Ne moze. Citaj ako nadjes u review-ima mozda je neko testirao koliko je zapravo.Koliko se uopste moze verovati njihovim podacima, npr neki od jacih setova je deklarisan kao 90w, dva panela dimenzija 30x50cm cini mi se.
A koliko je kostala ta ista torba pre 5 dana?413 dinara uvozna dazbina(carina ili sta vec) za torbu za laptop od 2000 dinara , isto mi dodje kao i postarina kad narucim u Srbiji , samo dizu , zar nije bilo 300 i nesto u pocetku? A na 3100 jos gore 525 dinara.
Update: Za 50 evra(oko 6000) je 1000 dinara.
Ove nedelje imam neki popust oko 300 taman da pokrije te dazbine😍A koliko je kostala ta ista torba pre 5 dana?
Samo uzimas kredit. Ako promasis jedan dan, nece biti sledecih skupljanja.Jedno pitanje, prvi put sam upravo pazario nesto preko claimcredit-a i do 25. juna svaki dan treba da preuzmem odredjeni iznos, dok ne pokupim ukupno 2950 rsd.
Da li prilikom svakog preuzimanja moram nesto da pazarim ili samo udjem i preuzmem kredit?
Zar nije varijanta da mu samo propadne taj dan, a može i dalje da skuplja do kraja...?!Samo uzimas kredit. Ako promasis jedan dan, nece biti sledecih skupljanja.
Nisam siguran. Nisam "testirao" da propustim dan. Mozda sam pogresno protumacio. Ako neko zna sigurno neka napise.Zar nije varijanta da mu samo propadne taj dan, a može i dalje da skuplja do kraja...?!
E to me zanimalo, msm pretpostavio sam da podaci nisu tacni ali nemam predstavu koliko je realna vrednost.Dobri paneli mogu da imaju jedva preko 200W po m2. Ta dva panela dimenzija 30x50cm mogu max da daju 60W u idealnim uslovima.
Pa ovo je sad PDV, a sto se carine tice nema nikakvih konkretnih info koliko ja znam, ne bi me iznenadilo da pocnu da naplacuju i to sad. Ja gledao neki telefon da uzmem da potrosim kredit i sad se premisljam jer ako mi na to ocepe i carinu nista nisam uradio.Jel sad ostaje isto za robu sa Temu ili se menja nesto oko carine i PDV? AKo se kupi nesto skuplje od 50eur, jel sve vec uracunato u cenu ili ce dobijemo dodatni harac ovde?
Mozda narucim i jedan zvucni top da pucam naokolo 🙂
Ranije je propadao samo taj dan kad se ne pokupi, meni se desilo dva puta, ali ne znam da li se u medjuvremenu promenilo nesto sto se tice uslova promocije.Zar nije varijanta da mu samo propadne taj dan, a može i dalje da skuplja do kraja...?!
I kakva je priča sad? Jel po starom i dalje?Imamo još 3 dana da vidimo koliko je ovo tačno.
Za sada mi se Temu ponaša isto kao i do sada.
I jesi upala u mašinu ili.... Ja kažem odgovor od carine je bio postepeno uvođenje u roku od 15 dana. Danas bi trebalo da su svi proknjiženi. I novost je da će nasumično da otvaraju pakete, pa nekom može da se zalomi i carina, a i problem ako poručuje više od dozvoljenog maksimuma za fizačka lica.Za Ali ili za Temu? Nemoj ponovo da uletimo u raspravu ko na Reditu gde je lik krenuo bombastično odRaLi mE za TEMU pAkEt da bi se na kraju ipak ispostavilo da je jelte Ali u pitanju. Za Temu je od početka išla priča da su sve dažbine + transport već upakovani u krajnju cenu.
🤣🤣🤣 da bre, napravili dil sa Temuom da broj korisnika iz Srbije podele sa 15 pa kom se kad zalomi da mu tresnu PDV?
Ono što meni ovde jedino pije vodu je da uvode jasno iskazivanje PDV-a kao na fiskalnim računima, što je u suštini sasvim ok.
...inače vratili mi discount777 i vrlo sam srećna zbog toga.
Dakle da više ne naručujemo preko 50e? Niti 5+ istih stvari? Kao i sa Alija?I novost je da će nasumično da otvaraju pakete, pa nekom može da se zalomi i carina, a i problem ako poručuje više od dozvoljenog maksimuma za fizačka lica.
Ako i na poklone naplacuju dodatno pdv meni to onda ide u prilog tezi da je ovo ipak dodatna dadzbina a ne samo rasclanjena i da su oni umanjili neke cene kako bi malo amortizovali period dok se korisnici naviknu. Videcemo uostalom vremenom kad se cene malo iznivelisu. Mozda manje budem kupovao gluposti ako poskupe 😀Jutros pojeftinilo sad ponovo regularne cene. 20% se plaća čak i na poklone iz kalendara
Pa nasumično će da otvaraju mada će verovatno da bude za one koji redovno poručuju. A za 50+ se razmišlja šta i kako. Nezvanično je to sve. 5 istih proizvoda je maksimum.Dakle da više ne naručujemo preko 50e? Niti 5+ istih stvari? Kao i sa Alija?
Šta je sa proizvodima iz lokalnog skladišta?Pa nasumično će da otvaraju mada će verovatno da bude za one koji redovno poručuju. A za 50+ se razmišlja šta i kako. Nezvanično je to sve. 5 istih proizvoda je maksimum.
Ako pri skeniranju vide da je unutra telefon tablet i sl. ne gine mu otvaranje..Pa nasumično će da otvaraju mada će verovatno da bude za one koji redovno poručuju. A za 50+ se razmišlja šta i kako. Nezvanično je to sve. 5 istih proizvoda je maksimum.
Tu plaćaš kurirsku službu, pise ti koliko košta poštarina u lokalu pre plaćanja.Šta je sa proizvodima iz lokalnog skladišta?
To znam, preko 5000 se ne palca (opet se plaćaju dažbine dodatno). Zanima me da li to ide pod carinu.Tu plaćaš kurirsku službu, pise ti koliko košta poštarina u lokalu pre plaćanja.
Kucaj u pretragu na Temu "lokalno skladište". Proizvodi imaju zelenu oznakuKako se dolazi do lokalne ponude?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari