Šta je novo?

Raiffeisen bank

Meni na iOS pocetna stranica secka i nije responzivna kao ranije. Posebno kada se racuni skroluju levo-desno.
Bolje mi je bilo ranije jer nista mi ne znace ove dodatne informacije na pocetnoj strani. Nekad je jednostavnije resenje bolje resenje.
i meni isto secka, pre je bilo nemerljivo fluidnije. izgleda amaterski sklopljeno i ovoliko belilo se uopšte ne uklapa sa ostatkom aplikacije koji uopšte nije ažuriran i i dalje je uglavnom žut

Na iOS 18 ne primećujem neko seckanje. Vizuelno deluje da su više vukli ka minimalizmu što se tiče boje, a u stvari je prethodni izgled bio pregledniji i praktičniji.
Suštinski je sve to manje-više slično, bitnije je da su dostupne neophodne opcije i da pouzdano funkcioniše 😃

Dva pitanja za preduzetnike u RF:
Kolika je na kraju provizija za SEPA uplate na devizni račun?
Koje POS terminale konretno nudi RF i da li se plača uređaj ili samo mesečna naknada?

Dodali deo vezan za SEPA u aplikaciji delu za fizicka lica.

Prilozi

• Screenshot_20260505-205158_Moja mBanka.png
    Screenshot_20260505-205158_Moja mBanka.png
    137.4 KB · Pregleda: 114
Meni je stigla uplata preko SEPA, klijent je sam odabrao umjesto SWIFTa. Mail s obavještenjem je malo drugačiji, ali nema ino troškova koji su bili inače.

Ako se mbankingom plati / prebaci maks 300 000, da li može da se podiže na bankomatu?
I jel mogu sutra da uplatim na isti račun, ili 7 dana ne može?

@ironmanbg limiti za e/mBanking su odvojeni od limita po karticama (vidljivi u RaiPay). U proseku to je 150k/2k€ po kartici, ali odgraničeno do 180k/2k€ + korisnički limit za višenamenske uređaje po JMBG od 450k/4.5k€ uz validaciju pre isplate preko mobilnog potpisa (mTokena u aplikaciji).

Koja je trenutna kursna lista za kupovinu evra kroz online menjanicu RF? (za vlasnike deviznog iRačuna)

Broj otvorenih računa po Vašim preporukama za koje dobijate
novčanu nagradu od 3.000 dinara je maksimalno 5 u jednoj kalendarskoj godini (za najviše 5 prijatelja).

Akcija traje do 31.05.2026. godine.

Ponovo je aktivna kampanja preporuke, ovo gotovo da traje bez prestanka.

• Like
Reagovanja: uji
Broj otvorenih računa po Vašim preporukama za koje dobijate
novčanu nagradu od 3.000 dinara je maksimalno 5 u jednoj kalendarskoj godini (za najviše 5 prijatelja).

Akcija traje do 31.05.2026. godine.

Ponovo je aktivna kampanja preporuke, ovo gotovo da traje bez prestanka.

Ja to ili nemam ili ne umem da nađem u novoj aplikaciji :/

Da li je u aplikaciji moguće blokirati samo kanal za online plaćanja?

Ako ponovo budu imali onaj beskamatni kredit od 220.000 din na godinu dana bez računa
neka mi neko javi 🙂

Kako se aktivira visa kartica, nova koju sam dobio nakon isteka?
U raipay pise da treba da se aktivira, bez detaljnijeg objasnjenja kako. U aplikaciji je aktivna

Imam 2 transakcije na Binance izvršene u evrima 25.04 i 1 maja, provizija još uvek nije naplaćena, zna li neko što, pre su uvek naplaćivali proviziju 1%

Nazad
Vrh Dno