Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Meni je juče istekao ugovor, nudili su mi 8 x 50%, odbio sam. Rekli su da će proslediti kolegama na dalju proveru da li postoji šansa za nekim boljim benefitom. Videćemo sledeće nedelje.

Skokni do A1 i traži da uvdeš njihovu optiku, čisto da poguraš ove iz MTS-a što proveravaju da li mogu nešto bolje da ponude.

U cudnoj sam situaciji pa da pitam. Danas mi istice ugovor i ideja mi je da obnovim sa 24x50% medjutim... Medjutim usluga se vodi na bivsu zena, koja mi je dala ovlascenje da prebacim sve na sebe sto cu to uciniti sutra. Ranije su imali onu caku da za "nove" korisnike nemaju nikakvu ponudu pa me zanima da li mogu izboksovati 24x50% nakon promene imena?

Zvali su me danas i ponudili 12 x 50%. Podneću zahtev za A1 svakako. Ono što je najveći problem je da se zahtev za raskid čeka 30 dana i za to vreme se plaća puna cena paketa, u mom slučaju Box 4 Gold. Ako bih rekao da su lopovi uvredio bih lopove. Šta je sledeće - porez ako ne obnoviš sa monopolistom kojeg čuva država... Odvratno.

Podneću zahtev za A1 svakako. Ono što je najveći problem je da se zahtev za raskid čeka 30 dana i za to vreme se plaća puna cena paketa

Kakvo čekanje, istekla ti je ugovorna obaveza, ideš odmh u A1 poslovnicu i podnosiš zahtev za uvođenje optike. Čim to uradiš, zvaće te, najčešće kroz koji sat, ovi iz MTS-a da ponude šta treba.

Meni ističe ugovor 22.9. i odmah 23eg idem u A1 da podnesem zahtev pa da vidim hoće li zvati.Ako ne ,odoh u A1,prebacim i broj i to je to.Koliko sad tamo daju kad se predje?

pobrisah skorašnji off-topic

Sa naznakom na "mogu".
To što si ti u nekom trenutku dobio tako dobru cenu, ne znači da će svako moći, ima mnogo faktora koji odlučuju da li će neko uspeti da dobije ovu cenu (mesto, konkurencija, da li je nov korisnik, veština cenkanja,...).
Kako god, čestitke za isposlovano.

Dosta ljudi je ovde pisalo da je dobilo 50% na celu UO i da to nije nesto posebno. Cak je nekoliko njih dobilo i vise popuste (60-70%).
Ja se nisam nesto posebno cenkao, 10-ak dan pre isteka UO su mi sami ponudili.
Nisam podnosio zahteve za prelazak u dugu mrezezu, normalno prvo sam odbio dve losije ponude.

Jel', posto ti je mnogo smesno i ne verujes...a nisi u pravu.
"košta" i "ja plaćam" ( = mene košta) su 2 totalno različite stvari. I to što si ti dobio ranije ne mora da znači da može da se dobije danas niti da ćeš ti dobiti ponovo sledeći ugovor.

A ja vrlo dobro znam šta su sve ljudi dobijali s ozbirom da pratim forum i da moj ćale u lokalu ima promo "internet i TV po ceni fixnog" (i znam da su po isteku tog promoa ljudi posle dobijali 70% popusta).

Napisao si da Box 4 Beli košta 30-ak eura. Ne košta, košta 8200 i to je cena koju plaća 98% korisnika tog paketa u Srbiji.

Au bre sto si antiprotivan.. 😁 😁
Mnogo puta je ovde kostatovano da se 50% dobija bas lako. Samo se treba informisati na pravom mestu, recimo ovde. Koliko neko tamo plaća ne interesuje me i ne želim da širim pricu, samo sam odgovorio kolegi sa foruma šta može da dobije pravilnim pristupom u razgovoru sa MTS-om.

Poenta je, koliko shvatam, da se ne prihvata ništa ispod 24x50%, koji će svako dobiti i bez zahteva za prenos u drugu mrežu. Naravno posle par odbijenih nepristojnih ponuda. Tako je meni bilo u septembru, a koliko vidim i dalje je tako.
Da li grešim?

Poenta je, koliko shvatam, da se ne prihvata ništa ispod 24x50%, koji će svako dobiti i bez zahteva za prenos u drugu mrežu. Naravno posle par odbijenih nepristojnih ponuda. Tako je meni bilo u septembru, a koliko vidim i dalje je tako.
Da li grešim?
U martu 2026 dobio sam ponudu 50% za 24 meseca za Box3 tek nakon što je istekla UO i nakon što je A1 od mts tražio IDP broj. Naravno odbio sam jer je A1 dao mnogo bolju ponudu. Inače bio sam u razgovorima sa mts od decembra 2025.

Drugarici kojoj u maju ističe ugovor za Box 3 su ponudili 8x50% za Box 2 (VDSL) i 12x50% za Box 3. Pre nego što su je pozvali, bila je do poslovnice i valjda da ne bi unapred isplatila zadnji mesec zbog raskida ugovora, stavili u zahtev da insistira da razgovara sa nekim ko može da joj ponudi bolje uslove za produžetak ugovora.

Moje iskustvo sa mts-om, kada je bilo problema prošle godine u vezi sa uvećanim računima, usvojili su mi žalbu (ljudima iz mog okruženja recimo nisu), stornirali te uvećane, poslali račune prema ugovoru, a nakon isteka sam izboksovao Box3 10x50%, preostalih 14 puna cena. Ostali su dobijali svega tri meseca, što je malo za onakvu golgotu. Problem je što nemam mogućnosti za optiku i to se neće promeniti bar još godinu/dve, dok se ne izgradi neko novo naselje, pa računam da će do tada biti rešeno. Sve ovo je rađeno bez "želje" za promenom operatera, pa čitajući vaše postove vidim da neki imaju bolja iskustva 24x50% i slično.

Koliko dugo mora da se ima fixni da se dobije ta ponuda i kako ona izadje za Box4?

^
Ja sam ga imao(m) od '83. godine prošlog veka u kući, a na moje ime je cca 30-tak godina 🙂 🙂
A prvi (i zadnji sigurno) taj popust od 70% dobio u prošlom novembru 😎

Koliko dugo mora da se ima fixni da se dobije ta ponuda i kako ona izadje za Box4?
Godinu dana da je fixni na toj adresi je bilo ranije uslov. Sredio dvojici ,.mogao sam na jos ljudi ali odjavili fixni.
Nije moglo da se veze za box4 , kao iskljucivo je promocija za box3 , fixni+net+tv.
Jedino da ako se dobije ta promocija box3, da se posle mesec-dva pita da se prikljuci i mobilna linija, ali kako bi to islo.
Jos jedan benefit kome je ta promocija istekla , posle 24 meseca. Nudili sledecih 24 meseca box pakete na 70% popusta.

Pisem prvi put supernova box 3 optika danas potpisan ugovor instalirano 24×1dinar

? Daj malo vise detalja.
nisam nesto pricljiv neznam dali cu poasniti situaciju(imao 2 iz srbskog)koliko sam shvatio mts nije uspeo kupiti Sat Trakt i oce damu pokvari planove sirenja mreze i po selima u vojvodini ko nema nista na adresi od mts-a moze dobiti fiksni internet i tv po ceni od 1 dinar mesecno ugovor 24 meseca. naselja koja imaju tu mogucnost Đurđevo, Čurug ,Vilovo, Gardinovci, Gložan, Sirig, Obrovac,Mladenovo, Maglic, beocin, Čenej, Silbaš, Begec, Brazilija, Ledinci, Stari Ledinci, Čerević, Banostor .to je polovina spiska .U mestima po srbiji koja imaju uslugu sat trakt ako korisnik na adresi ima uslugu sat trakt samo na uvid poslednji racun i moze dobiti uslugu za 1 dinar mesecno nemam informaciju vremenski trajanja akcije i dali se moze menjati adresa usluge (imam adresu slobodnu ).Smem li ostaviti kontakt telefon. zaboravih napisati internet je na optici 400/400 dva move uređaja imaju prodavicu za aplikacije i sva oprema je nova

Nazad
Vrh Dno