Dakle, u ovakvom primeru, važi do subote u 23:59.Ako u Globaltelu aktiviram paket od 7 dana na primer u subotu u 13h, da li on vazi do sledece subote u 12.59, ili do petka 23.59?
Dakle, u ovakvom primeru, važi do subote u 23:59.Ako u Globaltelu aktiviram paket od 7 dana na primer u subotu u 13h, da li on vazi do sledece subote u 12.59, ili do petka 23.59?
Ovo je više-manje prepisano iz inostranstva i njihove prakse umeju da budu rigoroznije, u smislu, za niske dopune, mesec dana, prosečne dva meseca i znatno veće tri meseca. Kada je Telenor postao Yettel, bez najave je skraćeno važenje kredita sa godinu na 60 dana i vaučerom, što već smatram čistim bezobrazlukom. Time su probili led i uticali na druge da urade isto.Težak je kriminal brisanje kredita nakon koliko već dana. Ovo ne bi prošlo ni na jednom poštenom sudu, pa ni na nekom koji deli buržoasku pravdu.
Prvi put da sam stvarno zadivljen nivoom idiotluka. Znači sad otprilike treba da zovemo korisnički servis da nam oni kažu?Da, to je iščezlo pre neki dan i iz tog SMS-a. Mislim da sada ne može baš nigde više da se vidi.
Ovo je potpuno ista situacija kao da na bankovni račun uplatiš pare, da bi mogao da plaćaš karticom... A onda, ako ih ne potrošiš za tri meseca, banka ti pobriše te pare.Ovo je više-manje prepisano iz inostranstva i njihove prakse umeju da budu rigoroznije, u smislu, za niske dopune, mesec dana, prosečne dva meseca i znatno veće tri meseca. Kada je Telenor postao Yettel, bez najave je skraćeno važenje kredita sa godinu na 60 dana i vaučerom, što već smatram čistim bezobrazlukom. Time su probili led i uticali na druge da urade isto.
Prebaci meni kredit, ja ću odmah da ti ga vratim. - I resetovao si dane trajanja. Nema provizije... Pa onda ne moraš ni da ih zoveš, baš te briga.Znači sad otprilike treba da zovemo korisnički servis da nam oni kažu?
Ja sam o ovome pisao pre nekoliko nedelja, nmg da vidim do kad mi traje kredit, postavio sam i slike prikrio sam stanje kredita, javilo se nekoliko njih ovde na forumu kazu kako verovatno nemam kredit ili mi je istekao pa zato i ne pise stanje.Kako da proverim trajanje kredita? Znam da nakon uklanjanja iz aplikacije mora preko *100#, međutim kad stigne sms, piše samo "Trenutno na računu imaš: xx" ne piše nigde dokle traje.
Ne, nije ista situacija. Evidencioni račun može da ima ročnost i predviđeno vreme isteka sredstava do zatvaranja.Ovo je potpuno ista situacija kao da na bankovni račun uplatiš pare, da bi mogao da plaćaš karticom... A onda, ako ih ne potrošiš za tri meseca, banka ti pobriše te pare.
Ja sam uklonio poslednju verziju aplikacije i instalirao ponovo 1.0.9. Stanje svih globalel brojeva sa važenjem kredita je vidljivo.Kako da proverim trajanje kredita? Znam da nakon uklanjanja iz aplikacije mora preko *100#, međutim kad stigne sms, piše samo "Trenutno na računu imaš: xx" ne piše nigde dokle traje.
Takođe, sada je minimalni iznos dopune 300din? Reče ova na trafici da ne može više 200.
Kako ne piše?Kako da proverim trajanje kredita? Znam da nakon uklanjanja iz aplikacije mora preko *100#, međutim kad stigne sms, piše samo "Trenutno na računu imaš: xx" ne piše nigde dokle traje.
Takođe, sada je minimalni iznos dopune 300din? Reče ova na trafici da ne može više 200.
Probaj *100# , vidi sta pise u porukuUpdate!
Upravo proverio i piše sledeće:
trenutno na računu imaš 950.52 din kredita. Preostalo ti je: neograničeno minuta i poruka ka svim mrežama, 789.02 gb, 3,55 gb zzb i onaj 1 gb za roming.
Ne piše kad ističe paket al nema veze znam da mi svakog 16 u mesec uizlazi.
To je preko *100#, aplikaciju ni ne koristim.Probaj *100# , vidi sta pise u poruku
Kupis dve kartice i razmenis kredit , Valjda imas nekog prijatelja ko koristi 0677 xxxx i razmenite kreditUpravo tako, pa ko se upeca - upeca.
Ja napravim u kalendaru podsetnik, pa dopunim dan-dva ranije. Gledala sam da pređem u neku drugu mrežu, ali je meni kamen spoticanja to što ne živim u Srbiji, tako da ne mogu da skoknem do poslovnice, a nemam ni srpsku platnu karticu, tako da sam za sada osuđena na Globaltel. Doduše, pre par nedelja sam čitala uslove kod mts-a i izgleda su za dopunu uklonili deo da je plaćanje moguće isključivo karticama izdatim u Srbiji, a dodali deo o konverziji u strane valute, ali ću to proveriti jednom lepom prilikom u poslovnici.
Moze da se dogodi neuspesna automatska obnova ali sve dok imas aktivirano automatsku obnovu resice ti oni problem nakon sto ih obavestis mejlom npr.Zanima me za budućnost da li stvar oko naplate i obnove paketa funkcioniše kako treba ili su ipak moguća iznenađenja?
Za sad nemam problema sve automatski mada prati prvi mesecPrebačen broj iz mts u globaltel (dakle mts). Potrajalo je ukupno 8 dana (od toga dva neradna). Za sada sve ok, aktiviran freepaid, povezana kartica za plaćanje i nameštena automatska obnova paketa.
Zanima me za budućnost da li stvar oko naplate i obnove paketa funkcioniše kako treba ili su ipak moguća iznenađenja?

Za Globaltel radis iz fotelje ( osim sto cekas kurira da donese karticu i potpis) dobijes 200 GB ,posle odrzavas sa 500 din dobijes 150 minuta ka svima i 1 gbPrenos broja u A1 pa onda cekanje poziva MTS je bio plan, ali ledja su me usinula i vezan sam za krevet, tako da jedino da sacekam da mi to prodje, da platim punu cenu na Zmaj tarifu i da ne radim nista dok se ne oporavim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari