Nesto poput slike broj 2.Ja imam ovakvu
Pogledajte prilog 532543
A ima i ovo
Pogledajte prilog 532544
I ovo
Pogledajte prilog 532545
Pogledajte prilog 532546
Pogledajte prilog 532547
I, šta mislite koji od ova tri je bolji i zašto?Hansa fcixs69463
Electrolux lki64023ax
Gorenje geit6c60xpg
Koje su im mane, koje prednosti imaju u odnosu jedan na drugi a i na treći?
Kakve servise imaju...?
Kakve su ploče na njima, kvalitetne, srednje ili vise klase (kako vri voda (sarma, gulaš, supa), na prekide ili ravnomerno)?
Kakve su im rerne?
Šta bi još mogli kasti o ovim šporetima?
Jel mnogo para 75-85k din?
Boš nisam hteo da gledam jer ima piralizu a i košta baš mnoooog.
Linkove sam dao da bi se mogle videti specifikacije, sama prodavnica nije bitna, cena jeste bitna "pomalo"...
Zasto sporet, pa imam "dole" samo 1 trofaznu uticnicu, nemam uopste dvofaznih uticnica "dole" (iza kuhinjskih elemenata), da imam pravio bi element i ugradjivao sta hocu... 🙁
Nema šanse, da ne objašnjavam zašto...Ako ti je ta trofazna utičnica iza kuhinjskog elementa, brže ti je da isključiš osigurače. Ako treba, lepo ih označih, i uputiš ukućane u "šta ako".
Pozdrav
Znam. 🙁U slučaju kvara ugradnih elemeneta, menjaš samo taj elemenat.

mislim da bi to bilo top, ali kao sto kazes, nema bas takvih modela kod nas.Ima Ikea ugradnu indukconu ploču sa dve zone koja stoji uzduž radne ploče: https://www.ikea.com/rs/sr/p/lagan-indukciona-ploca-prikljucak-2-zone-crna-70506096/
Staviš le mao blize donjem rubu radne loče, dobijaš dalje do zida još radne/storage površina.
Mislim da je to jedini takav model kod nas.
I nemam pojma kako radi.
Eli eto, možda bolje/lepše ide takva?!?
ma to je fuseraj, neka 😀Pa uzmi tu Ikeinu
tako su oni predvideli kada su pravili i stavili su tu instalacije. gore levo je izduv, kao i uticnica za aspirator, dole monofazna, odmah pored za sudoperu voda i ostal, a desno tamo je za frizider il sta god. drugacije ne vidim kako bi moglo.Povedi računa o prostoru između indukcije i sudopere. Inače je loša varijanta da ugradna ploča bude pored sudopere.
Ja bih išao na varijantu 2 ringle umesto 4. Nikada sve 4 nećeš uključiti odjednom, ušteda u prostoru je lepa, estetski se lepo uklapa. Osim cenovno, rerna +ploča sa 2 ringle su skuplje kad se kupuju odvojeno od recimo nekog seta ploča +rerna. Evo kako je ispalo u praksi kod mene.Dvoumim se sad izmedju indukcione ploce sa 4 polja, ili sa 2. Estetski smatram da bi 2 polja izgledala ruzno, bila bi centrirana iznad rerne/ispoda aspiratora, ali opet.. benefit bi bio oslobodjen deo radne ploce.
Pogledajte prilog 537713 Pogledajte prilog 537715
U uzi izbor su mi Candy ugradna ploča CI642CBB/1 i Samsung ugradna indukciona ploča NZ32BG2005FKU2
Sad na ovom crtezu ne znam kolika je dimenzija sudopere, nije mi jos odgovorio stolar, ali kontam da je blizu 70 cm, posto su indukcione ploce uglavnom 59cm? Trenutno mi je izbor neka 68x50cm sa ocedjivacem sa leve strane, ali svakako bih morao videti sa njim sta bi bilo najbolje.
znam da ne bih nikad koristio 4, jer retko kad koristim i 2 u isto vreme 😀Ja bih išao na varijantu 2 ringle umesto 4. Nikada sve 4 nećeš uključiti odjednom, ušteda u prostoru je lepa, estetski se lepo uklapa. Osim cenovno, rerna +ploča sa 2 ringle su skuplje kad se kupuju odvojeno od recimo nekog seta ploča +rerna. Evo kako je ispalo u praksi kod mene.

Da li koristiš neki odvod vrućeg vazduha/pare za ugradnu rernu ? Crna linija iznad indukcione je ugradni aspirator ?Ja bih išao na varijantu 2 ringle umesto 4. Nikada sve 4 nećeš uključiti odjednom, ušteda u prostoru je lepa, estetski se lepo uklapa. Osim cenovno, rerna +ploča sa 2 ringle su skuplje kad se kupuju odvojeno od recimo nekog seta ploča +rerna. Evo kako je ispalo u praksi kod mene.
Samo sam dao primer da za razliku od električnog šporeta gde je otvor za vazduh odozgo kod staklokeraničke ploče, to je kod rerne napred iznad ručke za otvaranje. Jedino mesto gde izlazi vazduh, para, šta god, je tu.Cek cek, ako izlazi para iz rerne znaci da suši hranu. Zašto bi to postojalo?
Izbegavam da otvaram vrata rerne za neka jela inače se osuše. Oblak pare izađe kad se otvore vrata kad se sprema uz pomoć ventilatora, tj. airfryer pošto ljudi kupe i taj uređaj iako imaju već takvu rernu koja moguće radi još bolje.
To što duva iz rerne je sloj vazduha koji hladi okvir rerne i prolazi i između duplog stakla. Trebalo bi da kruži vazduh oko cele rerne i da odvaja spoljni zid rerne termalno od unutrašnjeg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari