nemanja2306
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.09.2017
- Poena
- 95
TorBox radi sasvim normalno.
Ubili su ga wannabe influenseri i tiktokeri kad je bio "trending How to watch movies for cheap".Честитам корисницима стримиа што су убили RD. Свака част на томе. А изгледа да је торбокс следећи.
Pa ocekivano je da se takva stvar rasiri.Ubili su ga wannabe influenseri i tiktokeri kad je bio "trending How to watch movies for cheap".
Not safe.Ne znam da li je to neko spominjao ovde na forumu, ako jeste ignorisite. Ima dobra fora, nadjete sta hocete na imdb i onda samo u linku ispred imdb ukucate play i krece film/serija.
Jeste. Ali i za njega s vremena na vreme prijavljuju probleme. Neka me neko ispravi ako grešim jer ne koristim isti.Jel TorBox alternativa za RD?
Kod meni pred nekoj den ne pustase nijedan strim torbox.Jeste. Ali i za njega s vremena na vreme prijavljuju probleme. Neka me neko ispravi ako grešim jer ne koristim isti.
Egbj, ja vec uzeo godisnji paket....Jeste. Ali i za njega s vremena na vreme prijavljuju probleme. Neka me neko ispravi ako grešim jer ne koristim isti.
U talasima prijavljuju probleme, uglavnom radi.. za sada 😃Egbj, ja vec uzeo godisnji paket....
Svaka čast. Reci mi da li može da radi paralelno sa verzijom koju već imam na tv-u, ili će je prepisati ako instaliram tvoju verziju?Momci, bacio sam na GitHub moju debloatovanu verziju. Izbačen je sav tracking i telemetrija, pa aplikacija leti i ne šalje ništa "centrali". 🚀
Možete skinuti ovde: https://github.com/bobanilic/stremio/releases
#TV Verzija
Nece je prepisati, ima drugaciji signature tako da mora provo da se izbrise originalni streamio pa tek onda da se instalira (sve sto je na nalogu je sync tako da nakon prijave sve se vraca - ne gubi se nista)Svaka čast. Reci mi da li može da radi paralelno sa verzijom koju već imam na tv-u, ili će je prepisati ako instaliram tvoju verziju?
blokirali YTS? 😵6 patterns that are 100% blocked with zero exceptions:
[rartv] (26/26), -TORRENTGALAXY (17/17), -GalaxyTV (21/21), -FGT (16/16), -LOL (15/15), -KILLERS/-EPSiLON (22/22)
Near-100%: AMZN+WEBRip (98%), WEBRip+DDP (96%), DIMENSION (95%), BATV/GECKOS (95%), [TGx] (91%), YTS (90%)
Torrent jedina besplatna i neuništiva stvar koja postoji evo već 25 godina 🙂Izgleda da se vraćamo na privatne torrent trakere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari