A možda jednostavno rade što rade sa svim provajderima koje su kupili. Šablon je jasno vidljiv...a um je postao skoro pa nebitan, niti se to radi zbog um...i to će se još više videti u budućnosti.… verovatno mogu selektivno, ali ne isplati im se… svakako, zamisao im nije bila da se i dalje, ovoliko dugo, gledaju UM kanali… napinju, pa ako prodje-prodje…
Ja na zalost moram da cekam negde pred kraj April-a 2027g,da najavim raskid,i onda lete svecano 11.05.2027g istice UO...ko mi je kriv kad sam potrcao ko b###k pred rudu 🙁Stigla poruka na TTV risivere da gase Arena kanale od 1.6. 🤣 uz poruku da se pređe na MSAT. Koliko su bezobrazni ljudi... kako će da lete u avgustu što se mene tiče...
Blefiraju?Stigla poruka na TTV risivere da gase Arena kanale od 1.6. 🤣 uz poruku da se pređe na MSAT. Koliko su bezobrazni ljudi... kako će da lete u avgustu što se mene tiče...
DaMeni je oprema u kesi, kablovi isečeni, antena čeka kraj ugovora.
Mogu li ja da posetim njihovu poslovnicu i prevremeno se pozdravim sa njima zbog arena?
Nikako. To i meni ide na zivce.Da li neko zna kako da se otarasim ovoga ? Svake noći u 4h traži now software a u 4:30 da skenira sve kanale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari