Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Evo još jednog http streaming addona za kolekciju:
Krenuo da nastavim Daredevil-a, kad ono ne nudi više uopšte hayduk fajlove. Sledeći po redosledu sootio fajlovi -radi sve najnormalnije (s tim što je dostupan samo hrvatski prevod, kod hayduka bilo par verzija srpskog), pušta u par sekundi. Još nisam stigao da valjano testiram nuvio, NoTorrent, i hdhub.Ukratko, ode hayduk u istoriju ukoliko ga ne preuzme drugi developer.
Izgleda 😃@Teddy McDonald dzabe si krecio 🤣😂🤣😂
Svi su manje više ok. Baš sam danas avatara uzeo kao reper, NoTorrent snimak nije imao zvuk.. svi ostali reprodukovali normalno. Posle pustio tipa "war machine", nuvio adon snimak nije imao zvuk. Kod nekih izbacuje exo/libvlc error, ali u suštini -sugurno će jedan od adona završiti posao koji god naslov izabereš. Prevode naravno povlače normalno kao na torentiu i hayduku.@Teddy McDonald addon sam malo pročačkao nije loše dok ne nađemo bolje. Hvala.
Možda je greška na relaciji TV- Codec da si nabasao na neki DTSSvi su manje više ok. Baš sam danas avatara uzeo kao reper, NoTorrent snimak nije imao zvuk.. svi ostali reprodukovali normalno. Posle pustio tipa "war machine", nuvio adon snimak nije imao zvuk. Kod nekih izbacuje exo/libvlc error, ali u suštini -sugurno će jedan od adona završiti posao koji god naslov izabereš. Prevode naravno povlače normalno kao na torentiu i hayduku.
Ako naidje neko na slican addon nek pusti link
U dnevnoj mi je google chromecast hd (wifi) sa nekim običnim 1080 TV-om, nemam predstavu šta može biti. Uglavnom, snađem se uvek, fajlova za izvoz sa svih adona 😃Možda je greška na relaciji TV- Codec da si nabasao na neki DTS
izvini sto ti kvarim sneska ali je taj korisnik tamo dosta aktivan na sledecim subredditima:Ovaj se baš posvetio projektu, u par dana dva apdejta.
Primetih na torboxapp sub-u da normalno komunicira na srpskom, čudi mi da nije na forumu.
Sad su login podaci za tvoj RD naloga upisani negde u čitljivoj formi 😂 A i deo su nekog AI modela.ja licno probao i nije se nista "desilo" 🤣😂🤣😂
Zato što sve veći broj polu-pismenih likova "vajb koduje" softver tog tipa... jel pre koji meseci bio neki "pomoćnik", dodatak za *arr "stack" (Sonarr, Radarr...) koji je bio primer toga.Hmmm kad bi se svi ustrucavali i cekali da neko drugi proba 🤔🤔🤔
🤣 sad mi je već jasnije.. hvala na informaciji, neverovatno kako tečno prevodi translator.izvini sto ti kvarim sneska ali je taj korisnik tamo dosta aktivan na sledecim subredditima:
techIndia, Real_teenindia, pakistan, AskIndia, TennIndia, topdealsforindians
tako da sumnjam da je srbin vec koristi samo translator. ja licno ne bih koristio jos njegov addon, dok se ne proveri lepo i ne prodje veci broj ljudi. svakako imamo dosta addona kao sto si napisao par posta gore 🙂
Upravo htedoh da postavim isto pitanje, koristim Stremio na TCL 55C735 sa Premiumize nalogom, koliko vidim sve radi normalno.Jel postoji neki problem sa RD pa svi koristite ove web stremere? Juce sam ponovo uplatio rd, koristio sam yellyfin mesec-dva, pa ne znam sta se desava?
Stigao do kreiranja TMDB naloga, zakucao, iznervirao se, i odustao 😃 Hvala u svakom slučaju na linku.
Često add-onovi zabadaju pa ljudi idu na alternative. Kod mene koliko vidim moji gledaju sve najnormalnije preko torrentia i cometa. Kada zabode ide sa plexa to što addon nije pustio a RD pokupio. Lično sam batalio stremio jer me smarao jedno 2 nedelje je bugovao. Puštam sad internin playerom sa sherovanog virtual foldera.Jel postoji neki problem sa RD pa svi koristite ove web stremere? Juce sam ponovo uplatio rd, koristio sam yellyfin mesec-dva, pa ne znam sta se desava?
Ja sam skoro kad je ono Torrentio krenuo da štuca nameštao AIOStreams, video tamo da postoje neki preporučeni profili, jedan od njih mi je namestio pola tih nekih plaginova za koje nisam ni čuo tipa Sootio, Knaben, sad svi oni rade skupa za RD/Usenetom u jednom plaginu i ta skupina of 5-6 njih preko AIO radi brzo kao da je jedan.Stigao do kreiranja TMDB naloga, zakucao, iznervirao se, i odustao 😃 Hvala u svakom slučaju na linku.
Primetih u "AIOStreams" odeljku da spominje sootio, nuvio, webstreamr i HD hub, tako da ću ostati na trenutnoj konfiguraciji sa isključivo HTTP adonima (za sada funkcioniše). Verovatno ću vremenom svesti listu na maksimum dva, samo da skontam da li se neki od navedenih posebno odvaja od drugih..
Malo jeste zapetljano, ali sustina se svodi da se naprave nalozi na TMDB, TVDB, RPDB (ovaj i ne treba, ima free API) i Google, izvuku API kljucevi i ubace u template koji se ucita u plugin. Treba da se odvoji sat-dva da se sve lepo iscita i podesi. Rezultat je i vise nego dobar. Sad koristim AIOstreams, AIOmetadata, Titlovi i radi super, sve jasno i pregledno.Stigao do kreiranja TMDB naloga, zakucao, iznervirao se, i odustao 😃 Hvala u svakom slučaju na linku.
Primetih u "AIOStreams" odeljku da spominje sootio, nuvio, webstreamr i HD hub, tako da ću ostati na trenutnoj konfiguraciji sa isključivo HTTP adonima (za sada funkcioniše). Verovatno ću vremenom svesti listu na maksimum dva, samo da skontam da li se neki od navedenih posebno odvaja od drugih..
Ubacio korisničko ime, lozinku/potvrdu, polje "poruka" ostavio prazno, kliknuo na "registruj se" i izbaci mi da nisam ubacio mejl adresu. A polja nigde 😃 pričam za TMDBMalo jeste zapetljano, ali sustina se svodi da se naprave nalozi na TMDB, TVDB, RPDB (ovaj i ne treba, ima free API) i Google, izvuku API kljucevi i ubace u template koji se ucita u plugin. Treba da se odvoji sat-dva da se sve lepo iscita i podesi. Rezultat je i vise nego dobar. Sad koristim AIOstreams, AIOmetadata, Titlovi i radi super, sve jasno i pregledno.
Cudno. Meni iz Firefoxa bez problema odradilo registraciju. Je l' imas problem da dobijes API ili da otvoris uopste nalog na TMDB?Ubacio korisničko ime, lozinku/potvrdu, polje "poruka" ostavio prazno, kliknuo na "registruj se" i izbaci mi da nisam ubacio mejl adresu. A polja nigde 😃 pričam za TMDB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari