Pa, svi oglasi ti se čine ispravnim zato što moderi brišu neispravne dan i noć.Sada sam baš pregledao prve dve stranice malih oglasa i samo jedan član od 2012e godine a u proseku svi stariji od 2010e godine. Pošto su oglasi tu, može se zaključiti da su ispravni i da oglašivači znaju i drže se pravila (u glavnom). Zaključak je da su znanje i pridržvanje pravila jedini problem. Neznam koliko je moguće ali možda bi moglo da se postavi EULA koja mora da se pročita do kraja i potvrdi pre mogućstva pisanja sa naznakom da nema primedbi i da na njih nema prigovora i žalbe i odgovora neće biti.
Sada sam baš pregledao prve dve stranice malih oglasa i samo jedan član od 2012e godine a u proseku svi stariji od 2010e godine. Pošto su oglasi tu, može se zaključiti da su ispravni i da oglašivači znaju i drže se pravila (u glavnom). Zaključak je da su znanje i pridržvanje pravila jedini problem. Neznam koliko je moguće ali možda bi moglo da se postavi EULA koja mora da se pročita do kraja i potvrdi pre mogućstva pisanja sa naznakom da nema primedbi i da na njih nema prigovora i žalbe i odgovora neće biti.
Ne zaboravite da stavite da se pošalje poruka i novom članu pri kreiranju naloga.Za vikend cu spremiti obavestenje koje ce svi dobiti preko pm cime ponistavam "nisam znao" argument, probacemo da napravimo sa Kutijom one click restriction da mogu i moderatori da primene restrikcije kada ih smaraju i od 1 juna krecemo sa novim sistemom.
Naravno, ali kako ti ljudima da objasnis "e imamo oglase" al samo sa internu razmenu. Svako ce uvek sve resurse da iskoristi za zaradu.Mislim da oglasi na benchu nisu osmisljeni da bi ljudi zaradjivali, samim tim cesto isti oglas koji je na benchu i na KP ima razlicite cene.
Tako je, ko prekrši pravila pravac Bubanj potok.Za zaradu su tu Halo Oglasi, KP, Limundo, Kupindo, FB Marketplace...
Evo Rešenja problema neka se mali oglasi naplaćuju. A pošto forum i glavni benchmark sajt već duže vreme divergiraju u temama koje se obrađuju i publici koje privlače.Zasto redakcije kada oni nemaju veze sa forumom?!
Odvedi Momu na pivo
Nego nesto razmisljam... Na moju firmu sam tax free do 33k evra... Oglasi, spremte se!
Ne, ti ces iskoristiti za zaradu, prosecan clan ce da proda komponente koje je zamenuo novim i eventualno nesto sitno pored i nece zaraditi nista.Naravno, ali kako ti ljudima da objasnis "e imamo oglase" al samo sa internu razmenu. Svako ce uvek sve resurse da iskoristi za zaradu.
Ovo bi bila vrlo kratka EULA ali i ako ne pročitaš, isti je učinak, onda je odgovornost samo na tebi, što god da te snađe, nema da se buniš ili "Nisam znao". A tu ti je ispred nosa, ne možeš da kažeš ni da nisi video.Sto da ne? Može i više
Da li si ikad u zivotu procitao EULA ili samo skrolujes i kliknes? Ja cekam ovih dana da mi dodju po bubreg 🙂
Da ali ne bi bilo na odmet da se svaki put pročita i potvrdi. Onda baš nema mrdanja.
Zato sto mu je to bilo prvi put i sto nismo pendreci koji jedva cekaju da opale nekom kazne, sto je ocigledno bila greska i dodjosmo do ove teme.Zasto ovaj clan nije odmah dobio kaznene poene ili zasto nije dobio oglas ban na mesec/dva/sest/perma, vec je tolerisan 3 puta?
Koja je onda svrha pravila ako neces da potegnes pendrek na one koji krse pravila? Ako bi doslo do promene na 500 postova i 2 godine, to bi znacilo da si na kraju ispendrecio i one koje treba i one koje ne, samo zbog ove manjine koja nepostuje pravila.Zato sto mu je to bilo prvi put i sto nismo pendreci koji jedva cekaju da opale nekom kazne, sto je ocigledno bila greska i dodjosmo do ove teme.
Recimo da podignete na 500 + 2 + droveseca + ban + trajno. Zasto mislis da su 500 + 2 clanovi drasticno drugaciji od 250 + 1? Ti smaraci sto cekaju 250 + 1 ce sacekati i 500 + 2 pa ce da opale svejedno.Definitivno 500 + 2 + drvoseca sistem tj brisanje svih oglasa + instant ban na 6 meseci + trajno gubljenje prava na oglase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari