Šta je novo?

Veš mašine

3x vise razloga da crkne😂 Jos Candy

Candy mi se pokvarila za par meseci, pa sam je menjao za Bosch uz doplatu. Roditelji takođe imali Candy, pokvarila se i u garanciji i posle isteka garancije (elektronika). Bosch već 4 godine bez problema, deluje mi da će trajati bar još toliko.

Kupljena je mašina LG F4X1009NWK. Javljam utiske nakon što je žena isproba u odnosu na prethodnu koju smo imali Beko.

Kupljena je mašina LG F4X1009NWK. Javljam utiske nakon što je žena isproba u odnosu na prethodnu koju smo imali Beko.
Bas javi utiske. I ja sam zaintersovan za istu. Da li neko zna da li se moze rasklapati kazan bez secenja da bi se doslo do lezajeva na ovoj masini. Cuo sam da LG ne vari kazane, ne znam koliko je to istina.

Po onome što sam video na netu LG ne vari kazan i isti je sasatavljen šrafovima.

deluje zanimljivo. gledam sta da uzmem za stan i ovu bih sigurno uzeo da je manjeg kapaciteta.
mi imamo neku candy 2 godine i super. jos je bila ugruvana (kaze covek ispala iz kamiona lol), pa smo dobili dobar popust.

Ja bih bio lud. Sa Hajer veš mašinom sam sve zadovoljniji kako vreme prolazi...

Jedno je dati 500e na Haier, pa nekako da se pregrmi, ali 2000, ne znam jel bih se kockao 🙂

Samo da napisem da moja nova Bosch Series 6 WGG242Z3BY tandrce sa centrifugom, kao da ima neka slobodna plastika ili slicno koja landara unutar zadnjeg dela masine.

Van toga je svemirski brod u odnosu na prethodnu LG 8 godina staru, bar sto se tice user interfacea.

Jedno je dati 500e na Haier, pa nekako da se pregrmi, ali 2000, ne znam jel bih se kockao 🙂
Na osnovu ličnog iskustva (imam njihova dva proizvoda), nikako to je bih nazvao kockom. Pri kupovini veš mašine, favoriti su bili LG i Boš. LG je odmah otpao, jer završna obrada nije bila na željenom nivou (LG je najzastupljeniji brend u našem domaćinstvu), posle njega otpao je i Boš.
Ostao je Hajer za koga u tom momentu na našim forumima nisam mogao naći ni jedan podatak. Rizikovao sam i mislim da se isplatilo.

Razumem nepoverenje u brend, jer skoro nikakvu tradiciju na našem tržištu nema.

Ok, citao sam malo ovde, malo po netu, al opet nemam blage sta bih uzeo. manji kapacitet od 7 kg je ok i bitno mi je da ima te kratke modove pranja od 15-30 min. imamo neku candy kod kuce, pa nemam pojma da li da uzmem nesto takvo i za stan, ili da gledam nesto drugo. budzet 100k

Za te pare možeš i Miele da uzmeš za 100k i 7kg ako ti je dosta.

Selektor programa je bio labav, plastika na panelu ne baš najbolje uklopljena, otvaranje vrata je zahtevalo malo više snage... Jednostavno onaj prvi vizuelni i taktilni utisak nije bio dobar. Taj dan sam pregledao i ispipao mnogo modela različitih proizvođača, pregledao mnogo specifikacija... i ostao razočaran modelima srednje i više klase zvučnih brendova.
Sve to nije po mom mišljenju odgovaralo ceni od 80k+ dinara koliko je koštao npr taj model LG.

nakon kraceg istrazivanja, LG i Candy su pale u uzi izbor. Sad koji tacno model, moram jos da istrazujem

Umesto Candy istrazuj Haier, veoma kvalitetna mašina. Kupljena Novembra 2023 I odlična je. Sada imaš verovatno i novije modele ali nećeš pogrešiti ako uzmeš Haier brend.

Candy i Hoover su u vlasnistvu Haier.

Naravno, ali Candy pokriva budžet segment.

Candy original ako mozes da nadjes, odmah na keca, bilo koji model 🙂

Dobra je mada je pustila samo tri puta do sada, u odnosu na prethodnu beko ima više funkcija. Javiću kasnije kada je bude više koristila.
Ako mogu da te zamolim, naravno ako imas mogucnost i to zelis, da podignes poklopac od masine da vidis da li zaista ima srafove na kazanu, eventualno napravis sliku unutrasnjosti. Mislim da bi bilo zahvalno dosta ljudi za takvu informaciju.

Nazad
Vrh Dno