Bilo je u prošlosti makar jedno vreme takvih epizoda da i MTS restartuje PPPoE konekciju tako nešto oko ponoći na svakih N dana.samo ne kod Mts-a direkt.
Pa taj kod dobijas u moj A1 aplikaciji kad sklopis ugovor i njega mozes da das nekome ko tek treba da sklopi ugovor i dobices 20% i ti i on.Kakav je to promo kod i da li mi on treba ako idem preko agenta i pregovaram X meseci za dinar?
Za duo ili duo plus.
Pa da, poznata stvar, prosto ne prolazi privatni DNS. Forsira se njihovo rešenje, koje im je isplativije. Isto važi i kad se tim aplikacijama pristupa preko njihovog mobilnog interneta.nov DNS policy
Da dopunim prethodni odgovor, za mesece po dinar tebi agent faktički da svoj vaučer (koji ne vidiš), a ne može ih se više kombinovati, tako da pred agenta ideš bez neke pripreme, da tako kažem. Ako si zadovoljan sa 20% popusta tokom cele ugovorne obaveze, onda najbolje uzmi nečiji (da bi i taj dobio 20% popusta), mada i to može preko agenta.Kakav je to promo kod i da li mi on treba ako idem preko agenta i pregovaram X meseci za dinar?
Da li su bolji uslovi kad iznajmljuju ili kad imaju svoju i da li mogu da idu preko 50%?To je istina, različite su promocije (benefiti za ugovor) u odnosu na to da li je na tvojoj adresi njihova optika ili je uzimaju od npr mts-a.
Isti slucaj sa sbb ruterom i prekidima, najskuplji paket, blok 70a.meni se desava to u toku noci, na A1, mozda jednom u nedelju, dve dana. traje prekid nekoliko minuta najvise.
pre sam bio na SBB-u i prekidi su bili cesci, plus sam morao da resetujem ruter da bi ponovo proradilo. mozda je to bilo i do samog rutera. ne znam, ali znam da mi je ovo na A1 bolja varijanta, jer se samo resi. mrzeo sam kad legnem i ususkam se da moram da ustajem zbog neta, eventualno se rasanim...
Dobijaju se bolji uslovi kad imaju svoju.Da li su bolji uslovi kad iznajmljuju ili kad imaju svoju i da li mogu da idu preko 50%?
Moglo je, prelistajte temu pisali su ljudi.Moze 12m i na tudjoj, ali me je zanimalo da li moze vise od toga.
Isti slucaj sa sbb ruterom i prekidima, najskuplji paket, blok 70a.
Postalo smorno resetovanje rutera.
Pregovaram sa a1 trenutno.
Mts infrastruktura, nude max 24 x 50%, tj. 2250 mesecno za paket 600/ 300.
Imam 2 eon boksa i cam karticu, 3/5 slotova, i 700/70 net.
Većina kućnih rutera nema tu opciju po adresi...Zdravo, od juče sam na Duo plus paketu i vidim da su i drugi imali problema sa A1 i Xplore TV aplikacijom.
Ja sam ovaj problem rešio tako što sam dodao na mom ruteru(UDM PRO) nov DNS policy za a1.rs i xploretv.rs i usmerio ih na 192.168.1.1.
Sada rade i A1 aplikacija na telefonu i Xplore TV aplikacija na TV-u.
Nisam siguran za druge rutere da li postoji slična opcija.
Nadam se da će ovo nekome pomoći.
Dobro me podseti da probam ovo, stavio sam u AdGuard da koristi drugi DNS za a1 i sada mi otvara normalno i u mojoj mreži.Zdravo, od juče sam na Duo plus paketu i vidim da su i drugi imali problema sa A1 i Xplore TV aplikacijom.
Ja sam ovaj problem rešio tako što sam dodao na mom ruteru(UDM PRO) nov DNS policy za a1.rs i xploretv.rs i usmerio ih na 192.168.1.1.
Sada rade i A1 aplikacija na telefonu i Xplore TV aplikacija na TV-u.
Nisam siguran za druge rutere da li postoji slična opcija.
Nadam se da će ovo nekome pomoći.
Ako imaš X meseci po dinar, da li je umanjenje sa kodom primenjivo na Y meseci po punoj ceni?Ja sam pregovarao sa SBB, maksimalno što su mi davali je 12 meseci u pola cene. S obzorom da ne koristim više fiksni, a ni TV, da mi treba samo internet, odlučio sam se za A1. Bio u kontaktu sa jednim lokalnim agentom, ponudio mi je 6 meseci po 1RSD. Bio u kontatu sa agentom na 060 1245, ponuda sa sajta sa 20% popusta na kompletno trajanje ugovorne obaveze, i na taj način sam iskoristio jedan kod za popust. S obzirom da imam dva postpaid broja na ugovoru na kojem sam dobio kupone, imaću i umanjenje računa za ta dva broja od 20%.
E sada, kada dobijem novi ugovor za optiku, dobijam i za taj ugovor dva koda sa 20% popusta. Već sam dogovorio kome idu kodovi, za uvoženje optike, tako da ću i na ugovoru za optiku imati dodatno umanjenje na konto realizacije ta dva koda.
Sve u svemu, u teoriji deluje ok 🙂
Sad si me opet zbunio.Tako je, a treba imati u vidu da se popust može dobiti samo jednom, iako imaš dva vaučera. Znači najveći je 20%, ne može više od toga. Isto tako, ko uzme 20% popusta (bilo preko kontakt centra, agenta, nečijeg vaučera) umesto meseci bez naknade (i to da napomenem, nula su ti računi, ne jedan dinar, a i ja sam ranije pogrešno mislio), slanjem svojih vaučera (bilo jednog ili dva) dobija samo 20% dodatnog popusta, i to je ukupno 36% (plaća se 80% × 80% = 64% naknade), čisto da napomenem, ne 40% (popusti se množe, ne sabiraju).
Izvinjavam se, zapetljao sam poruku sa sto informacija u jednoj rečenici. Probaću sad da bolje razložim, sa konkretnim cenama, mada će zato poruka biti i znatno duža.Sad si me opet zbunio.
Da sumiram, dakle, prilikom potpisivanja ugovora preko agenta dobiješ najviše 12 meseci gratis i ostatak po punoj ceni, a na taj ostatak dobiješ 20% popusta tek ukoliko neko iskoristi tvoj vaučer, tj. dovedeš nekog korisnika u A1. A zapravo i sam možeš da ga iskoristiš, npr. za drugu lokaciju ili neki mobilni paket, što nije loša stvar, pa može tu svašta da se iskalkuliše. Ne postoji, međutim, mogućnost da se odmah potpiše ugovor koji podrazumeva i gratis mesece i mesece sa popustom.Znači ja dobijem 12 meseci gratis + 12 puna cena ili 12 umanjeno za 20% ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari