Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav svima, keva koristi peticu s 800 din mesecno, jel ima neko od agenata da i za ćaleta to uzmem.

Ja od prošlog meseca imam peticu XS za 650 din mesečno. To je 50% popusta sa e računom.

Ja sam 25 godina u mts-u, pet postpejd brojeva, sta moze najbolje da se dobije za 5icu L, koliko popusta.

Daju starim korisnicima za obnovu , to je 70% popusta I minus 100din eracun. Prva 3 mesec izadje 230 i 21 mesec po 800.
Telekom daje vece popuste za ostanak. Za nove korisnike nema vise velikih popusta.
Tacno tako, podneli smo zahtev za prelaz u a1, istog dana su zvali iz mts-a i dali nam tu ponudu koju nikako nismo mogli da odbijemo. Daju to penzionerima samo da ostanu u mrezi jer su sve opcije skupe za njih

Tacno tako, podneli smo zahtev za prelaz u a1, istog dana su zvali iz mts-a i dali nam tu ponudu koju nikako nismo mogli da odbijemo. Daju to penzionerima samo da ostanu u mrezi jer su sve opcije skupe za njih
I mismo to uradili samo par dana ranije odneli u mts poslovnicu po 3 stara telefona za popust od 15000din i uzeli jeftinije telefone na rate samsung a07 na 5ica s i na 5ica m tcl 60 SE NXTPAPER 5G za175din i 150din mesecna rata .5ica m 60% benefit isve preuzeli u poslovnici da nedođe do greske

Nazad
Vrh Dno