Koliko dugo ti je trajala aktivacija? Meni je stigla i sms potvrda, ali vrti mi Activating već duže vreme.^Da, sad sam probao i radi na Ultra 2
Koliko dugo ti je trajala aktivacija? Meni je stigla i sms potvrda, ali vrti mi Activating već duže vreme.^Da, sad sam probao i radi na Ultra 2
Ne postoji takva opcija za apple watch, tj. uopšte ne postoji opcija za skeniranje qr koda. Provisioning esima za sat ide integrisano kroz watch aplikaciju i posebnog portala operatera za povezivanje esima na sat. Zato i nismo imali esim na apple watchu do sada.
Haha da, ja sam prolazio aktivaciju ispred lika iz A1 u DC jer je želeo da vidi da bi naučio ako mu neko ponovo traži.Isto na ultri 2. Radi super. Bio mi je problem jer sam imao izdate dve dodatne kartice. Iako nisu aktivne ne dozvoljava da se aktivira na satu, dok mi jednu nisu obrisali iz sistema. Praktično sam ja morao da im objašnjavam šta treba da urade.
Nema nažalost 🤷🏻♂️ samo ENG mi se preslikava na sat - zato i pitam. Nmvz, čačkam dalje...ako si ih dodao na telefonu,imas ih vec i na satu.
Imas pivo 🍺Pa dodaj hrvatski na telefonu.. sledeci korak je da udjes u neku poruku,reply pa drzi ikonicu mikrofona,sa desne strane, i onda ce ti se pojaviti kao strelica,na sredini ekrana,dole. Tu strelicu povuci prstom na gore pa odaberi jezik koji hoces.
Tako je. Ali za hrvatski imam samo voice typing, koji radi dobro, ali nemam tastaturu. Tastatura samo na engleskom i nisam uspeo da isključim autocorrect.Pa dodaj hrvatski na telefonu.. sledeci korak je da udjes u neku poruku,reply pa drzi ikonicu mikrofona,sa desne strane, i onda ce ti se pojaviti kao strelica,na sredini ekrana,dole. Tu strelicu povuci prstom na gore pa odaberi jezik koji hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari