Mnogo hvala na ovom odgovoru!
Kao što su drugi spominjali, ova stranica je skoro totalno beskorisna.
Kada ukucam svoju adresu, kaže mi da je moguć samo 4G KN, dok kada unesem komšijinu kuću koja je odmah pored moje, odjednom sve 5G KN varijante mogu. Oboje živimo blizu tornja koji je od prilike 200 metara udaljen i ima 5G antenu nakačenu na njemu.
Kada kontaktiram agente, lepo kažu da je 5G moguć na mojoj adresi, što isto mogu da potvrdim sa svojim telefonom, jer kada uključim podatke, dobijem lepo 5G oznaku na telefonu da sam povezan na 5G a brzine i ping mi liče
ovako.
Što me dovodi do pitanja, ako hoću da uzmem KN a kažu mi u poslovnici da nema 5G pokrivenost na mojoj adresi, šta da uradim?
Da li dozvoljavaju da se uzmu ruteri i box za testitanje (kao što si napomenuo u tački 1) da vidim da li je njihova informacija tačna ili ne?
Ovo me je čudilo kada mi je agent koga sam kontaktirao ranije rekao da Box-ovi nemaju ugradjen WiFi u sebi, što mi je ličilo totalno besmisleno u poredjenju sa onime što sam čitao o ovome.
Ako ima neki agent iz A1 koji čita ovu temu (ili neko ko može da mi pošalje broj svog agenta sa kime je sklopio 5G KN ugovor), zamolio bih vas da me kontaktirate preko PP i pošaljete mi svoj broj.