TomTom GO Expert: Truck GPS app is built for a truck specific audience, even though there is still a car profile available within the app.
Probaj bosanski (užasan je) i hrvatski (bolji) ako ti ne radi srpski kad odabereš srpski kao jezik telefona. Meni rade sva tri TTS glasa kad odaberem bilo koji kao sistemski jezik.Као и увек хвала пуно Боки на одговору!
Остаје недоумица зашто неко добије српски глас а неко не, пребацивао сам телефон на српски, брисао све податке у апликацији али без успеха...
Sistemski jezik?Probaj bosanski (užasan je) i hrvatski (bolji) ako ti ne radi srpski kad odabereš srpski kao jezik telefona. Meni rade sva tri TTS glasa kad odaberem bilo koji kao sistemski jezik.
Nema opcije da biraš bilo koji jezik za navigaciju kad odabereš neki od "naških" jezika kao sistemski. Umesto toga, kad počneš navigaciju, čućeš srpski, što je valjda i najbitnije. Zašto su tako uradili, ne znam.Sistemski jezik?
Prebacivao sam sa engleskog na sve te jezike i nisam vidio nikakvu promjenu u TomTom aplikaciji kod izbora jezika za glasovnu navigaciju.
Svodi se na ovo.Zašto neće da se mlate sa našim jezikom nije mi poznato.
Ma znam da ne znam dovoljno, ali sam mislio da probam da čačnem, probam par varijanata (nisam samo našao .po fajlove, već i svašta nešto u .xml itd.), pa ako uspe - uspe, ako ništa, ***. Problem mi je sajnovanje aplikacije sopstvenim ključem posle modifikacije, nisam to radio, pa ne znam da li ću se cimati.Ne znaš o kodnim rasporedima sistema dovoljno, očigledno 🙂Takođe, nije dovoljno imati info samo na jednom mestu
Inače, svako prčkanje po apk rezultovaće apdejtom i poništavanjem promena. Možeš čak dobiti i upozorenje
Ja imam i druge jezike - npr. kad sam prebacio na ruski testa radi, pojavili mi se baš TomTom voices za ruski, dva komada ženski/muški. Izgleda opet da je do telefona, OS-a i sl.Nego, ja tamo u opcijama imam samo ENG USA i ENG UK. Neke druge aplikacije takođe nemaju naše jezike, ali bar imaju Njemački, Španski, Francuski, i tako neke "jače" jezike, dok besplatni TomTom nema ništa od toga, samo ENG.
Ne koristim ovu navi ali samo da iznesem svoje vidjenje, inace nista licno tebi.Zašto neće da se mlate sa našim jezikom nije mi poznato.
Svašta. Ali opet meni to ne djeluje u redu, da im ponuđeni jezici uopšte zavise od sistemskog jezika.Ja imam i druge jezike - npr. kad sam prebacio na ruski testa radi, pojavili mi se baš TomTom voices za ruski, dva komada ženski/muški. Izgleda opet da je do telefona, OS-a i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari