Ja pijem Ostrovit, mislim da je najbolji odnos kvalitet/cena.Koji je dobar Magnesium Glycinate koji se moze kupiti kod nas?
Koliko vidim imaju prodavnicu u Segedinu.Ukoliko neko ima mogućnost kupovine u HU, na nutrio.hu ima pakovanje od 6 bočica Ostrovit glicinata i izađe oko 540din kom. Taj isti kod nas je preko 1500din kom.
Uff, ovo je debelo jeftinije i od bilo cega ns iHerb (koji nije bitno jeftiniji od apoteke ovde)Ukoliko neko ima mogućnost kupovine u HU, na nutrio.hu ima pakovanje od 6 bočica Ostrovit glicinata i izađe oko 540din kom. Taj isti kod nas je preko 1500din kom.
Jel' ovo proveren shop?Ukoliko neko ima mogućnost kupovine u HU, na nutrio.hu ima pakovanje od 6 bočica Ostrovit glicinata i izađe oko 540din kom. Taj isti kod nas je preko 1500din kom.
Kupujem redovno. Doduse nikada licno nisam bio u shopu , uvek sam radio online porudzbine, stigne na adresu u HU pa mi donesu.Jel' ovo proveren shop?
Vrlo malo nalazim o njemu online
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari