Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Za ispod 30 dolara sa kuponima ima Steelflier SF745 . Za taj novac neverovatan sat. Od opreme bruka 🙂 Za ovaj se i isplati da se platri pošti "šta već"

Specifications​

• High-concerned chemical
    None
    Display Type
    Arabic Numeral Markers
  • Case Thickness
    13.35mm
    Band Width
    15 to 19 mm
  • Band Material Type
    Leather
    Movement origin
    Jp(origin)
  • Battery Included
    Yes
    Case Shape
    Round
  • Dial Window Material Type
    Sapphire Crystal
    Boxes & Cases Material
    Plastic
  • Model Number
    SF745
    Dial Diameter
    35 to 39 mm
  • Feature
    Screw crown,Luminous,DIVER,Water-Resistance,swim,Luminous Hands
    Water Resistance Depth
    20Bar
  • Clasp Type
    Buckle
    Band Length
    23cm
  • Case Material
    Stainless steel
    Movement
    Quartz
  • Style
    SPORT
    Brand Name
    STEELFLIER
  • Origin
    Mainland China
    Item Type
    Quartz Wristwatches
  • Pointer size
    9.25*13.00*13.00mm (hour hand * minute hand * second hand head length)
    Dial size
    29.33*29.00*28.00*0.40mm (wire hole * surface diameter * open surface * thickness)
  • Watch mirror size
    30.00*3.80mm (diameter * thickness)
    Crown size
    10.00mm (diameter)
  • Crown type
    Screw-in screw-lock crown
    Bottom cover type
    Screw in solid bottom cover
  • Luminous features
    Swiss super luminous
    Weight
    77g (with khaki nylon strap)65g (with leather strap)
  • Battery model
    SR920SW
    Movement features
    3 needles, sweep second
  • Movement model
    VH31

je l moze link? ima ih u preko 15 prodavnica, svugde popust 3 posto..

Da li je cena na carinskoj deklaraciji ikada umanjena kada ste trazili? Ja sam uvek dobijao odgovor da ne moze da se promeni.

Moze uvek da se promeni samo treba lepo da se pita Kinez. Krenes sa "Hello friend" zavrsis sa "Thank you!" i meni uvek izadju u susret. Do sad su mi paketi iste ili nize vrednosti, samo se par puta desilo da je vrednost bila trzisna cena bez popusta. Jednom su me pojeli za paket placen 40$ i racunali ukupnu trzisnu cenu, 3000 sam platio....

@vdanilo87
Za ono što ja uzimam na aliju sam vremenom stekao "poslovniji" odnos sa nekima, te mi i bez pitanja stavljaju malu vrednost (3 do 5 dolara), što u kombinaciji sa direktnim letovima i kodovima AP i CN koje preuzima Feiliks logistics u konačnici daje dodatnu naplatu 50 do 100 dinara po paketu.
Naravno, i dalje ima prodavaca koji se drže pravila i ne menjaju ništa što se tiče deklaracije, plašeći se da će izvozna carina da ih zezne i vrati im paket, što opet poštujem ali onda tražim proizvod na drugom mestu, pogotovo ako je skuplji od 15-20 dolara.

Cena je sad veca, pisalo je juce da je ponuda aktivna jos nekih 10h, negde oko 14h, verovatno do ponoci po nasem vremenu.

I just found this on AliExpress:
COMFAST CF-943F V2 WiFi6 USB Adapter AX900 Dual Band 2.4G/5G Driver-Free Wireless Network Card for Win 7/10/11 Desktop Laptop

Вреди ли ишта? Конкретно, пет долара? 😁

Skupo 🙂

1781428527644.webp
Comfast je imao nekih problema sa drajverima. Pogledaj komentare da vidiš da li su to rešili. Ne sećam se šta je tačno bilo.

Da nije Toocki marke?

Ja bih uzeo ovaj soap dispenser sa vrha prethodne slike i trenutno sam na 93%. Koliko mi jos treba za najnizu cenu?

Mozda nekome bude zanimljivo.

0.64$

Tuya WiFi Smart Door and Window Sensor Wireless Contact Detector for Home Automation and Security System Door sensor

0.46$
Tiny Water Leakage Smart Sensor ZigBee Smart Leakage Detector Alarm Supports tuya/Home Assistant/eWeLink for Smart Home Security

0.99$

Lincukoo tuya ZigBee Tiny Temperature and Humidity Smart Sensor high and low temperature alarm Supports for Alexa Home SmartLife

Poslednja izmena:
Prvi senzor provereno radi ok.

Apropo elektronike sa Alija, ko voli da se petlja s time, apsolutno preporucujem ovaj kanal, ne radi puki review nego isprobava na prakticnim stvarima.

Ima plejlistu specijalno s proizvodima sa alija, svasta nesto moze da se sklopi za smesne pare.

Pre par meseci neko me je pitao kako se pokzao prekidač. Mogu da kažem odlično. Ugradio sam ga pre nedelju dana u linearno napajanje. Samo što ću sada i diodu morati da zamenim za zeleno - ili da je zadržim plavu ?

20260621_075133.webp20260621_075148.webp20260621_091915.webp

Nazad
Vrh Dno