Meni deluje da je sve isto kao i pre. Curimo polako ka dnu ovog ciklusa. Cirkuzanti rade svoj posao i vreme prolazi...manite Analize, bolje pratite Al Džazira live news ticker 😉 .. od kad je tramp stigao, nema više nikakve logike.
19.03.2026 amin 😊Iskreno, iznenadjujuce se drzi cena iznad 70k. Sada mi napad na 80k vise ne izleda toliko malo verovato. Lepo su se rascistile i long i short pozicije u ovom range-u, pa se situacija okrenula u korist bull-ova.
Ispratih po twitteru da su krenule price da je posle zadnjih 6 fomc-a cena isla od -5 do -15%.. i to bi mogao biti jos jedan bulish signal ukoliko se odrzimo iznad 70k.
Prosao mi je jos jedan brzinski short, danas pre fomc-a, pa cekam malo jasniju sliku za sledeci trejd. Ako krene ka 80k, ponovo krecem sa short pozicijama jer mislim da je trend i dalje ka dole.
Ko trejduje, samo lagano i bez zaletanja.
Uzdravlje 🍻
Naravno da utiču, evo pogledaj šta se desilo danas prepodne kad su dve rakete navodno pogodile američki brod = za deset minuta sav rast anuliran.. ovo je samo kratkoročno.19.03.2026 amin 😊
Toliko o tome koliko rat na bliskom istoku i cena zlata uticu na kripto market. A geopoliticki analiticari ovde bi trebalo da razmisle pod hitno oprekvalifikaciji dok jos nije kasno 😂
Koji je po tebi lokalni top?
pisao sam vec, oko 80k.. Ovo sto je otisli malo iznad je poklonjeno.Koji je po tebi lokalni top?
Da li stavljate SL za ove shortove iznad 80k? I gde su vam?
Ja sve nesto mislim da ce biti retest 82-83k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari