branko.kotor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.12.2008
- Poena
- 305
U prekidacu crna/kafena dovod, plava laufer. Z/z valjda prazna ako je sijalica.Neko "nepisano" pravilo je da je crna dovod a plava ka potrošaču,ž/z nula za sijalice.Da li je i kod tebe tako,proveri.
Skini Tailscale na TV pa probaj. Po nekoj logici bi trebalo da može. Ja bih bio optimističan. 😀Blagi off, imam Tailscale na HA, da li isti moze da se instalira na Android TV kako bi isti koristio HA kao lokaciju?
Pitam zbog streaming naloga u drugoj zemlji, a TV nije u ovoj gde sam sada pa da proverim.
Exit nodesBlagi off, imam Tailscale na HA, da li isti moze da se instalira na Android TV kako bi isti koristio HA kao lokaciju?
Pitam zbog streaming naloga u drugoj zemlji, a TV nije u ovoj gde sam sada pa da proverim.
moze ja koristim tailscale ali na truenas serveru sa jellyfin a na android tv instalisn tailscale i radi streamingBlagi off, imam Tailscale na HA, da li isti moze da se instalira na Android TV kako bi isti koristio HA kao lokaciju?
Prekidac mora da dobija 2 zice, jedna je faza, stalno pod naponom, a drugo je ona koja ide prema svetlu. Tamo negde kod plafona su ta dva panela spojena. Ili u dozni, ali to nije bitno.ima li neko zigbee ili wifi resenje da zamenim dumb prekidac sa slike?
(zuto zelena je umotana u izolirku i ne ide u prekidac)
Inace ovaj prekidac sa slike zapravo pali 2 led plafonska panela, i koristi samo 2 zice.
Pogledajte prilog 543831
Možeš i ovako nešto.yup, braon je faza a plava ide ka svetlima.
Pitanje, da ponovim, glasi da li postoji neki smart wifi/zigbee switch koji podrzava ovakvu situaciju,
neka pali oba svetla kao i do sad.
Neki koji ce da spoji ove dve zice na daljinsku komandu,
pa makar ostao bez dumb prekidaca.
sensbi.com
Da, da, to odradim i uredjaj se zaista konektuje preko tog ripitera, medjutim nakon nekog vremena ga "zaobidje", odnosno hoce da komunicira direktno sa koordinatorom (verovatno nekako zakaci koordinatorov signal na momenat) i pocne da se gubi tj. odlazi offline. Nisam uspeo da nadjem da li je moguce blacklistovati odredjeni uredjaj da se kaci samo na koordinator, tj. da mu jedina veza bude preko ripitera.Apropo ripitera, imas opciju u Z2M da ih spojis eksplicitno na ripiter, tako sto kliknes na permit samo tog repeatera, pa resetujes senzor
Na sam Energy dashboard mislim da ne možeš dodavati šta i kako hoćeš, ali za poseban dashboard -> Statistic Graph Card, ili ako ti je preciznost bitna - History Graph Card.Mozda lose objasnih. Za to znam, nego me zanima postoji li isto na energy dashboardu, ako ne kad se klikne na "electricty usage" ili "Sources" areas, bar da se doda info, mozda kao widget za taj uredjaj, da ne bih morao da idem za svaki uredjaj da ulazim tako.
ima li neko zigbee ili wifi resenje da zamenim dumb prekidac sa slike?
(zuto zelena je umotana u izolirku i ne ide u prekidac)
Inace ovaj prekidac sa slike zapravo pali 2 led plafonska panela, i koristi samo 2 zice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari