Šta je novo?

Stremio

Cudno. Meni iz Firefoxa bez problema odradilo registraciju. Je l' imas problem da dobijes API ili da otvoris uopste nalog na TMDB?
Registracija. I preko računara i preko telefona. Nisam probao preko drugog pretraživača (koristim chrome). Pomislio da sam možda ranije odradio registraciju, međutim kad idem na reset lozinke ne stiže ništa na mejl. Odvojiću jedan dan vreme pa opet sve natenene, još danas bih sve završio da me nije zezala ta registracija. Hvala još jednom.

Radi li vam trenutno stremio/rd? Meni nece nista da pusti
Izaberes stream on ga ne pusti potom odeš discover spustiš skroz dole na Others pa Real Debrid i onda download i odatle će da pusti. Jer on doda na tvoj RD i odatle možeš da ga pustiš ako si dodao RD library u katalog na Stremiu. Evo klinac se patio sa Avengersima pa sam mu pokazao i radi.

Discover/Others/Real Debrid/Downloads

Real Debrid u Others ne pusta moras u download prvo pa onda nadjes folder/fajl.

P.S. ovo je pokazatelj da RD nije u problemu već add-onovi.

Evo i u dnevnoj odmah pustio iz prve iz downloada neki masan Hybrid Remux.

Prilozi

• 20260412_213637.jpg
    20260412_213637.jpg
    147.3 KB · Pregleda: 66
  • 20260412_214235.jpg
    20260412_214235.jpg
    273.7 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Mediafusion RD radi bez problema, torrentio RD ne pušta stream.

Posto hayduk ne pije vodu bas me zanima kako to rucno unosenje HTTP podataka ide sa webstreamr kako preporucujes , voleo bi malo odgovornosti kad se radi copy/paste ili sta vec pa barem procitajte svoj post

Izgleda da je nuvio stremio addona otišo u večna lovišta pošto nalazi link samo od VixSrc koji neće da pusti. Dok hdhub ponudi i taj VixSrc koji kad on pronađe pusti, isto nuvio ima opciju da traži linkove sa HDHub4u koje hdhub pronađe a nuvio ne. Izgleda da je autor nuvio stremio addona krao scrap od hayduka pa kad je ovaj ugasio i on prestao da radi.

Za mene je hayduk = webstreamr ( ako gresim izvinjavam se ) znaci nema ih vise od mladje je webstreamrmbg da li je fork ili sta vec ne znam , @Teddy McDonald u svakom slucaju hvala za HdHub

Uzimajuci u obzir Stremio, nama entuzijastima OLED C4/G4 (koji poslednji nudi podrsku za DTS strimove) dodje kao poslednji, sveti gral, koji sve foramte zvuka podrzava?
Out of the box da, mada mislim da bi i sa njima naleteo na neke formate koje ne pušta. Rekao bih da TrueHD ne pušta, pošto bi G5 ne pušta.

Ja sam uzeo za G5 Zidoo box i preporodio se, pošto pušta apsolutno svaki mogući format.

Pisao sam o native podrsci za audio formate, kroz sam TV,
a ti imas dodatni uredjaj u vidu Zidoo boxa,
razlika je interstelarna.

Tebi je G5 u sustini samo display/monitor, a srce sistema kuca u Zidoo-u.
To je i jedino mooguce resenje za audio foramte u 5. seriji LG OLED-a.
Da imas 2 uredjaja, koji rade na Stremio streamovima.

Out of the box da, mada mislim da bi i sa njima naleteo na neke formate koje ne pušta. Rekao bih da TrueHD ne pušta, pošto bi G5 ne pušta.

Ja sam uzeo za G5 Zidoo box i preporodio se, pošto pušta apsolutno svaki mogući format.
Kakav je Zidoo jel klasičan Android interfejs ili ima svoj neki?

Kakav je Zidoo jel klasičan Android interfejs ili ima svoj neki?
Ima svoj interfejs, u suštini potpuno je podređen interfejs za home theater, početni ekran me najviše podseća na Apple TV:

1000008497.jpg

Imaju Poster Wall aplikaciju, koja ti je centralno mesto za pretragu tvoje biblioteke, povlači automatski opise filmova, glumce, trejlere, postere. Takođe njihov plejer ima podršku za automatsko povlačenje titlova sa OpenSubtitles... Ispod haube je svakako to Android, samo dosta skinovan, ali uspeo sam bez problema sa instaliram Stremio, Nuvio i još nekoliko ATV aplikacija.

Skup je, ali apsolutno vredi svakog evra, pogotovo ko ima OLED i dobar soundbar, jer sam se rešio muke sa webOS-om i problemima, te nema audio, te neće da pusti DV profil 7, te zeza TrueHD Atmos...

@Martin Mystere Z9X 8K imam.

Pa jeste!

naposletku:
Nema sve audio reprodukcije na G5, kao sto je 4. seriji bilo.
Ne bar na TV zvucnicima...

Zalosno je to sto je LG batalio DTS formate nativno, zbog sake dolara.
Jer, kod lasniranja serije 6 gledali su samo korist: streaming platforme i korisnike istih (vecina), a ne nas iz ove teme.
Ti si to resio preko hdmi boxa..

Pametnom dosta.

Jel na hisense I dalje nema "pravi" stremio nego samo lite? I koja je razlika između te dvije verzije?

Kooolkoo Miljenko?
340€. Košta, ali vredi 🙂
Čak razmišljam da podignem lokalno neki server, ili NAS, pošto volim i da skidam neke filmove, kojih nema na Stremio u REMUX formatu, pa me smara malo da svaki put ubacujem USB u Zidoo, a Zidoo nativno ima odličnu podršku za NAS. Ili makar da uzmem neki eksterni HDD, pa da mi bude stalno privezan na Zidoo.

Zalosno je to sto je LG batalio DTS formate nativno, zbog sake dolara.
Definitivno, bukvalno je licenca za DTS morala da ostane, makar da ima DTS passthrough, ali nema ni to. Nego je Zidoo morao direktno na Samsung soundbar, a on onda na TV preko eARC.

Samo eto, nije DTS jedini audio standard koji zeza, zezao me je i TrueHD with Dolby Atmos, onda Dolby Vision smaranje, jer su REMUX filmovi većinom sa DV 7 profilom, pa Stremio onda uopšte neće da pusti, iako je na ranijim serijama LG-a bio fallback na HDR...

Imam Nuvio i HdHub izbaci video medjutim android i linux ne reprodukuju.
Nisam probao windows.
Nemoguće.. mora barem jedan (od 1080p primera radi) da leti..
Reinstaliraj stremio u krajnjem slučaju.. ja sam tovario svoj sa brdo dodataka radi testiranja i počeo da trokira..
@srkiller @Markic kad čitam vaše prepiske, osećam se tako zatucano po pitanju hardver sveta 🤣

Poslednja izmena:
lokalno neki server, ili NAS, pošto volim i da skidam neke filmove, kojih nema na Stremio u REMUX formatu, pa me smara malo da svaki put ubacujem USB u Zidoo
Plugin za to u Stremio se zove Media Fusion (sada kao papagaj ponavljam u ovoj temi).
Torentio je nesiguran..

Server neki lokalni, sa strane, je bacanje resurasa, ali radi preko serviio u LAN-u sasvim ok.

Auh, da neko ovo cita sa strane, doziveo bi mozdani, ail i to je za homo sap..

Saul goodman! ♥️
('sol gud men!)

340€. Košta, ali vredi 🙂
Čak razmišljam da podignem lokalno neki server, ili NAS, pošto volim i da skidam neke filmove, kojih nema na Stremio u REMUX formatu, pa me smara malo da svaki put ubacujem USB u Zidoo, a Zidoo nativno ima odličnu podršku za NAS. Ili makar da uzmem neki eksterni HDD, pa da mi bude stalno privezan na Zidoo.

Definitivno, bukvalno je licenca za DTS morala da ostane, makar da ima DTS passthrough, ali nema ni to. Nego je Zidoo morao direktno na Samsung soundbar, a on onda na TV preko eARC.

Samo eto, nije DTS jedini audio standard koji zeza, zezao me je i TrueHD with Dolby Atmos, onda Dolby Vision smaranje, jer su REMUX filmovi većinom sa DV 7 profilom, pa Stremio onda uopšte neće da pusti, iako je na ranijim serijama LG-a bio fallback na HDR...
Ne treba ti NAS ako imaš RD možeš sa rclone i zurg da napraviš virtuelni drive a preko DebridMediaManagera da dodaješ šta želiš. Ako te interesuje googlaj. Imam listu sa oko 260TB remuxa mada realno nepotrebno nego se igrao. Ako se ne snadješ piši na PM. Mada imaš i na temi pisali su ljudi samo pretraži termin zurg ili rclone. Posle verovatno možeš da sharejuš taj drive sa Zidoo i da on napravi svoj library. Pušta se sve instant. Kod mene je ta priča ali sa Dune.

Nazad
Vrh Dno