog za novu porudzbinu i prikacio istu karticu i proslo je opet.. pa eto da znate
Da, baš je na 20000, popust 5000..Samo da se zbune ljudi koji prate, a nisu u tematici.Iskreno nema boljeg koda za popust kome treba da iskoristi.. na 20k - 5k popust
Drug lepo sam napisao na dve porudzbine.. ko ima 2 ili vise proizvoda za 10.000 po porudzbini lepo se isplati, nema boljeg.. kome treba razumece, nista ne zbunjujeDa, baš je na 20000, popust 5000..Samo da se zbune ljudi koji prate, a nisu u tematici.
Ako imas nekog bliskog ko ima kreditnu u aik banci imas jos danas -5000 na 27000.Ako neko ima 5000 na 20.000 bio bih zahvalan, hocu da kupim mobilni koji je 27000 pa je to fina usteda 😀
Za koje iznose su vauceri?Ponovo je krenulo, svaka kupovina preko 6000 donosi vaučer.
Sad probao nema visee 🙂Proslo i danas aik5000,sad sam naručio.
Ovi promo codovi ne rade ako je artikal na popustu vec? Ne mogu popusti da se sabiraju?
Ne sa istog naloga. Promocija je ograničena na jednom po utorku po jednom nalogu, ne po broju kartice.Šta smo rekli, može li MasterCard kupon da se iskoristi 2x isti dan, sa različitim karticama? Ako može, možda ga iskoristim 4x. Potrošim 30k, kupim za 40k, i na kraju još 10 na 50, možda nije loše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari