Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigla crna narukvica za Kumi GW5, platio sam je 3.3$, inace je preko 9$. Dazbine 281din, postar zaokruzio na 300...😀
Plan je bio da porucim beli GW5, ali dok sam cekao neki dobar popust, oni obrisali sve iz radnje, verovatno se zatvara...

Ali, ova narukvica koja je stigla i nije za GW5, vec, rekao bih za GW6 i sad treba da se natezem sa Aliexpressom za refund...
Nisam skoro otvarao dispute, vidim da nema opcije za zadrzavanje artikla, vec samo vracanje... 🤔
viber_image_2026-05-04_11-25-34-777.jpg

Znam to, ali je od GW5 drugacija, ima drugaciju teksturu, vise je zenska.
Sat je trebao biti kupljen za suprugu, pa da ima belu i crnu narukvicu.

Stigao i meni kumi gw6 (oba) ukupno platio 550din.

Ako jos nekog bude nerviralo sto se watch face menja na krunici, moze da se zakljuca ako duze zadrzite prst na ekranu, pa na ekranu za izbor watch face ima katanac. Mozda sam otkrio toplu vodu, ali neka ostane zapisano

За лампу од заливања дажбине 10 динала.

Da li je neko možda video nosače / klizače za fioku koji se montiraju pod 90 stepeni?
(znači da se zašrafi gore u radnu ploču i sa strane u fioku).
Znak kako da iskoristim klasične klizače koji se montiraju sa strane ali bi meni mnogo više odgavarali ovi gore.

Treba mi preporuka za neki bt zvučnik u klasi Anker soundcore 2. Može i Anker sc 2 ili 3 ako ima negde povoljno.

Bitan uslov je da ne prica nista kad se pali - gasi i da nema neke nenormalne zvukove (kao npr xiaomi bt speaker koji probudi pola komšiluka 😃)

Koristim Anker Soundcore 2 ima nekih 7-8 meseci svakodnevno na poslu i za 2100 din koliko me tada izašao sa carinom je bio fantastična kupovina.
Znači svaki dan u proseku 6.5 sati upotrebe na 90 ili 100% volumena, baterija nije oslabila a membrane guraju i dalje.

Upravo sam dogovorio zamenu baterije i usb konektora koji je opet crkao, za 1500-2000din ukupno, mislim da se vise isplati nego kupovina novog. Steta sto ne moze jednostavno da se stavi usb-c konektor.

Ali svakako, saljite link ako negde ima povoljno

Ove: Samsung 35E 18650 3500mAh

Trebalo bi da su ok. O ovome smo pisali i pre godinu dana, ali je nakako radio pa me mrzelo da menjam. Sad je definitivno (ponovo) crkao usb konektor, pa moram. A zao mi da ga bacim, odlicna je stvarcica

Hoće, bilo koje brendirane tog kapaciteta su dobre za tu namenu.
Sjajan je mališa, ni ja ga neću škartirati dok god ima smisla uložiti sitno. Usb kod mojeg nije pravio do sada problem. Prvih sat vremena je na punjenju i posle toga vožnja na maksimumu do kraja radnog dana.

TEMU - Zealot S32 / S51 preko ClaimCredit mogu da se uzmu za ispod 1000 dinara.
Ne "galame" kada ih ukljucite.
Podrzavaju TWS - rad dva zvucnika u stereo modu.
Imaju AUX ulaz.

Ima li sta jeftino kroz coine od punjaca od 20w ili 33w?
Treba mi za neki tablet koji maksimalno puni strujom od 10w pa mi ne treba nista jace.
Ranije su bile cene dosta povoljnije,koliko vidim sada je sve to poskupelo,plus nasa carina,odnosno takse.Pitanje koliko je isplativa kupovina?
Pa ako ima neka preporuka da je dobra cena?

Ima vec par nedelja od kako je 95% popusta znatno smanjeno. Retko kad vidim nesto za istu cenu kroz coine u skorije vreme

Nema vise ni potrebe da daju te pouste odf 90-95% , Makedonija region prso kako su im uveli dodatne troskove na carini i PDV lol

Pa gde da se selimo sad?

Au, ovo krenulo neko proseravanje u domacoj posti, 400 dinara postarina za stvari od 5 dolara sa Aliexpressa.

Nazad
Vrh Dno