Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupljen pre tačno 5 meseci. 21.01.26.
Baterija i dalje odlična kao prvog dana - 24h izdrži bez problema. Punim svako jutro i tada je na 15-20-25%, što znači da bi moglae još da izgura i prepodne...
Kamera me je u početku oduševljavala, al posle uporednih testova sa npr. Pura70 ultra, Xiaomi 17pro (pogotovo u makro modu) me je baš razočarala. Ai pravi "crtani film" od detalja na slikama pri velikim zumiranjima... A kad se isključi Ai, slike su mutne... Pri dužem korišćenju kamere telefon se baš jako ugreje, a baterija počinje rapidno da se troši.

Sve ovo sto si napisao o pregrevanju muči i Xiaomi i sve ostale telefone koji imaju Snapdragon 8 gen 5,a sto se kamera tiče to su finese i nema bukvalno nikakve razlike sem u video snimanju gde je realno mogla da bude bolja,uporedio sam Honor sa Iphone 17 pro od druga na nekom venčanju znaci on koji je zagriženi Iphone fan je priznao da su slike bolje pogotovo one slikane u uslovima prigušenog svetla.

Sve ovo sto si napisao o pregrevanju muči i Xiaomi i sve ostale telefone koji imaju Snapdragon 8 gen 5,a sto se kamera tiče to su finese i nema bukvalno nikakve razlike sem u video snimanju gde je realno mogla da bude bolja,uporedio sam Honor sa Iphone 17 pro od druga na nekom venčanju znaci on koji je zagriženi Iphone fan je priznao da su slike bolje pogotovo one slikane u uslovima prigušenog svetla.
Drug pa zar ti ne rece nedavno da ti je video snimanje top, rame uz rame za ostalima, da si cak na nekom rodjusu/vencanju pobedio sa najboljim video snimkom? Sta se desilo u medjuvremenu 🥺

Problem sa zahrevanjem pri koriscenju kamere je izrazen na svim flagsip telefonima. Meni je npr. HM7P dizao temperaturu CPU-a na oko 55-60°C za 2h snimanja, slicno je bilo i na S24U i 17PM😅 HM8L nema tih problema, nece AIDA da mi pokaze temperaturu CPU-a ali mislim da nije isla iznad 45°C.

Nazad
Vrh Dno