Šta je novo?

Stremio

Radi i Stremio, samo promeniš da ne vuče sa RD, odnosno kada izabereš naslov, gde vidiš pojedinačne fajlove, gore u tabu gde piše All | Torrentio | Torrentio izabereš ovaj poslednji 🙂

Meni juče na Stremiju nije hteo pa posle otišao na RD sajt i povukao sa plajerom na samom RD potom sam kod mene kroz Zurg dodao u Favorites folder i pojavio se u Dune bez problema. Videćemo vremenom dal migriramo na neku novu foru ili RD lives on...

Kontam da je radio zbog Remux jer Remux nisu blokirali kroz proveru reči odnosno regexa još uvek.

Prilozi

• 20260512_001652.jpg
    20260512_001652.jpg
    440.3 KB · Pregleda: 58
Честитам корисницима стримиа што су убили RD. Свака част на томе. А изгледа да је торбокс следећи.

Честитам корисницима стримиа што су убили RD. Свака част на томе. А изгледа да је торбокс следећи.
Ubili su ga wannabe influenseri i tiktokeri kad je bio "trending How to watch movies for cheap".

Ono što ja ne mogu da vjerujem je da se to dogodilo baš na dan kad mi je istekao RD, i kad sam ga produžio

Koja je alternativa za torentio, bez rd? Mrzi me da reinstaliram torentio, sve se nadam sredice se rd 🙂

Hdhub i WebstreamrMBG

Ne znam da li je to neko spominjao ovde na forumu, ako jeste ignorisite. Ima dobra fora, nadjete sta hocete na imdb i onda samo u linku ispred imdb ukucate play i krece film/serija.

Sta god da pustim copyright, sedim i plačem, eee moj RD dosta si služio. Koristi li neko AD, kakav je tu situacija, ili je i on gotov?

Jel TorBox alternativa za RD?

Poslednja izmena:
I kod mene radi sad nesto probao...

6 patterns that are 100% blocked with zero exceptions:
[rartv] (26/26), -TORRENTGALAXY (17/17), -GalaxyTV (21/21), -FGT (16/16), -LOL (15/15), -KILLERS/-EPSiLON (22/22)
Near-100%: AMZN+WEBRip (98%), WEBRip+DDP (96%), DIMENSION (95%), BATV/GECKOS (95%), [TGx] (91%), YTS (90%)

Svaka čast. Reci mi da li može da radi paralelno sa verzijom koju već imam na tv-u, ili će je prepisati ako instaliram tvoju verziju?
Nece je prepisati, ima drugaciji signature tako da mora provo da se izbrise originalni streamio pa tek onda da se instalira (sve sto je na nalogu je sync tako da nakon prijave sve se vraca - ne gubi se nista)

Da li je moguće da mi televizor ne može da ,,ishendluje” 4K rip, konretno Horizon: An American Saga bez sjeckanja? Torrentio, tačan naziv fajla
Horizon.An.American.Saga.Chapter.1.2024.2160p.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265-BYNDR[TGx]
model televizora https://www.philips.rs/c-p/65PUT8530_10/qled-4k-tv?

6 patterns that are 100% blocked with zero exceptions:
[rartv] (26/26), -TORRENTGALAXY (17/17), -GalaxyTV (21/21), -FGT (16/16), -LOL (15/15), -KILLERS/-EPSiLON (22/22)
Near-100%: AMZN+WEBRip (98%), WEBRip+DDP (96%), DIMENSION (95%), BATV/GECKOS (95%), [TGx] (91%), YTS (90%)
blokirali YTS? 😵

Na torboxu koristite stremthru torz odavde, dosta brze radi startovanje videa od ostalih, bar meni. Filtrirajte da prikazuje samo kesirano ili ovde ili na aiostreams ko koristi (posto na torboxu radi endpoint) i to je to, pusta svaki fajl.

https://stremthrufortheweak.nhyira.dev/stremio/torz/configure

Savim ok radi torbox, nije na nivou real debrida po brzini i pouzdanosti i dalje, ali ide nabolje konstantno. Startovanje malo sporije, premotavanje malo sporije, ali dovoljno dobro, pogotovo kad se pogleda sta se desava sa real debridom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno