- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 605
Imas na youtube Bjorn ga je testirao detaljno, radio je i 1000km challenge.Da li je neko imao neka bliža iskustva sa Deepal S05?
Uh, pre 25 godina za te pare si u BG mogao da kupis jednosoban stan, danas ne mozes ni garsonjeru... Nazalost ne mozemo tako da gledamo, novac mnogo gubi na vrednosti iz godine u godinu.Opet s druge strane, pre 25 godina si za 40.000€ kupovao Passat (B5), a mi sad pričamo o Polo-u za 35k. Za 25 godina ćemo gledati električne trotinete u tom rangu
Da li postoji neka koja bi mi pokrila i Regiju Slovenije, Bosne, Hrvatske, Srbije i Crne Gore?Od PlugShare nema nista bolje. Postoji takodje i A better route planner. I naravno chargeGo i Orion aplikacije provajdera.
Meni je dizajn kineza ultra safe i bezličan. Svi izgledaju pristojno ali ni jedan nije lep ili po nečemu specifičan da ga zapamtiš.@KEJKN76 da imena modela su im katastrofalna svima, a nisu toliko transparentni sa restajling modelima tu su konfuzni i mnogo ranije izbacuju restajling da kažemo. Ne bih rekao baš da kubure sa dizajnom. Nikog još nisam čuo da im se ne sviđa Atto 2, Sealion ili Seal. E sad dizajn enterijera je već malo diskutabilan na pojedinim modelima (na primer Atto 2 mi je ok, ali Atto 3 i ne baš sa onim žicama u vratima da liči na gitaru 🙂 ).
Samo nemoj da mi porediš dizajn Pande sa bilo čim, jer je ono katastrofa (video ga uživo više puta. A po slikama je još i izgledao možda ok i uzimao sam ga u obzir da ga kupim, ali ipak sam izabrao Atto 2).
Takođe ne može niko da kaže da Xiaomi nije prelep auto. Tako da nisam baš siguran da im je dizajn toliko loš kao pre.
Napisao je @deksi10 za ABRP koji planira rutu, ali ako trazis jednu aplikaciju sa kojom mozes da aktiviras sve punjace na toj ruti to nisam siguran da mozes. I ja planiram slicno, raspitivao se ali sam ipak skinuo sve aplikacije za svaku mrezu ponaosob. Neke od njih rade i sa drugim mrezama ali su cene bar 30% vece.Da li postoji neka koja bi mi pokrila i Regiju Slovenije, Bosne, Hrvatske, Srbije i Crne Gore?
Planiram rutu od Ljubljane do Podgorice, a realan domet mi je oko 250km.
Sve moze dok ne moze.Da li je neko skoro punio na naplatnoj rampi Stara Pazova i da li može da se pređe iz pravca BG pre naplatne rampe na tu stranu gde je punjač, da ne moram da idem skroz do isključenja za Inđiju da bih došao sa te strane?
Prosto neverovatno da nisu napravili nijedan jedini punjač državni na pravcu od BG do Subotice.

za mesec dana prosao 1000 km? i potrosio skoro 150 eur na punjenje? Nije nemoguce,ako je performance model i konstantno ga ispaljivao... ako je neka paljevina ovo nije nemoguce...Morao bi da vozi u deonicama oko 240km/h što je češće moguće i da na kraju ima 180km/h kao prosečnu brzinu za tih 958km da bi matematika potrošnje struje od 142.57e imala smisla za 362kWh. Rekao je "nakon prvog meseca" - fizički je nemoguće da potroši toliko para na superchargeru za tako malu kilometražu. Da je jedno putovanje gde nije skidao nogu gas do daske papučice, pa da se primeni ona gore matematika, ali ovo je jednostavno bullshit post.
Већина људи нема кућу или стан са гаражом, НБГ сјајан пример. Ја живим у низаним кућама, у средини, имам приступ колима са предње стране куће, али блокирам наредне две куће ако паркирам ту. Једна опција је да се развлачи кабл и направи станица за пуњење на заједничком паркингу (морам да добијем дозволу комшија из прве куће), а друга је да се евентуално направи неки недељни план пуњења испред кућа, јер последња комшиница већ има ауто и пуњач испред куће. Цимање и у уређеној Норвешкој, могу мислити какво ће весеље бити кад крену у Београду да се развлаче продужни каблови преко балкона и дворишта и договара ко кад може да се пуни.Kod kuće puniš noću i toliko.
Већина људи нема кућу или стан са гаражом, НБГ сјајан пример. Ја живим у низаним кућама, у средини, имам приступ колима са предње стране куће, али блокирам наредне две куће ако паркирам ту. Једна опција је да се развлачи кабл и направи станица за пуњење на заједничком паркингу (морам да добијем дозволу комшија из прве куће), а друга је да се евентуално направи неки недељни план пуњења испред кућа, јер последња комшиница већ има ауто и пуњач испред куће. Цимање и у уређеној Норвешкој, могу мислити какво ће весеље бити кад крену у Београду да се развлаче продужни каблови преко балкона и дворишта и договара ко кад може да се пуни.
Rekoše u jednoj od prethodnih epizoda SAT-a da 80% stanovnika Srbije živi u kući.Већина људи нема кућу или стан са гаражом, НБГ сјајан пример.
Koliko para je taj auto nov? Kupio bez subvencije?Poz iz MKD. Evo mozda nekome zatreba ovaj info. Imam Donfeng Box 42kw baterija i vozim ga vec godinu dana, 90 posto u lokalu. Autonomija mu je 310km stim sto u zimskim uslovima predjem oko 240-250 km, dok sada prolet/leto predjem oko 340-350 km. U zimskim uslovima potrosnja je 9-10 kw/100 km, a sada kada nema grijanje je oko 6-7kw. Mislim da se vozim za bez para 😀 Punim ga kod kuce u obicnim stekerom od 3kw.
Vjerovatno da si u pravu da su u prosjeku bezlični. Možda više da su na isti kalup, nego da nisu lijepi.Meni je dizajn kineza ultra safe i bezličan. Svi izgledaju pristojno ali ni jedan nije lep ili po nečemu specifičan da ga zapamtiš.
Nije baš za poređenje Novi Beograd sa mestom pored NS, zbog broja stanovnika.NBG je verovatno jedan ekstrem, kao i moje mesto 25km od centra NS, koje ima 100% stanovnika koji žive u kući
Pa to nisu mi ružni ali mi ni jedan nije da ga zapamtiš. Pričam o ovim namenjenim da se prodaju u većim količinama, ne o ekskluzivnijim kao što je Cyberster.Vjerovatno da si u pravu da su u prosjeku bezlični. Možda više da su na isti kalup, nego da nisu lijepi.
Ali MG Cyberster je lijep, iako su mogli one strelice pozadi ljepše izvesti, umjesto bukvalnih strelica.
I ako je tačan, taj podatak je beskoristan. Za udobno punjenje EV-a ti nije dovoljna kuća, već ti treba dvorište, poželjno garaža u koju može da uđe noviji auto, dobre elektroinstalacije i pouzdana mreža. U tom slučaju mislim da broj odgovarajućih lokacija ne dobacuje ni do pola.Rekoše u jednoj od prethodnih epizoda SAT-a da 80% stanovnika Srbije živi u kući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari