Znači smart 4Ah je iste veličine kao standardna 2Ah? Kako je tolika razlika?Ovako izgledaju 4Ah (obična i smart) jedna pored druge:
Pogledajte prilog 542095
Од старта дискутујемо о свим могућим аку ручним алатима, размишљао сам и раније да би то требало да буде назив. А она друга радионичка тема да буде за радионице и припадајуће фиксне/стоне и ручне алате (не на батерије).Što se tiče teme, ne znam šta moderatori misle. Da li je bolje da ovu temi preimenujemo, da otvorimo novu temu ili da ostanemo ovako je bilo i do sada?
Znači smart 4Ah je iste veličine kao standardna 2Ah? Kako je tolika razlika?
4Ah ima 10 ćelija 18650, poređane u 2 reda.Znači smart 4Ah je iste veličine kao standardna 2Ah? Kako je tolika razlika?
Uslikaj nam je kad budeš imao vremena?Ako razmišljate o jeftinoj varijantu lagane aku šrafilice imam preporuku za kinesku is svetofora/mere (no name brand). Koštala me je neke 2000 + sa aliexpressa naručio dodatni punjač sa dve baterije te za ukupno 3000 rsd imam set sa dva punjači i 3 baterije.
Ja je koristim već dve godine, bez ikakvih problema u radu. Renovirao sam potkrovlje i sav gips uvrtao sa njom u drvo i pocinkovani lim bez problema. Rasklapao I sklapao nameštaj i razne uređaje i idalje radi savršeno.
Imam i Bosch sličnu sa dve baterije (plaćena 14000). Do šrafova 10ki nemam potrebe da koristim Bosch-ovu. Ona veće šrafove uvrne značajno lakše I duže baterija traje.
Međutim, praktičnije je da imaš dva punjača sa dve rezervne baterije, Bosch-ova iako duže traje, traje nesovoljno za intezivnu upotrebu I desi mi se da iscrpim obe (kada serijski uvrćem velike šrafove). Boschova je imala kvar u garanciji koji je otklonjen (problem pri prebacivanju smera okretanja).
Rekao bih da sada češće koristim kinesku.
Šta koristite za sečenje dasaka do 3cm?
Pozdrav.
Tata želi da kupi preko ananasa Aku malu testeru na baterije od 48 v.
Molim vas za mišljenje da li to vredi kupovati.
Ja sam sto pravio sam, bitno je da ima dovoljnu povrsinu da se ne podize materijal, a kickback u osnovi osetis pre nego sto dogodi, pa stanes kad osetis otpor.Ako je uzduž, onda zavisi koliko je široka i koliko precizno treba. Ručni cirkular je najjednostaviji, a ako je dovoljno široka da onda onaj sa vodilicom.
Kupio sam u Lidlu i stoni cirkular, i on je najjednostavniji ako treba da se suzi daska uzduž (a nije previše dugačka da bih mogao da baratam sa njom). Ne volim da ga koristim pošto sam gledao dovoljno snimaka gde pokazuju kickback, a ja sam priučen, hobi majstor.
Hvala najlepše na preporuci 🌿Koju konkretno? Ako nije neka greška, 48V je "sumnjiv" napon i ukazuje na fejk.
ova na primer je lažnjak
Зато сам напоменуо да је питање каква прецизност се тражи. За мање прецизне и аматерске радове мени су обичан ручни циркулар и убодна тестера за сад били довољни за све радове. За прецизније сечење/скраћивање и сечење под углом се користе стационарне кружне тестере (mitre saw). За сечење по дужини потопне тестере са шином, евентуално стони циркулари. Које коштају далеко више. И заузимају више простора, а ја немам радионицу.Imajte na umu da listovi testere za uzdužno i poprečno sečenje nisu isti,to što ih mi koristimo kako nam padne na pamet je druga priča...
Hvala 🌿Za taj budzet tesko da ima neka valjana preporuka.
Jedino da pogledas te kopije sa ananasa ili KP sto u kompletu nude nekoliko baterija, punjac, testeru i set jos kojekakvog alata a sve to na 52 ili 120v platformi pa koliko potraje. 🙂
Druga opcija je da povecas budzet na 10-ak hiljada i da po radnjama potrazis Villager, Einhell, INGCO, Scheppach ili mozda cak i Parkside sa KP ali obavezno sa racunom SRB Lidl-a.
Za takav zahtev Parkside je idealan,tako da lovi kad bude u Lidlu.Da li mogu da dobijem preporuku za aku testeru za obrezivanje voća na baterije do 5.000 sa punjačem i baterijama?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari