Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Имаш тему за то!

Изгледа да нико поуздано не зна како фунционише отказни рок па ни сам МТС.
Znaju oni vrlo dobro, bleferi su to. Moguće je tumačiti na više načina, s tim da je njihova poslednja.

Može i u smislu potpisivanja ugovora na neodređeno vreme, s tim da daju mogućnost korisniku za minimalnu UO od 24 meseca, ali u tom slučaju, obaveza korisnika je da mesec dana ranije najavi raskid ugovora na neodređeno vreme.
U svakom slučaju ću se potruditi da im ne platim punu cenu, ako ne dođe do dogovora u međuvremenu.

Pa ja sam otisao 2 nedelje pre isteka, odbili su zahtev jer tretiraju da sam hteo da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze. Istekao je ugovor, sutra ujutru cu u poslovnicu pa cemo da vidimo...
Danas mi u poslovnici kazu da je podnet zahtev za prekid saradnje, ali da moram da cekam 25 dana i tada ce me tad obavestiti sms-om. Zahtev sam podneo 25. maja tako da mi ostaje da cekam. Kad sam pre neki dan zvao korisnicki servis , rekli mi da je odbijen zahtev za raskid i da su me obavestili sms-om o tome 🙂 Luda kuca

Ne daju 24 meseca 50 posto pa to ti je
Sad su mi nudili 10 meseci po dinar rekao sam razmislicu
Ugovor mi istice 27 jula

Da ne listam sve, podneo sam zahtev za raskid box paketa, šta mogu da očekujem kao ponudu da me zadrže?
Nemam više ugovor, samo sam podneo zahtev za prekid usluge i to. Kako već tretiraju svejedno.

Jesu, ali sam odbio sve glupe stvari koje su nudili, još pre par meseci.
Pa sam bio bez ugovora par meseci i sad konačno dobio malo vremena da odem.
Podneo zahtev za raskid, pa bih prebacio fiksni na baku i onda na nju prijavio A1 koji mi nudi 50% na ceo ugovor. Pošto ona tu živi, ja više ne.
Od A1 imam ponudu net, tv, fiksni i dodatni tv 4000(3500 paket, 200 fiksni i 300 dodatni tv, jer nije smart kod babe pa ne može preko aplikacije za džabe) ali ceo ugovor 50% popusta. Što sam i rekao mts-u sad kad sam podnosio zahtev za raskid.

Preko kolegine žene, 50% imaju kao zaposleni za nove ugovore.
Ali i A1 agenti ovde na forumu nude svašta. 6+ meseci za dinar (zavisi od lokacije) i tako, pa mu dođe na slično.

Prvo sam podneo raskid, pa kad to završim tek onda prebacivanje. Hvala što si me upozorio, al znam im foru.

Da odgovorim sam sebi.
Prvo su me juce zvali da ponude nesto smesno tipa 6 meseci 50% posle klasika. Sto sam naravno odbio i rekao da mi ne igra ulogu nista osim benefita za ceo ugovor.

Danas zvali i dali mi 24 meseca 50%, box 3 s sa dodatnim STB uredjajem. Ispada me mesecno dve godine 2800, sto sam prihvatio. To mi je totalno ok za 2 tv-a, net i fiksni kod bake i deke.

Optika.

Msm i logicno se moze zakljuciti iz mojih postova, jer jelte ne bi A1 imao ponudu tu za mene da sam na bakru, jer on ide samo preko optike.
U mom slucaju nije uspelo, iako smo podneli zahtev za raskid mesec dana pred kraj UO i iskazali zainteresovanost za sklapanje novog ugovora, prelazak na jaci paket 24m 50%.Nista od toga, njihova poslednja je 10m 50% call centar, ili 10 m 1 din. a ostatak puna cena, u poslovnici nudjeno..

Ja se nisam mnogo natezao, posle 2. poziva sam dobio 12 meseci 50% za BOX4 Plavi i to sam prihvatio. Možda je moglo još, al bi bio ozbiljan blef jer A1 kod mene ne pokriva i nisam imao pravu alternativu.
Suštinski od toga zavisi, ako stvarno imaš gde onda što i da ne "rizikuješ" i probaš da dobiješ 24m. Ovako se nadam da će u naredne dve godine biti neke alternative, pa da imam više opcija.

Ruku na srce, što se usluge tiče, prethodne 4 godine stvarno nisam imao nikakvih problema sa mts-om. Cena je poseban cirkus

Msm kod mene je bilo očigledno, što sam i njima rekao, ako ne daju istu ponudu kao A1 (novčano istu), ja odoh sigurno.
Pa su morali da daju da bi me zadržali, nije bilo drugog izbora za njih.
I velika olakšavajuća okolnost kod mene je što imam i sbb optiku i mts, preko koje su pušteni i yettel i A1, tako da baš imam izbor.

Probacu za mesec dana opet da izboksujem 24 m 50 posto box 4 plavi optika
Meni ugovor istice za mesec ipo dana pa cemo videti dal cu uspeti tad

Zdravo ljudi, meni ističe ugovor 4.07.2026., imam box4 crveni optika, imao sam 24x50%. Da li je vreme da ja tražim raskid ugovora sada kako bih pokušao da opet nešto izboksujem a i da imam vremena da pređem kod nekog drugog jer imam mogućnost, a verovatno će mi biti 30 dana otkazni rok, šta je vaš savet? Da li ići u poslovnicu ili zvati kontakt centar, šta je bolje?

E sad pazite ovo, da podelim sa vama, možda nekom pomogne, ja sam selio priključak iz BG za Suboticu i naglasio sam da želim da zadržim benefite što i jeste urađeno, a meni u aplikaciji stoji da mi iduće godine ističe ugovor. Zvao sam kontakt centar i oni su mi rekli na prvu da je do 2027, međutim kada sam im objasnio situaciju ipak je do 04.07.2026. Nije mi jasno što ovo rade, baš su me malo zatekli i doveli u zabludu ali da nisam nazvao i verovao aplikaciji iznenadio bi me već račun za Jul... Bilo bi kao da sam pod ugovorom a zapravo nisam...

To je klasična fora kod njih, svakako odrade novi ugovor, ali ako si dogovorio zadržavanje starih uslova, konkretno cenu i datum isteka ugovorne obaveze, to je to. Isti slučaj je bio recimo kod mene kad sam svojevremeno zbog tehničkih problema na istoj adresi prešao sa VDSL-a na tek puštenu optiku. Pustili su mi tad čak i pravu optičku brzinu.

Nazad
Vrh Dno