Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jedno pitanje . Meni istice ugovor za godinu dana kod supernove ali to je isto , a rodjaku za 3 meseca u mts . Da li moze mesec dana pred idsteka ugovora da podnese zahtev za raskid ili nemoze ? Sta se sada desava povodom toga ?

na banneru im pise free do kraja juna
ides na sajtu mtsa na tv pa dodatni paketi pa vrtis srednje banere levo desno i jedan od njih je za 4k paket prikazan.
Nemaju oni pojma. Prvo sam 5 minuta objašnjavao, šta je 4k paket?!
Prvi put čuju. Sa 3 operatera sam pričao.
Važno je da mi svi ponavljaju ( čitaju) ponude za prelazak kod njih.

Nemam ništa protiv, ali ljudi uključite malo glavu. Radite tu, edukujte se malo, ili promenite posao.

Posle ćete se ljutiti,
kada vas zameni Al ( veštačka inteligencija ).

Najdobronamernije pričam.

Ko razume, shvatiće...😉

Kažem ja, je#e lud zbunjenog...😂😥
Kako se zalomi operater i vreme čekanja na javljanje istoga...

Ali zato, probajte opciju za nove korisnike. Javljaju se odmah...
Ne znam da li je i u Evropi i svetu, takvo poslovanje?

@dabox контактирај их на 064733 и питај за статус захтева, требало је већ да те контактирају.
Ja zvao odmah, kaze javili su mi porukom (naravno nista nije stiglo) da je status "resen". Kao tretirali su moj zahtev kao zahtev za raskid ugovora pre isteka obaveze, bla bla, i kaze mi da cekam istek ugovora i da 7.odem u poslovnicu i trazim raskid...

Nije mnogo relevantno sad kad raskidaš, ali svakako ne bi bilo loše da ih pitaš koji tačno broj im stoji u sistemu kao tvoj. Da se citiram...
Pada mi na pamet da mu možda u sistemu stoji neki stari broj koji više ne postoji, pa da su na njega zvali. Ja sam ranije imao takav problem sa njima i jedva su ga rešili (kao da je zamena broja ne znam ni ja šta), zato znam da postoji kao mogućnost.
Okej, kažu da te nisu zvali, ali ista je stvar sa slanjem poruke. No nešto drugo je ovde zanimljivije: zašto li su odlučili da ti dozvole da raskineš odmah nakon isteka UO? I pritom ne nude ništa, kao da žele da te se što pre reše, hahah. Sve je to baš sumnjivo. S jedne strane, lepo od njih, ali s druge je onda pitanje zašto to ne dozvoljavaju svima, a koliko danas smo na temi imali jednu veliku ružnu priču tim povodom. Kao da silom zadržavaju one koji žele da odu, a lagano puštaju vas koji biste najradije ostali, mada uz benefite.

Koji su to lopovi ***, prosli mesec vec stigao racun uvecan za oko 500 dinara, 6180 din, i sada je naredni vec 6300 din, bezobrazluk. Dizu kako im se digne, svaki cas, ove godine vec treci put podizu. Presao bih vec na A1 da nije ostalo jos godinu dana ugovora, uzas.

Ja zvao odmah, kaze javili su mi porukom (naravno nista nije stiglo) da je status "resen". Kao tretirali su moj zahtev kao zahtev za raskid ugovora pre isteka obaveze, bla bla, i kaze mi da cekam istek ugovora i da 7.odem u poslovnicu i trazim raskid...

Мораш најавити раскид месец дана раније.

E ovako imam pitanje,istice mi ugovor box 3 za 15 dana,imao sam 24 meseci po 50 posto od cene,optika je u pitanju,e sad sta treba da radim da bih dobio isti taj ugovor od 24 meseci po 50 posto niko me nije zvao do sad iz mts ?

Позовеш 064/733 и питаш их за процедуру раскида и преласка на А1 оптички пакет ( 12 месеци гратис), и онда тe кроз дан два зову са понудом 24 месеца са 50% попуста.

Ugovor za Box 4 plavi potpisan u decembru 2024, dobijeno 18 meseci 50% i ostatak po punoj ceni, dakle do sada smo placali 2.899,50. Danas stize racun za maj u iznosu od 7.193. Da li je neko imao ovakvu situaciju nakon isteka promotivnih meseci? Napominjem da sam za svako poskupljenje (vise se ni secam koje je bilo) blagovremeno reagovao i ulagao reklamacije koje su prihvatane i ostalo se na ugovorenoj ceni. Poslacu reklamaciju svakako, ali mi je fascinantno

Imao sam ja kod majke.
Prvo uradiš reklamaciju na iznos računa i napišeš na koliki je pun iznos potpisan ugovor. Piše ta cifra u ugovoru koliko je nakon promocije.
Sačekaš njihov obično negativan odgovor i onda ideš na dalju reklamaciju.
Pošalješ njima i ratelu primerak ugovora gde se vidi koja je beneficija i koja je puna cena za tih šest meseci za koju je potpisana ugovorna obaveza.
Postoji problem za koji ne zna šta da napišem u slučaju da nisi prihvatio promenu cenu kada je izneto kao obaveštenje kod njih na sajtu, sms-u...
Ona je dobila sms da će ostati po staroj ceni itd... i kada su uradili to što i tebi nakon isteka beneficija, na to sam se pozvao kod njih i ratela.
Tako da ne znam, ako nisi tada reagovao na promenu paketa i cene (iskreno ne znam da li te je to kačilo uopšte) onda možda i ne prođe.
Ali trebalo bi da to ne može da utiče, nemaju potpisan ugovor po toj novoj ceni sa tvoje strane i samo se drži toga.

Važno! Ja sam nakon onog roka, mislim da je mesec dana, uplatio iznos koji nije sporan (onaj koji ti piše za punu cenu mesečne pretplate) i to napomenuo u žalbi. Nisu je isključivali i pozitivno je rešeno. Ratel je po meni... ne znam ni sam 🙂 Relativno brzo je rešeno nakon žalbe ratelu, a ratel je odgovorio nešto tek nakon više od mesec-dva 🙂
EDIT: imaš negde u uslovima ugovora da si dužan da upaltiš taj iznos koji nije sporan u roku dospeća. Mislim da i kod ratela nešto tako ima spomenuto.

Ugovor mi ističe 7. Jula. Pošto imam msat box 4 i najbolje što mogu da dobijem za produženje je 2 meseca 50 posto.... Zanima me kakva je procedura raskida ugovora? Hteo bih da zadržim mobilni broj i prebacim ga negde drugde. Prvo podnesem zahtev da razdvoje telefon i ostale box usluge? Kada to da uradim? 7. jula? Hvala.

Probaj mesec dana ranijee da najaviš da želiš da prekineš ugovornu obavezu nakon isteka ugovorne obaveze, a ako ne budu hteli, onda čuvenih 15 dana pre isteka ugovorne obaveze 😃

P.S. Previše “ugovornih obaveza” u ovoj poruci 😁

Ugovor mi ističe 7. Jula. Pošto imam msat box 4 i najbolje što mogu da dobijem za produženje je 2 meseca 50 posto.... Zanima me kakva je procedura raskida ugovora? Hteo bih da zadržim mobilni broj i prebacim ga negde drugde. Prvo podnesem zahtev da razdvoje telefon i ostale box usluge? Kada to da uradim? 7. jula? Hvala.
Podneti danas zahtev za razdvajanje BOX4 na posebne usluge i raskid ugovora, kada se usluge pojedinacno odvoje onda ide prebacivanje broja u drugu mrezu...

Koji su to lopovi ***, prosli mesec vec stigao racun uvecan za oko 500 dinara, 6180 din, i sada je naredni vec 6300 din, bezobrazluk. Dizu kako im se digne, svaki cas, ove godine vec treci put podizu. Presao bih vec na A1 da nije ostalo jos godinu dana ugovora, uzas.
Evo meni vec 1,5 god nisu ni dinar digli jos 6 meseci pa cemo videti za novu UO.

Ja sam potpisao zahtev za otkazni rok. Još će mesec dana da me globe.

Nisu mi jasni ljudi, kao da nemaju digitron na telefonu. MTS je jedna od najskupljih stavki od svih računa. Mene oni koštaju više nego grejanje.

Nema šanse da mts počne naplaćivati 4K paket a m:tel u BiH od 15.06. daje 4K paket besplatno u sklopu cijene osnovnog tv paketa ali samo na zahtjev korisnika.
Одкад су увели те пакете говоре да ће да почну да их наплаћују, али још нису почели јер је слаба потражња за њима.

Nazad
Vrh Dno