Šta je novo?

Poco F8 Pro/Ultra

Pozdrav, kolege.
Jutros gledao cenu za Ultru, bila 83.999 ... evo sada je 76.999 rsd!
S obzirom na to da je kraj marta, a cena konačno ode dole ... kako vam se čini kupovina F8U?
Vidim da na KP nije jeftinije, a ovde još i zvanična garancija ...
Greška moja ... to je 12/256, a 16/512 je i dalje 83.999 rsd.
Ne znam šta mi bi ...

Mislio sam, da ce operateri i ostale nama poznate radnje da ga uvrste u ponudu, izgleda da od toga nema nista. Zato je cena i dalje malo jaca, ali opet mnogo je jeftiniji od konkurencije🙂

@nitro5
Ti ga koristiš već jedno vreme ... pretpostavljam da sve šljaka na ultra nivou. 🙂
Fon star 4 meseca, najnoviji CPU i GPU + ostale "flagship" specifikacije ... cena teško dole.
Planiram da ga pazarim ovih dana ...

@nitro5
Ti ga koristiš već jedno vreme ... pretpostavljam da sve šljaka na ultra nivou. 🙂
Fon star 4 meseca, najnoviji CPU i GPU + ostale "flagship" specifikacije ... cena teško dole.
Planiram da ga pazarim ovih dana ...
Nemam ga nažalost, ali sam imao prilike da ga koristim par dana i zaista imam samo reci hvale.

Ponosni vlasnici, ako vam nije tesko, dajte neku recenziju Ultre? Najvise me interesuje baterija, pa onda i sve ostalo 🙂

I ja danas poručio Poco F8 Ultra Denim 16/512,posle tri Honor telefona ponovo povratak na Xiaomi i Poco.Nadam se da se nisam zeznuo mada sam imao i PocoF1 i Poco F3 i otprilike znam šta me očekuje....

Da lii je realno da sam u 11-26 naručio i platio telefon a da je Transfera isti preuzela u 12-06?Šteta što je danas petak...

Auhhh kakva akcija a ja ga kupio za 83999,00 pre 10 dana....

Nema lično,ne postoje prodavnice.

730e na KP je cena.

Auhhh kakva akcija a ja ga kupio za 83999,00 pre 10 dana....
Ja ga uzeo pre 2 nedelje, posle video taj popust od 16%, ali ... heb'ga.
Sad mi dođe da uzmem još jedan ... 😄

Ponosni vlasnici, ako vam nije tesko, dajte neku recenziju Ultre? Najvise me interesuje baterija, pa onda i sve ostalo 🙂
Vidi, utisci su zaista i više nego pozitivni, sve je na vrhunskom nivou, sve leti kao podmazano, osim možda kamere koja je solidna, da ne kažem vrlo dobra.
Tebi je akcenat baterija, a o njoj ti je sve rečeno na YT, gde su je opterećivali do maksimuma, i pokazala se, u tim uslovima, kao odlična. Ja ne igram igre na fonu, pogotovo ne te ultra zahtevne, tako da nikada bateriju ne guram do kraja ... ja sam zadovoljan i njom.
Sve u svemu ... kupuješ ga, pa ćeš se uveriti u sve! 🙂

Ja ga uzeo pre 2 nedelje, posle video taj popust od 16%, ali ... heb'ga.
Sad mi dođe da uzmem još jedan ... 😄

Vidi, utisci su zaista i više nego pozitivni, sve je na vrhunskom nivou, sve leti kao podmazano, osim možda kamere koja je solidna, da ne kažem vrlo dobra.
Tebi je akcenat baterija, a o njoj ti je sve rečeno na YT, gde su je opterećivali do maksimuma, i pokazala se, u tim uslovima, kao odlična. Ja ne igram igre na fonu, pogotovo ne te ultra zahtevne, tako da nikada bateriju ne guram do kraja ... ja sam zadovoljan i njom.
Sve u svemu ... kupuješ ga, pa ćeš se uveriti u sve! 🙂
Ne igram ni ja igrice, meni se svodi na drustvene mreze, navigacija, YT Music, Android Auto, poneka slicica. Ako ostane oko 30 posto na kraju dana, ja cu biti svakako zadovoljan. A i to sto kazes, telefon je kupljen, a za nedelju dana, nakon testiranja i cackanja, napisacu i svoje utiske, takodje i u poredjenju sa mojim starim Xiaomi 13. 🙂

Ne igram ni ja igrice, meni se svodi na drustvene mreze, navigacija, YT Music, Android Auto, poneka slicica. Ako ostane oko 30 posto na kraju dana, ja cu biti svakako zadovoljan. A i to sto kazes, telefon je kupljen, a za nedelju dana, nakon testiranja i cackanja, napisacu i svoje utiske, takodje i u poredjenju sa mojim starim Xiaomi 13. 🙂
30% je realno dostižno, samo isključi subwoofer ... 😀
Šalu na stranu ... performanse su TOP, dizajn mi se sviđa, unikatan je s tim zvučnikom pozadi, a i ovaj njegov HyperOS mi je legao ... sve više i više se upoznajemo. Ima baš dobrih caka koje koristim ...
Javi!

Pogledajte prilog 535785

Upravo porucujem, kod je MFF16. E, po ovoj ceni, sada zasigurno znam da nista bolje ne moze se naci 🙂
Druze, hvala ti kao bratu rodjenom 🙂 Sad bi te vodio na pivo, spasao si me sa ovim kodom. Taman sam krenuo da ga platim po punoj ceni sav razocaran sto svi oni njihovi kuponi nisu mogli da se koriste za Ultru.

30% je realno dostižno, samo isključi subwoofer ... 😀
Šalu na stranu ... performanse su TOP, dizajn mi se sviđa, unikatan je s tim zvučnikom pozadi, a i ovaj njegov HyperOS mi je legao ... sve više i više se upoznajemo. Ima baš dobrih caka koje koristim ...
Javi!
Neka u zdravlju sluzi, drug, a ja svakako javljam, cim mu malo dusu izvadim.

Druze, hvala ti kao bratu rodjenom 🙂 Sad bi te vodio na pivo, spasao si me sa ovim kodom. Taman sam krenuo da ga platim po punoj ceni sav razocaran sto svi oni njihovi kuponi nisu mogli da se koriste za Ultru.
Samo pazi, ja sam ti od ovih nabedjenih sto voledu zanatska piva, pa neces dobro proci 😂 Bas mi je drago, to je valjda i sustina ovog foruma, da razmenjujemo krucijalne informacije pravovremeno i pomazemo jedni drugima, a ne samo da se prepiramo cija kamera bolje slika nocu i ciji je veci 🙂)

Poziv za pivo vazi neograniceno, javi se privatnom porukom i moze zanatsko 😁 Ovo gore sto si napisao za pravovremenu podelu informacija potpisujem, to je od sustinske i krucijalne vaznosti.

Kakav je zvuk na zvučniku slušalice i spikerfonu u toku ragovora na Ultrri? I sa čime poredite?

U ondnosu na Honor 400pro za dve klase bolji.

Hvala braco na kod kuponu, ostvarih ovaj popust 16% za x8 pro max 12/256, 51.999- 8.319,84 =43.679,16 rsd. S tim sto ce cena posle mesec dana promo perioda, 17.03-17.04. da ode na 58.999, zaista dobra kupovina.

Nazad
Vrh Dno