CG-NATDa li je IP adresa na kućnom netu javna ili je pod CG-NAT?
A čemu služi taj outdoor ruter? Da li da poveća 5G signal tamo gde je slab ili za nešto drugo?
Da li je ovo tačno i za net + tv pakete?CG-NAT
Imam Duo Plus i isto je iza CG-NATDa li je ovo tačno i za net + tv pakete?
Ako jeste, kakva je situacija? Da li je neko imao do sada problem što su ih postavili pod CG-NAT?
Tacno je, ja sam danas kupio taj paket i pitao za dokupljivanje staticke javne ip adrese, kaze samo za optiku.Da li je ovo tačno i za net + tv pakete?
Ako jeste, kakva je situacija? Da li je neko imao do sada problem što su ih postavili pod CG-NAT?
Da odgovorim samom sebi. Zvao call centar i rekli su mi da su krenuli da daju antene, ali nije još svuda dostupno. Biće otprilike za 2-3 nedelje. Dobijaće samo oni koji su u njihovim zonama označeni kao korisnici sa slabijim signalom.Da li se neko raspitivao u poslovnici ili preko call centra u vezi spoljnog rutera ?
Koji uslovi trebaju da se ispune kako bi se dobio ?
Jel imas mozda broj od nekog agenta da mi posaljes u inbox?Preko A1 agenta se ugovori 5G servisna “adresa”
WiFi extender sa LAN izlazom je možda bolje i jeftinije rešenje.Da li neko zna ako postoji mogućnost uzimanja dodatnog 5G rutera/modema pored onog kojeg dobiješ uz paket koji uzmeš?
Kod mene, želeo bih da uzmem Duo (NET + TV) paket, ali TV i PC koji koristim su na suprotnom spratu i dosta udaljeni jedan od drugog.
E sada, da izbegavam situaciju gde bih morao da uzimam WiFi karticu, ili neki ethernet kabel od 10-15 metara, zanima me da li postoji mogućnost uzimanja dodatnog 5G KN uredjaja, ili je to nemoguće?
Nikad nisam čuo za ovako nešto. Koliko vidim, ima dosta varijanti, neki skuplji, neki jeftiniji.WiFi extender sa LAN izlazom je možda bolje i jeftinije rešenje.
Verujem da nisu gadljivi da uzmeš dva ugovora, odnosno dva uređaja, ako ti to nije preskupo.Da li neko zna ako postoji mogućnost uzimanja dodatnog 5G rutera/modema pored onog kojeg dobiješ uz paket koji uzmeš?
Kod mene, želeo bih da uzmem Duo (NET + TV) paket, ali TV i PC koji koristim su na suprotnom spratu i dosta udaljeni jedan od drugog.
E sada, da izbegavam situaciju gde bih morao da uzimam WiFi karticu, ili neki ethernet kabel od 10-15 metara, zanima me da li postoji mogućnost uzimanja dodatnog 5G KN uredjaja, ili je to nemoguće?
Naravno. Box koji dobiješ je 'smart' tako da na njemu možeš gledati TV kanale, ali i instalirati sve aplikacije kao na Smart TV.Da li postoje mogućnosti instalacije kućnog neta + TV na starije televizore? Naime, na onima koji nisu Smart TV, ali koji imaju HDMI portove za smart box?
Da. Dobije se box od njih, tv postoje smart.
Možda glupo pitanje, ali da li taj Box koji dobijem daje mogućnost mom "dumb" TVu WiFi konekciju? Želeo bih da koristim ruter koji dobijem na svom kompjuteru, a da TV se konektuje na taj ruter preko WiFi.Naravno. Box koji dobiješ je 'smart' tako da na njemu možeš gledati TV kanale, ali i instalirati sve aplikacije kao na Smart TV.
uslugu tvrdeci da na mojoj lokaciji nema 5G signala, a
Brinu da ne preopterete repetitore, u kom slucaju bi drasticnije padala brzina. Na cg nat nije isto sa 20 ili sa 200 ucesnika po ip adresi.
Ma ima veze. Pitao sam ih pre mesec dana za dve adrese i na obe je bilo uslova. Prekjuce otiso da kupim, moze samo na drugoj. Pitao prodavca zasto sada nema uslova, kaze zavisi i od broja prikljucenih. Vise mi treba gde kazu nema uslova, a i radi odlicno za pocetak.Nema veze sa opterecenjem jer bukvalno za zgradu koja se lepi uz moju moze da se uzme 5g
Vidim da većina daje lažne adrese, tako da ne mogu baš da imaju realan uvid?Brinu da ne preopterete repetitore, u kom slucaju bi drasticnije padala brzina. Na cg nat nije isto sa 20 ili sa 200 ucesnika po ip adresi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari