Gde je dostupna? Vidim da ovo je sad samo drugi put da ne pokazuje svih operatora, u Februari ja falio MTSVerovatno je ovog meseca samo yettel dostavio azuriranja ratel-u. Ako neko stigne nek proveri ratel-ov sajt i uporedi. Ne bi trebalo da je bilo problema u sinhornizaciji.
Cellmapper ne moze sam od sebe da se azurira vec mora da se snime podaci od strane korisnika. Ako imas android telefon instaliraj cellmapper pa snimi podatke po tvom kraju i bice postavljene nove bazne stanice koje snimis 😉Da li postoji neki sajt sa lokacijama BS preko eNb broja? Cellmaper je zastareo i ne ažurira se, bar u mom kraju.
Ovo je Massive MiMO šestosektralna antena koju mts koristi za 4G… A1 eNB14568, mada na istoj lokaciji je i MTS…
Verovatno je A1 gore, ali može da pogledaš koji kablove ide gore, A1 bazna stanica je ispod toranja. Na A1 bazna stanici trebalo bi da piše ovo NS 4155A1 14155
MTS 7189
Sad ko je gore a ko dole nisam siguran, mada mi deluje da je mts dole.
Pogledajte prilog 537562
Pogledajte prilog 537563

Nema nikakav alarm kod bazne stanice. U moj grad na vrhu starog mlina ima A1 i MTS bazne stanice, i zbog neki razloga otvoren je objekat, može bilo ko da ide gore gde su bazne stanice, i video sam iz ulice da nafarban nešto sa sprajom na bazne staniceNisam hteo da previse prilazim da ne aktiviram neke alarme. Recimo rodbina u njihovom selu ima neku baznu stanicu koja sluzi za analiziranje ili pracenje radio frekvencija, cim se priblizis na zvucnicima krecu upozorenja u fazonu udaljiti se odmah od objekta. Jednom prilikom je nesto aktiviralo te alarme i urlalo je sa zvucnika danima, ljudi su bukvalno izludili.
Pogledajte prilog 537619
Znači, ako kod tebe nema, nema nigde? Zanimljivo izvođenje zaključka.Nema nikakav alarm kod bazne stanice. U moj grad na vrhu starog mlina ima A1 i MTS bazne stanice, i zbog neki razloga otvoren je objekat, može bilo ko da ide gore gde su bazne stanice, i video sam iz ulice da nafarban nešto sa sprajom na bazne stanice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari