u sredu MI rasprodaja Xiaomi 3rd 5.890 dDa li valja ovaj GMB-X98Q 2/16GB S905W2 za oko 4000-4500 dinara? Koristio bi bukvalno samo za EON i Move aplikaciju i apsolutno ništa više.
u sredu MI rasprodaja Xiaomi 3rd 5.890 dDa li valja ovaj GMB-X98Q 2/16GB S905W2 za oko 4000-4500 dinara? Koristio bi bukvalno samo za EON i Move aplikaciju i apsolutno ništa više.
Ispravka 5.990 dinarau sredu MI rasprodaja Xiaomi 3rd 5.890 d
Ja sam tako isto mislio i onda sa 3-4 "dobra" nesertifikovana boksa sam na kraju pre jedno 2 god kupio Xiaomi zbog Netflixa 🙂@dj13 nije potrebno da bude sertifikovan, već sam gore naveo u dva navrata, znači samo za EON i Move radi gledanja TV kanala i ništa više.
Neće mi trebati sigurno za Netflix, ali sam se na kraju odlučio ipak za Xiaomi 3rd gen. Za malu razliku u ceni neću da se zezam sa Slimbox itd. 😁Ja sam tako isto mislio i onda sa 3-4 "dobra" nesertifikovana boksa sam na kraju pre jedno 2 god kupio Xiaomi zbog Netflixa 🙂
Dobra odluka.Neće mi trebati sigurno za Netflix, ali sam se na kraju odlučio ipak za Xiaomi 3rd gen. Za malu razliku u ceni neću da se zezam sa Slimbox itd. 😁
Kako?Нетачно. Ради и на несертификованим.
Pa normalno, nije to stvar koja se kupuje često, za malo više para se uzme sertifikovan i dobar uređaj sa 2 godine garancije.@Stock tako i planiram da ga uzmem.
Normalno ga instalirao sa play store-a i pokrenuo.Kako?
Mobilna verzija ne radi, a smart ne moze da se instalira
Zbog toga koristim eon na kodiju, ako postoji neka fora daj da znamo.
Samo da kazem da su moji utisci sa ovim boxom da je tesko smece i da ne vredi ni pola te cene.Na ananasu Xiaomi Set Top Box 3rd Gen 6490 din - 1000 din vaučer = 5490 din
A biće i na zvaničnom sajtu (17.juna) za 6000 din:
![]()
Xiaomi TV Box S (3rd Gen) - Mi Srbija
mi-srbija.rs
Pa gura na odredjenim uredjajima, tj serijama, i dalje ima da se uzme normalan OS. Sad ne znam na sta ti mislis, launcher, reklame ili na Vegu. Ali i dalje 4K i MAX rade savrseno.Xiaomi je smeće obično. Stick još gori. Šteta što Amazon gura ono njihovo đubre, inače im je hardware odličan.
И јесте у плану за следећи видео топ 5 преко 100 €.Eto ideje za @Salac UE za jos jedan video osluskujuci Bench bilo je do50€ pa od 50-100€ al za ovaj nisam pametan kako da ga naslovi 🤣😂🤣😂
Više je dvosmisleno, može biti neki best buy, a može biti nešto kao Shield nekada, da dobiješ najbolje za sve pare.
Да си погледао и једну моју рецензију несертификованог бокса коју сам снимио знао би да ниси у праву.Kako?
Mobilna verzija ne radi, a smart ne moze da se instalira
Zbog toga koristim eon na kodiju, ako postoji neka fora daj da znamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari