Šta je novo?

Šta slušate dok sedite/radite za kompom?

Peter Frampton - Do You Feel Like We Do (Live)

ceo ovaj kanal je vrh za produktivnost

@blackmore1911 pratim ovu temu bez da ista napisem, mislio sam da je bilo kakva forma EDM-a zabranjena otprilike, makar bio i ambiental kao sto si ti okacio 🙂

Vecina Bench-a izgleda slusa samo Rock i Metal

Pa kad si me vec ohrabrio da podelim nesto iz detinjstva:

Sylver - Turn The Tide DJ edit

Malo objasnjenje: Jedna od najboljih Eurodance pesama. Kao klinci smo je slusali na radiju sa "REC+PLAY" i posle na kaseti, i sve ove godine mi je u memoriji ostala, ali kao Radio Edit od 3 minuta

Blage nisam imao da je DJ Edit citavih 8 minuta. Kakva magicna stvar pogotovo u ovoj verziji

@Kolektor nekada sam i ja slušao samo metal i rock, sada je stvar potpuno drugačija.
Recimo našeg Mladena mogu slušati za novac 🙂

Evo jedna trenutna iz kanca:

@blackmore1911 ja odrastao sa ekipom koja je isla na Astral, kasnije na Astrix, GMS, Void, Skazi-ja ... 🙂 EDM mi u krvi

Ali sam takodje, prosirio vidike kasnije gde trenutno slusam I taj stari Psy Trance (novi ne valja), Big Room (Garrix, KSHMR, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell i slicno), Hardstyle, veoma specifican House, retke DnB stvari i tako dalje.

Kad neko pita "sta je tacno House muzika" a ti mu pustis ovo:

I evo primer kad recimo ne volis DnB a jedna stvar ti promeni misljenje:

Dovoljno je da slusate 10ak sekundi ovu pesmu da biste osetili nostalgiju i instant se vratili u period pre cetvrt veka.
Secam se da se ovakva muzika slusala preko Winamp-a dok se sa drustvom igrala Fifa 🙂
U to vreme su se i dalje igrle igre u local coop-u kao sto su Heroes of Might and Magic, Worms/crvici, Rainbow Six u igrani,...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno