Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Interstate 60​

Super film, drži pažnju, drugačiji od drugih. 8/10
Ceo film je bio nepredvidiv. I onda sam kraj bude toliko predvidiv da smori, ali je bar srećan kraj

Занимљив овај Dark City.
Док нису поменули да је стално ноћ, нисам ни обраћао пажњу на то. Мало матрикс елемената и плус за крај предивна равна земља за љубитеље исте теорије 😁
Matrix je izašao posle Dark City. Tako da pre će biti da Matrix ima Dark City elemenata 😂

Е, сад... Поредиш бабе и жабе... Мила Јововић обучена у трачице, Брус Вљиљис на врхунцу славе (а при том има и косу 😁 ), Гери Олдмен док је још увек био Јангмен.
То сам гледао неколико пута. За Град Таме сам сазнао буквално када сам пре 2-3 дана видео коментар да је филм одличан.

Disclosure Day

Spilberg + vanzemaljci, nema da omane ? E pa bas je omanuo.
2h klise smaranja i neke jurnjave koja nema veze nisacim, 0 originalnost, 2% SF. Najjadnije je svakako izgled vanzemaljaca
koji smo svi vec videli 800x
Emilija botoxirana i preparirane face samo se beci u kameru kao na oftamoloskom pregledu. Njen muski kolega bukvalno su pokupili random konobara iz kafancuge rupetine duz ibarske magistrale koji neminovno odlaze suicid. Ostatak ekipe jos grdji i ruzniji posebno konobarova devojka koja ceo film place... i to gledas jedno 40 minuta.
Jedna duga glupa X-Files epizoda + X-Men.

Nestanak Jozefa Mengela

7.5/10

Fin crno beli fim, odlična gluma glavnog glumca, film je lepo dočarao slepu ostrašćenost nacista, paranoju i strahove Mengela koji se krio po južnoj Americi,

zna li se možda kad će disclosure day da se pojavi kod nas za gledanje ili DL ?

pa koliko vidim već 36k je dalo ocenu na IMDB, jesu li sa ovog sveta ?

Film je valjda već nekoliko dana u biskopima.

Disclosure Day

2h klise smaranja i neke jurnjave koja nema veze nisacim, 0 originalnost, 2% SF. Najjadnije je svakako izgled vanzemaljaca
Emilija botoxirana i preparirane face samo se beci u kameru kao na oftamoloskom pregledu. Njen muski kolega bukvalno su pokupili random konobara iz kafancuge rupetine duz ibarske magistrale koji neminovno odlaze suicid. Ostatak ekipe jos grdji i ruzniji posebno konobarova devojka koja ceo film place... i to gledas jedno 40 minuta.
Еили Блант најружнија жена Холивуда. Ако не најружнија онда најнехаризмамтичнија. Дер, ај сед ит.

Еили Блант најружнија жена Холивуда. Ако не најружнија онда најнехаризмамтичнија. Дер, ај сед ит.
Dok je Elizabet Mos živa dilema o najružnijoj i najneharizmatičnijoj ženi Holivuda neće ni biti predmet rasprave...

Meni lično je prelepa. I gomila ljudi oko mene dele isto mišljenje. 🤷

Kad neko kaže nešto takvo za 1 Emili Blunt ili neku drugu ženu objektivno u najmanju ruku lepu ili barem ne ružnu, ja uvek pomislim samo jedno.

Ako mu je ova ružna, daj da vidim šta **** ovaj car...

Disclosure day 6.5/10 za mene. Gledao u bioskopu, da nisam verovatno 6/10. Zapravo mislim da je Emili bila vrlo dobra.

Disclosure Day

Ali ko ovde iz muške ekipe izgleda kao da je iz kafančuge sa ibarske magistrale?.....nije valjda Wyatt Russell,sin legendarnog Kurta Rasela?

Emili izgleda OK kada je full pod šminkom.......bez šminke,i ne baš 😉

Poslednja izmena:
Prajm Anne Hathaway najlepsa zena ikada, dont @me

Neko mi preporucio "The Hunt" 2020, i dalje ne znam sta sam odgledao .. film je zabavan, al brate

Ali ko ovde iz muške ekipe izgleda kao da je iz kafančuge sa ibarske magistrale?.....nije valjda Wyatt Russell,sin legendarnog Kurta Rasela?

Emili izgleda OK kada je full pod šminkom.......bez šminke,i ne baš 😉
Josh je pravi konobar, Raselov dripac je nebitan lik. Ali svi su ocajni. Emilija operisala facu i sad izgleda i glumi kao da su je indijci odstampali u kineskom 3D printeru koji se pokvario na 75%.
Razocarenje godine od ovih summer blockbuster filmova. Obsession sa tacno 100x manjim budzetom kog je radio klinac od 25 objasnio Spilbergu kako se pravi film.
Matori je trebao u penziju sa Skotom i Skorsezeom jos pre 20 godina.

Nazad
Vrh Dno