Postoji ogroman broj ljudi muskaraca i zena koji se uspanice kada vide nesto potpuno bezazleno, tipa misa, pauka, belousku ili nesto slicno.Panika zbog temu-a? Ahahaha
maske su cesto pre-order i tu se ceka 4-5 dana iz mog iskustvaKoliko treba u proseku da se spakuje i pošalje porudžbina?Poručio sam 4 maske za fon 10. i dalje stoji samo ordered.
Nema panike, a nema ni buga. Počela je država da naplaćuje porez na sve porudžbine u iznosu od 20%, unapred obračunato. Kome još uvek nije krenula naplata biće u narednih 10 dana. Odgovor iz carine je da se uvodi postepeno i trajaće 15 dana, a počeli su 03.06. Na pitanje šta je sa carinom nisu dali odgovor.Ove price o dodatnim porezima, carinama izgledaju samo kao panika ili neki Bug u sistemu. Na netu bukvalno svaka 2 meseca idu takve price. Pogledam Google pretraga mi prikaze temu sa Reddita bukvalno pise "naplatili mi porez za kupljenu robu sa Temu-a" ? Tekst takodje, kaze covek kupio sam 3 sitnice 940 dinara i odmah je svakom bilo jasno da nije Temu u pitanju ! Ali on nastavlja verovatno Izbezumljen sto je platio PDV zbog 3 sitnice sa Alija. Tek u poslednjoj recenici pise da je sa Alija, valjda je tada malo dosao svesti ? Ali se nije trudio da ispravi sve lupanje pre toga.
Danas sam porucio kupio dosta stvari sve standardno, nikakvi zahtevi za dodatnim placanjem bilo cega, jos sam dobio i dobre cene, malo bolje nego inace ?
Ja sam najvise cekao 6 dana da upakuju za porudzbine koje su u "predporudzbini"maske su cesto pre-order i tu se ceka 4-5 dana iz mog iskustva
Šta bi sa onom pričom da država sa Kinom ima neki sporazum pa su pdv i carina već uračunati u cenu?🤔Nema panike, a nema ni buga. Počela je država da naplaćuje porez na sve porudžbine u iznosu od 20%, unapred obračunato. Kome još uvek nije krenula naplata biće u narednih 10 dana. Odgovor iz carine je da se uvodi postepeno i trajaće 15 dana, a počeli su 03.06. Na pitanje šta je sa carinom nisu dali odgovor.
Ne, bila je priča baš za Temu pakete.To je za privredu, ne za fizička lica 😉
Imamo još 3 dana da vidimo koliko je ovo tačno.Nema panike, a nema ni buga. Počela je država da naplaćuje porez na sve porudžbine u iznosu od 20%, unapred obračunato. Kome još uvek nije krenula naplata biće u narednih 10 dana. Odgovor iz carine je da se uvodi postepeno i trajaće 15 dana, a počeli su 03.06. Na pitanje šta je sa carinom nisu dali odgovor.
Za Ali ili za Temu? Nemoj ponovo da uletimo u raspravu ko na Reditu gde je lik krenuo bombastično odRaLi mE za TEMU pAkEt da bi se na kraju ipak ispostavilo da je jelte Ali u pitanju. Za Temu je od početka išla priča da su sve dažbine + transport već upakovani u krajnju cenu.Počela je država da naplaćuje porez na sve porudžbine u iznosu od 20%, unapred obračunato.
🤣🤣🤣 da bre, napravili dil sa Temuom da broj korisnika iz Srbije podele sa 15 pa kom se kad zalomi da mu tresnu PDV?Kome još uvek nije krenula naplata biće u narednih 10 dana. Odgovor iz carine je da se uvodi postepeno i trajaće 15 dana, a počeli su 03.06.
Temu, koji uvozi tu robu, nije fizičko lice zar ne?To je za privredu, ne za fizička lica 😉
Kako beše to ide, zaboravio sam te silne termine koji je za šta 😀Za Ali ili za Temu? Nemoj ponovo da uletimo u raspravu ko na Reditu gde je lik krenuo bombastično odRaLi mE za TEMU pAkEt da bi se na kraju ipak ispostavilo da je jelte Ali u pitanju. Za Temu je od početka išla priča da su sve dažbine + transport već upakovani u krajnju cenu.
🤣🤣🤣 da bre, napravili dil sa Temuom da broj korisnika iz Srbije podele sa 15 pa kom se kad zalomi da mu tresnu PDV?
...inače vratili mi discount777 i vrlo sam srećna zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari