Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Ovo nije tačno, vrlo lako se proveri, a i svakako je glupo porediti bull sa bear marketom npr
U svakom slučaju, pre ravno 7god BTC je bio na $9k, danas je na $65k.
Dakle tričavih 7x više.
Nemoj da veruješ svemu što vidiš na internetu, ima mnogo budalaština.
Vrlo lako sam i proverio.

1. Nije 7 godina nego 5, čak i duplo ostali assets da su se okrenuli, lik je u pravu. Ljuljanje na kockanju.
2. Upotrebio je reč "hits", e tada su svi poleteli. Što se tiče obrnutih para u odnosu na vreme, nismo više mladi budimo realni.

Kripto služi za border-free prenos i pranje novca nikako za ulaganje, ima neku svoju svrhu ali to nije primarno da donese dobit. Isto kao što plemeniti metali imaju svrhu jedinu investicionu za longrun zaštitu od inflacije isto ne donose dobit na kratak rok. ETFs, derivati,, commodities, akcije kompanija su već nešto drugo i ne treba biti zaslepljen nasdaq samo dolarskom berzom ima i drugih, ne drže se nikad sva jaja u istoj košari to zna svako ko je ikada i samo taknuo u forex. Niko se nije obogatio preko noći, ko jeste taj se kockao i bio prvo spreman sve uloženo da izgubi. I tu sagoreo.

I ako je tako kako jeste, nije troll invite već dokaz, očekuje se salva kritika, kockanje je oblik dopaminske zavisnosti i mnoge će ovo lično da pogodi. 🙂 Pozz

Vrlo lako sam i proverio.

1. Nije 7 godina nego 5, čak i duplo ostali assets da su se okrenuli, lik je u pravu. Ljuljanje na kockanju.
2. Upotrebio je reč "hits", e tada su svi poleteli. Što se tiče obrnutih para u odnosu na vreme, nismo više mladi budimo realni.

Kripto služi za border-free prenos i pranje novca nikako za ulaganje, ima neku svoju svrhu ali to nije primarno da donese dobit. Isto kao što plemeniti metali imaju svrhu jedinu investicionu za longrun zaštitu od inflacije isto ne donose dobit na kratak rok. ETFs, derivati,, commodities, akcije kompanija su već nešto drugo i ne treba biti zaslepljen nasdaq samo dolarskom berzom ima i drugih, ne drže se nikad sva jaja u istoj košari to zna svako ko je ikada i samo taknuo u forex. Niko se nije obogatio preko noći, ko jeste taj se kockao i bio prvo spreman sve uloženo da izgubi. I tu sagoreo.

I ako je tako kako jeste, nije troll invite već dokaz, očekuje se salva kritika, kockanje je oblik dopaminske zavisnosti i mnoge će ovo lično da pogodi. 🙂 Pozz
A šta je to bolje od kripta za potencijalnu jednostavnu zaradu ili makar trgovinu manje više uspešnu il neuspešnu? pa ko kako voli 😉
ne trebaju ti brokeri, ne treba ti sef i keš.
Prebaciš neku vrednost na drugu adresu brzo i lako.
Daklem, akcenat je na BRZO I LAKO i za trgovinu i za transfer vrednosti.

Šta je bolje ?!

Samo nemoj reći "zlato", jer ovo je ipak 21. vek a ne kameno doba.

Pocele su price o tome da lo je kritpo isolatoc ili ne i poredimo cene sa vrhom prethodnih bull run-ova.

To mi govorinda smo zagazili duboko u bear market..

Sad cekam price kako je kripto mrtav i da je sve ponzi shema ( sto nije bas netacno ).

I da mogu poceti da kupujem na duzi rok kako bog zapoveda . ( taman od jeseni ili zime 😉 )

Da ti objasnim kako je meni objašnjeno ovde. Kripto je viša nauka koju samo mogu da razumeju genijalni ljudi. Tvoja zdravorazumska pitanja su samo posledica tvoje ljubomore što nisi zaradio gomilu para na kriptu i što ćeš ostati sirotinja dok će kripto genijalci koji razumeju kako kripto nije kocka i piramidalna šema da budu multimilijarderi.

Ukratko, odgovor je 42. Kornjače su sve do dna. Produži dalje i ne davi ljude činjenicama.
Ovo je najbolji opis , ne znam da li moze bolje 🙂

@morbius jel moze da se zna koje coine posedujes? naravno nebitan iznos,samo me zanima tvoja filozofija

@morbius jel moze da se zna koje coine posedujes? naravno nebitan iznos,samo me zanima tvoja filozofija

Nemam sad ništa, sem malo altova koji su iskrvarili načisto. Imao sam osećaj da će alt sezona da izostane u prethodnom bull marketu, ali sam opet morao da uzmem malo, za svaki slučaj. Nekada je mogla da se uzme sveti savaote lova na altovima, ali su oni očekivano postali prva žrtva kad je kripto počeo da vene.

nemas sad nista jer kupujes shitcoins umesto btc dok je na popustu.

Da bih mogao da procenim da li je neki commodity na popustu, ja moram da imam neke metrike, recimo odnos godišnje proizvodnje i njegove potrošnje u industriji ili domaćinstvu. Za BTC to ne može, jer nema upotrebljivih metrika za vrednost besmislenih brojeva u toj konkretnoj instanci te distribuirane baze podataka. Osim naravno istorijskog kretanja cene, što je na dugi rok pouzdano na vrbov klin. Tako su mi i altovi uredno donosili velike pare, sve dok više nisu.

BTC je danas bio u jednom trenutku 65,4 k, što znači da smo pali na vrednosti od 02. marta i ako nastavi sa padom za 8,26% dolazimo do lokalnog dna od 60k iz februara.

ETH je ovog puta nestabilniji i brže pada, tako da je čak i probio vrednosti lokalnog dna od 06. februara (1820$) i danas, pre oko sat i po vremena je dotakao 1811 $. Tu se izgleda stvara otpor, kao što će verovatno biti i sa BTCom kada opet dodirne 60k.

Podsećanja radi, ETH je bio stabilniji u odnosu na prošlogodišnji mini bear kada je u aprilu pao na svega 1471 $, dok je BTC bio 74k.

Što se tiče BTC, ja počinjem sa prvom manjom kupovinom čim padne na 60k, a ETH čekam da dodje bliže aprilskom dnu iz prošle godine, jer da je pratio BTC, to je trebalo i da ostvari, ovako ispada da je ETH imao stabilniji period.

That 70S Show Fez GIF by PeacockTV

Bogotac

Slucajno sam naisao da zcash (zec) raste, dok svi coini padaju tj svi prate BTC...ako neko moze da objasni 🙂
narandzasto je zcash, a plavo je BTC

1780522626631.webp

Nije baš jedini. WLD ima trenutno volume od preko milijarde i za poslednjih 7 dana je +58%. Naravno, pre toga debelo krvario.

Nazad
Vrh Dno