Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav svima, keva koristi peticu s 800 din mesecno, jel ima neko od agenata da i za ćaleta to uzmem.

Ja od prošlog meseca imam peticu XS za 650 din mesečno. To je 50% popusta sa e računom.

Ja sam 25 godina u mts-u, pet postpejd brojeva, sta moze najbolje da se dobije za 5icu L, koliko popusta.

Daju starim korisnicima za obnovu , to je 70% popusta I minus 100din eracun. Prva 3 mesec izadje 230 i 21 mesec po 800.
Telekom daje vece popuste za ostanak. Za nove korisnike nema vise velikih popusta.
Tacno tako, podneli smo zahtev za prelaz u a1, istog dana su zvali iz mts-a i dali nam tu ponudu koju nikako nismo mogli da odbijemo. Daju to penzionerima samo da ostanu u mrezi jer su sve opcije skupe za njih

Tacno tako, podneli smo zahtev za prelaz u a1, istog dana su zvali iz mts-a i dali nam tu ponudu koju nikako nismo mogli da odbijemo. Daju to penzionerima samo da ostanu u mrezi jer su sve opcije skupe za njih
I mismo to uradili samo par dana ranije odneli u mts poslovnicu po 3 stara telefona za popust od 15000din i uzeli jeftinije telefone na rate samsung a07 na 5ica s i na 5ica m tcl 60 SE NXTPAPER 5G za175din i 150din mesecna rata .5ica m 60% benefit isve preuzeli u poslovnici da nedođe do greske

Ja
I mismo to uradili samo par dana ranije odneli u mts poslovnicu po 3 stara telefona za popust od 15000din i uzeli jeftinije telefone na rate samsung a07 na 5ica s i na 5ica m tcl 60 SE NXTPAPER 5G za175din i 150din mesecna rata .5ica m 60% benefit isve preuzeli u poslovnici da nedođe do greske
Ja sam to odradio u aprilu ali bez uzimanja telefona na rate i dobio taj veliki popust od 70%. Nzm dali sad to daju ali u tom periodu kad sam ja dobio tu ponudu dobilo je jos dosta korisnika

Danas mi istice ugovor u Yettelu, posto sam odlucio da ne produzavam kod njih isao sam do A1 i mts da se raspitam sta nude medjutim izgleda da nemaju nikakve specijalne ponude za nove korisnike. U a1 20% ako mi neko iz mreze da kod, u mts 999rsd prvih 6 meseci nakon toga puna cena. Pre par meseci drugar je pri prelasku iz a1 u mts dobio 18 meseci po dinar nakon toga puna cena. Citao sam i ovde po forumu da mts daje i 50% ako se podnese zahtev za prelazak u a1. Koje su mi opcije? Isplatili se preci u mts na pripejd 60 dana onda podnositi zahtev u a1 i cekati ponudu? Da li ce to proci?

MTS uvek odreaguje lepo radi zadržavanja ( 50% ili 60% ) kada broj inicira prelaz u A1
E sad, pošto si ti u Yettelu, moj savet ti je prenos na MTS postpejd bez UO prvih 60 dana, da izdržiš punu cenu nekog paketa ( Bit ili 5ica S ), pa onda nakon 60 dana iniciraš prenos broja u A1. Na MTS pripejdu baš malo dobiješ, pa ne znam dal bi izdržao tih obaveznih 60 dana npr. sa paketom Sve Cool, ali ako ti je ok onda odmah odradi prelaz iz Yettela na MTS pripejd.

MTS uvek odreaguje lepo radi zadržavanja ( 50% ili 60% ) kada broj inicira prelaz u A1
E sad, pošto si ti u Yettelu, moj savet ti je prenos na MTS postpejd bez UO prvih 60 dana, da izdržiš punu cenu nekog paketa ( Bit ili 5ica S ), pa onda nakon 60 dana iniciraš prenos broja u A1. Na MTS pripejdu baš malo dobiješ, pa ne znam dal bi izdržao tih obaveznih 60 dana npr. sa paketom Sve Cool, ali ako ti je ok onda odmah odradi prelaz iz Yettela na MTS pripejd.
s obzirom da od tih 60 dana necu sve vreme biti u Srbiji mislim da cu izgurati cak i sa pripejdom. samo me zanimalo da li ce mi ponuditi taj popust da bi me zadrzali ako sam im bio na pripejdu, ako hoce to je onda najbolja i najpovoljnija opcija

Juce potpisali ugovor sa telefonom na rate i popust 15000din 5ica M 60% a moglo je 5ica S 70%
Cekaj ako sam dobro razumeo ti si to u poslovnici zavrsio? Nisi podneo pre toga zahtev za prelazak u A1?

Da li je ovo Mts uveo i za 5icu S dodatno Roaming net bonus od 2gb? Ne secam se te stavke u aplikaciji?
Izgleda da jeste, ali isto tako su i za sve tarife ukinuli prebacivanje nepotrosenog internet saobracaja u zemlji na sledeci mesec i izgleda isto tako i za nepotrosene minute i poruke?

Dodali su u S tih 2gb rominga, povećan je i roming u svim paketima, u domaćem saobraćaju koliko se sećam S paket je imao je 50gb, sada ima 100gb, M je valjda imao 100 gb sada ima 400, L je imao 400 gb sada 700 gb, povećali internet kvote u svim paketima...

I zašto sada imam osećaj da će da nas uskoro obaveste o "korekciji cena" paketa

Dodali su u S tih 2gb rominga, povećan je i roming u svim paketima, u domaćem saobraćaju koliko se sećam S paket je imao je 50gb, sada ima 100gb, M je valjda imao 100 gb sada ima 400, L je imao 400 gb sada 700 gb, povećali internet kvote u svim paketima...

Nisam pratio ostale tarife, 5icaL ima 700GB već mesecima.

Imali su šanse da u martu i aprilu ove godine podignu cene za SVE* usluge, podigli su cene svim uslugama koji ne podržavaju MOBILNU LINIJU ( BOX4 & obične Mobilna Linija postpaid paketi nisu (( još )) poskupeli )...

Nazad
Vrh Dno