Moj komentar vec sadrzi “sitna slova” i opisuje konkretno sta je neograniceno i za koju mesecnu cenu.U svim domaćim opcijama ima podvala, kod A1 neograničeno je 400Gb, posle se prelazi na brzinu od 2Mpbs dok je kod Yettel-a za duplo više para neograničeno 4Tb, posle se prelazi na brzinu od 2Mbps.
To su ona sitna slova u ugovroima o kojima smo trebali da naučimo pre 20 godina jer su takvi ugovori u ponudi nekih 30ak godina.
Ovoliko posotova na benchmark forumu o neograničenom internetu kod domaćih operatera je dokaz efikasnosti propagandne moći marketinga.
- Internet jeste neogranicen. Mozes terabajte da preneses.
- Sama internet konekcija se rekonektuje na svaka 2 sata (u sekund tacno). To znaci potencijalni prekid nekog HTTP downloada aktivnog u tom trenutku, potencijalno izbacivanje iz online igrice itd...
- Nema javne IP adrese, konekcija je kroz CG-NAT
- Brzina zavisi od kategorije LTE rutera kog koristis: CAT4 ~40-60/20Mbps, CAT6 - 100-120/20-40Mbps, sa većim kategorijama i brže.
Ja razumeo da on kritikuje ponudu tj nacin kako operateri operisu a ne tebe licno a i zasto bi, nisi ti smislio takve ponude 🙂@SuperStarr
Ja sam upotrebio funkciju “Report” prvi put za dve decenije na ovom forumu, za komentar koji smatram da nije u skladu sa opstim pravilima ovog foruma, komentar koji je uvrdljiv i komentar koji si ti lajkovao, i obrisao moju repliku na isti. Sta se dogodilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari